Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 April, 06:42

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:40

USA: Detaljhandeln steg i septemberFrsljningen i den amerikanska detaljhandeln steg med 1,1 procent i september, jmfrt med mnaden fre, enligt siffror frn landets handelsdepartement. Bortrknat bilfrsljning steg detaljhandelns frsljning med 0,6 procent. Analytiker hade vntat sig att detaljhandelns frsljning skulle ka med 0,7 procent i september. Exklusive bilar vntades en kning med 0,3 procelnt..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Detaljhandeln, stegi , september
DI - 16 sep 14 kl. 15:00

USA: Detaljhandeln steg med 3,6 procent

Omsättningen i den amerikanska detaljhandeln steg med 3,6 procent under den andra veckan i september jämfört med motsvarande vecka året innan, enligt Johnson Redbook index..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 11 kl. 14:43

USA: Detaljhandeln steg 1 procent

Försäljningen i den amerikanska detaljhandeln steg med 1 procent i februari jämfört med månaden före, enligt siffror från landets handelsdepartement. Borträknat bilförsäljning steg detaljhandelns försäljning med 0,7 procent. Analytiker hade väntat sig att detaljhandelns försäljning skulle öka med just 1 procent.

BT - 12 aug 11 kl. 15:04

USA: Detaljhandeln steg 0,5 procent

USA:s detaljhandel steg med 0,5 procent i juli jämfört med juni, visar statistik från USA:s handelsdepartement. Det var i linje med vad analytiker i snitt hade räknat med, enligt en Reutersenkät.
Samtidigt revideras junisiffran upp till plus 0,3 procent.

DI - 07 jan 15 kl. 06:39

USA: Detaljhandeln steg 4,3 procent

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 4,3 procent vecka 1, som avslutades den 3 januari, jämfört med motsvarande period ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 26 jan 16 kl. 14:56

USA: detaljhandeln steg

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 1,0 procent vecka 3, som avslutades den 23 januari, jämfört med motsvarande period ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 08 mar 16 kl. 15:03

USA: Detaljhandeln steg under förväntan

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 0,7 procent vecka 9, som avslutades den 5 mars, jämfört med motsvarande period ett år tidigare.Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 05 apr 16 kl. 14:56

USA: Detaljhandeln steg svagt

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 0,6 procent vecka 13, som avslutades den 2 april, jämfört med motsvarande period ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 19 jul 16 kl. 14:57

USA: Detaljhandeln steg något över förväntan

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 0,4 procent vecka 28, som avslutades den 16 juli, jämfört med motsvarande period ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 07 feb 17 kl. 15:03

USA: Detaljhandeln steg svagt

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 0,7 procent vecka 5, som avslutades den 4 februari, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 22 maj 18 kl. 14:56

USA: Detaljhandeln steg men nådde inte målet

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 3,2 procent vecka 20, som avslutades den 19 maj, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kyrkopolitiker chockade över kvittobrister

Fick varningar redan i november och kunde agerat..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Kommuner räknar med fler socialbidrag

Trots förbättringarna i a-kassan kommer många att hamna utanför. Kommunerna väntar sig nu att fler behöver nödhjälp i form försörjningsstöd. Regeringen inför förbättringar av a-kassan, så att fler ska kunna få mer och bättre ersättning.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

David Wiberg: En vuxen masskonstnärs bekännelser

David Wiberg går från ”Hundraåringen” och tonårstjejen Linnea till en vuxenroman..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Monsterstorm samlar ny kraft över Tonga

Nödläge har utlysts i Tonga sedan orkanen Harold med full kraft dragit in över ögruppsnationen. Stormen har oväntat fått ny fart och klassas återigen som en klass 5-orkan. Ovädret har den senaste tiden orsakat förödelse på Salomonöarna, Vanuatu och Fiji.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Plus för kommunen förra året men inte ens nära målet

Budgetmålet missades med tolv miljoner kronor..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Sug efter ensliga torp förvånar mäklare i Örkelljunga

”Det är nog många som satsar på hemester i år”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hon låter konsten hänga i det fria

Ebba-Kristina Wingårdh har valt att ha sina tavlor utomhus i trädgården under påskhelgen..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Historiskt ras för modehandeln: ”Krisläge”

Nya siffror visar hur djup krisen är för landets modehandel. I mars halverades skoförsäljningen, och nu spår Svensk Handel att en konkursvåg väntar om inga nya besked kommer från regeringen. Under början av mars pekade försäljningen nedåt för modehandel.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stadsteaterns ateljé gör skydd till vården

Kostymateljén vid Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm ställer om. Nu får personalen sy skyddsförkläden till stadens äldreboenden och hemtjänst. – Det känns bra att vi kan göra något som är värdefullt, säger mask- och kostymchef Nancy Andreassen Peters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.