Newsmill > Opinion

Tuesday, 31 March, 10:06

Newsmill - 12 okt 11 kl. 11:01

Därför kommer Palestina inte att erkännashttp://www.newsmill.se/trackback/40080Pudelns kärna i Israel-Palestinakonflikten är USA:s inblandning. Och det finns både utrikes- och inrikespolitiska skäl för stormakten att inte ge Palestina sitt rättmätiga erkännande just nu, skriver Dennis Andersson..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Palestina, Israel-Palestinakonflikten, USA, Dennis Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför kommer Palestinainte att , erkännas
EU-Parlamentet - 17 dec 14 kl. 10:44

Artikel - Omröstning: bör Palestina erkännas som stat?

Plenarsammanträde : Sverige blev nyligen första EU-land i Västeuropa att erkänna Palestina som stat. Idag, den 17 december, röstar Europaparlamentet om en resolution som uppmanar EU att främja ett erkännande. Skulle ett erkännande kunna bidra till att stävja våldet i regionen?

EU-Parlamentet - 26 nov 14 kl. 14:56

Artikel - Debatt: bör Palestina erkännas som stat?

Plenarsammanträde : Sverige blev nyligen det första EU-landet i Västeuropa att erkänna Palestina som stat. Idag, onsdagen den 26 november, debatterar parlamentet frågan om erkännande. Skulle det kunna leda till mindre våld i regionen?

YLE - 01 maj 13 kl. 19:17

"Idrott på elitnivå måste erkännas som yrke"

Elitidrott är idag ett yrke, och ska erkännas som ett sånt, säger elitidrottarnas union. Sedan hösten driver toppidrottarna sina rättigheter inom ett eget fackförbund. Finlands elitidrottares union, på finska Suomen huippu-urheilun unioni SHU godkändes för ett halvt år sen som medlemsförbund i fackcentralen FFC.

SvD - 20 mar 16 kl. 14:00

”Månggifte bör inte erkännas i Sverige”

Polygama äktenskap (månggifte) som ingåtts utomlands av personer utan anknytning till Sverige bör inte erkännas av svenska domstolar och myndigheter. Det skriver professor Göran Lind, Örebro universitet..

SR - 15 jan 20 kl. 13:46

Månggifte ska inte längre erkännas i Sverige

Utländska månggiften ska inte längre erkännas i Sverige. Det föreslår regeringens utredare i dag. Och justitieminister Morgan Johansson säger till Ekot att han vill skärpa lagstiftningen på det här sättet..

Expressen - 15 jan 20 kl. 13:51

Förslaget: Utländska månggiften ska inte längre erkännas i Sverige

Utländska månggiften ska inte längre erkännas i Sverige, skriver Sveriges Radio.Det föreslår nu regeringens utredare.– Jag tycker att det är bra.

SVT - 10 okt 14 kl. 19:27

Fler länder kan erkännas efter Palestina

Regeringen beslut att erkänna Palestina har vållat mycket debatt. Och det står fler kontroversiella beslut på kö om Socialdemokraterna och Miljöpartiet ska driva samma politik som de drev i opposition..

SN - 30 okt 14 kl. 00:40

Palestina ska nu erkännas

I dag fattar regeringen beslut om att erkänna staten Palestina, skriver utrikesminister Margot Wallström (S) i en debattartikel i DN..

UNT - 06 okt 14 kl. 10:00

Då ska även Kurdistan erkännas

Att Sverige ska hålla fast vid att kurderna inte får egen stat men erkänner palestiniernas rätt till stat är absurd, skr ver Salam Karam..

SR - 14 jan 16 kl. 19:37

Uppgifter: Västsahara kommer inte erkännas

Sverige kommer inte att erkänna Västsahara, rapporterar TV4. Enligt källor till SVT kommer utrikesminister Margot Wallström att tillkännage detta inom kort, sannolikt på måndag..

Expressen - 29 maj 18 kl. 15:54

Regeringen: Barnäktenskap ska aldrig kunna erkännas i Sverige

Regeringen vill se ett förbud mot erkännande av utländska barnäktenskap.Barnäktenskap ska inte kunna förekomma i Sverige, skriver de i ett pressmeddelande.– Regeringens budskap är tydligt, i Sverige ska barn få vara barn, säger Heléne Fritzon, migrationsminister och biträdande justitieminister..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.