Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 08 April, 07:41

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 14:42

Medlemmar lämnar partietDebatten kring Juholt och hans bidrag har kostat Socialdemokraterna medlemmar. Flera har hört av sig och begärt sitt utträde. I Värmland förklarade ett halvdussin att de inte längre ville vara med i partiet, uppger TV4 Nyheterna Värmland..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Juholt, Socialdemokraterna, Värmland, TV4 Nyheterna Värmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medlemmar, lämnar, partiet
DN - 16 jan 19 kl. 14:56

Fem medlemmar lämnar Lidingöpartiet

Fem medlemmar lämnar Lidingöpartiet, rapporterar Mitt i. Två av dessa är styrelsemedlemmar. Medlemmarna riktar skarp kritik mot partiet – bland annat på grund av hur de bemött invånarnas kritik av kommunpolitikernas höjda arvoden..

GöteborgsPosten - 10 mar 18 kl. 05:00

Det är förståeligt att medlemmar lämnar partiet

NSD - 15 jan 16 kl. 14:35

1 400 medlemmar lämnar Kommunal

Flera hundra medlemmar lämnar nu fackförbundet..

Affärsvärlden - 01 dec 15 kl. 15:37

Våg av missnöje inom Miljöpartiet

Missnöjet mot regeringens flyktingpolitik bubblar i Miljöpartiet (MP). Besvikna medlemmar i Malmö skriver kritiskt brev till partistyrelsen, namninsamling pågår för att kräva en medlemsomröstning och medlemmar lämnar partiet..

Expressen - 01 dec 15 kl. 15:43

Våg av missnöje inom Miljöpartiet

FLYKTINGKRISEN. Missnöjet mot regeringens flyktingpolitik bubblar i Miljöpartiet. Besvikna medlemmar i Malmö skriver kritiskt brev till partistyrelsen, namninsamling pågår för att kräva en medlemsomröstning och medlemmar lämnar partiet..

Nyan - 16 maj 17 kl. 08:00

Tre moderater lämnar partiet

Tre av Moderat samlings medlemmar i Eckerö, Johan Hellström, Tommy Nordin och Kerstin Wikgren (bilden), har bestämt sig för lämna partiet. Orsaken är att moderpartiet genom sina representanter i regeringen och lagtinget vill genomföra en ny kommunindelning med tvång.

– Tvångslagstiftning på Åland är ingen bra idé och för oss som moderata politiker i Eckerö är detta ett politiskt självmord, skriver de tre i ett pressmeddelande.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Tolv Moderater lämnar partiet

Tolv Moderater på Hammarö säger upp bekantskapen med partiet.– Vi saknar förtroende för ett parti som behandlar sina medlemmar på detta respektlösa sätt, skriver de..

SR - 02 sep 15 kl. 04:10

Medlemmar lämnar Amnesty efter prostitutionsbeslut

Amnesty Internationals beslut att arbeta för att prostitution ska avkriminaliseras har lett till ett stort medlemstapp. Fler än 1 800 medlemmar har valt att lämna organisationen och nu skickar man ut ett brev till avhoppade medlemmar med en vädjan om att ompröva sitt beslut..

Dalarnas tidningar - 07 feb 17 kl. 17:31

SD-toppar petas i Borlänge – tre medlemmar utesluts ur partiet

Sverigedemokraternas tunga namn i Borlänge – Ann-Cathrin Löfvenhamn – utesluts ur partiet. Ytterligare två kommunpolitiker tvingas lämna SD..

SR - 15 jan 16 kl. 13:00

1 400 medlemmar lämnar Kommunal

Ute bland Kommunals lokalavdelningar är besvikelsen stor. 1 400 medlemmar har lämnat fackförbundet Kommunal sen igår. Det var 700 igår och 700 idag, säger Kommunals pressavdelning till Ekot..

SVT - 15 jan 16 kl. 17:39

Medlemmar lämnar Kommunal efter skandalerna

Efter avslöjandet av skandalerna kring Kommunal förlorar nu fackförbundet medlemmar. – Det är klart att medlemmarna är arga, ledsna och besvikna, med all rätt, säger Maj Karlsson, avdelningsordförande för Kommunal Öst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.