Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 04 April, 16:56

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:48

Bolagsplundring misstänks efter konkursKonkursförvaltaren misstänker att bolagsmannen, eller före detta bolagsmannen, plundrat handelsbolaget och har nu anmält dem till ekobrottsmyndigheten.Bolaget, som sålde mobiltelefoner och abonnemang, startade för två år sedan och försattes i konkurs i början av 2011. Bristen i boet uppgick till 175000 kronor, av dessa var 87000 kronor skatteskulder och resten leverantörsskulder..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolagsplundringmisstänks efter , konkurs
ÖstersundsPosten - 10 jul 13 kl. 19:02

Handöls Stone mot konkurs ? misstankar om bolagsplundring

De norska ägarna håller på att montera ner och flytta maskinerna till Norge. och de anställda i Handöl har fått beskedet att bolaget därefter ska försättas i konkurs. Under onsdagen polisanmäldes bolaget Handöls Stone för bolagsplundring..

ÖstersundsPosten - 17 jul 13 kl. 17:22

Konkurs kan påskynda polisutredningen

Under torsdagen hålls konkursförhandlingar för Handöls Stone AB. Åklagare ska samtidigt börja titta närmare på en anmälan om bolagsplundring..

Realtid - 02 jul 19 kl. 17:26

Advokat stäms för bolagsplundring

En svensk advokat som är styrelsesuppleant i två av holdingbolagen inom Greengoldkoncernen stäms på knappt 4 miljoner kronor för bolagsplundring. .

DI - 04 jul 19 kl. 13:03

Stämd för bolagsplundring – hoppar av Perssons bolag

En styrelsesuppleant i två av holdingbolagen i Greengoldkoncernen, inom vilken Göran Persson är ordförande för skogsbolaget Greengold Group, stämdes nyligen för bolagsplundring. Efter Di:s uppmärksammande hoppar nu den stämda advokaten av sina uppdrag inom koncernen. ”Han vill skydda oss”, säger Sorin Chiorescu, vd för Greengold Group, till Di..

SR - 10 timmar sedan

Svensk Handel: Många företag riskerar konkurs

Många företag inom handeln säger att de inte klarar många veckor till av nedstängning av samhället. Snart väntar konkurs för många företag..

Cornucopia - 01 okt 14 kl. 12:59

(S) och (mp) INTE överens om kärnkraften - OKG på väg mot konkurs

(S) och (mp) är inte överens om kärnkraften baserat på mediarapporteringen om "överenskommelsen" idag. Samtidigt ser det ut som att Oskarshamns kärnkraftverk (OKG) kan ha slagit in på vägen mot konkurs.
Media påstår att (s) och (mp) alltså är överens (Bonnier/DI), men åsikterna om överenskommelsen går kraftigt isär.

YA - 11 aug 11 kl. 06:30

Grekland går i konkurs!

Att länder går i konkurs - en mardröm för ekonomer och önskedröm för journalister - har varit ett te?
Här några definitioner, som kanske förstör nöjet och ökar insikten; två ofta sammanfallande fenomen. Vi har på svenska två begrepp: bankrutt och konkurs.

Sydsvenskan - 24 aug 11 kl. 17:04

Facket berett begära Saab i konkurs

Status quo - inget nytt har hänt. Det var beskedet från Saabledningen till facket i dag om lönerna. Fackförbundet Unionen förbereder sig nu för att tvinga fram pengar - eller i slutändan begära Saab i konkurs.

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 06:30

Facken redo att begära konkurs ??till Lennart Atteryd, jurist och chef för Ackordscentralen i Malmö om Saabs närmaste framtid ur ett juridiskt perspektiv. Resultat om två-tre veckor

Tingsrätten avslog Saabs ansökan om rekonstruktion. Saab tänker överklaga. Men facken står beredda att begära företaget i konkurs.

TA - 18 sep 12 kl. 09:35

Drabbas hårt av Panaxias konkurs

Många handlare drabbas hårt sedan hundratals miljoner kronor försvann i samband med Panaxias konkurs. Flera butiksägare kan inte betala sina leverantörer och får nu svårt att klara sig.
Robert Dimmlich, vd för branschorganisationen Svensk Bensinhandel, tror att flera bensinstationer kommer att gå i konkurs inom kort, rapporterar Ekot.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Räddningspådrag i Höganäs – visade sig vara grillning

Enligt larmet kom det rök från en vind och en lägenhet i ett flerfamiljshus..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hemarbete fick fler att köpa datorer

Coronakrisen får mycket försäljning att backa – men inte den av it. Det visar ny statistik från branschorganisationen Elektronikbranschen. I mars ökade försäljningen inom hemelektronikbranschen med två procent jämfört med samma månad i fjol.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Elfsborg: ”Det handlar om att rädda jobb”

Coronakrisen ledde till att spelarna tog initiativet att sänka sina löner. Ändå tvingas Elfsborg ansöka om korttidspermitteringar, skriver Borås Tidning. – Det handlar om att rädda jobb, säger klubbchefen Stefan Andreasson.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Välbärgade erbjuds lyxkarantän i Schweiz

Coronakrisen har fått den globala hotell- och turistindustrin att mer eller mindre kollapsa. Men vissa företag har lyckats hitta en nisch som håller dem flytande. Det schweiziska företaget Le Bijou, som hyr ut lyxlägenheter, riktar sig nu till välbärgad.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hammarby korttidspermitterar all personal

Hammarby har beslutat att korttidspermittera hela sin personal, inklusive spelare och ledare i det allsvenska herrlaget. Detta skriver fotbollsklubben på sin hemsida. Åtgärden vidtas för att lindra den hårt ansatta ekonomin som blivit en följd av den på.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

PL-stjärnan om coronakritiken: ”Bisarrt”

Kritik har riktats mot spelarna i Premier League under coronapandemin. Nu slår Danny Rose tillbaka. – Vi är upptryckta mot väggen, säger Newcastlebacken till BBC.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Två bilar i olycka vid Kvidinge

Väg 21 stängdes av under räddningsarbetet..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jacqueline Wilson: Har aldrig varit i garderoben

Den bästsäljande barn- och ungdomsförfattaren Jacqueline Wilson är aktuell med sin 111:e bok, "Love Frankie", som handlar om hur pojkflickan Frankie blir kär i Sally, den sötaste tjejen i klassen. I en intervju i The Guardian berättar den 74-åriga förfa.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

85-åring tvingades sälja sitt hem – fick rätt till äldreboende av domstol

Då sambon dog tvingades han sälja sin lägenhet, kämpade för att få tak över huvudet....

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hockeytalang utsatt för rasism

En videochatt på Twitter med hockeytalangen K'Andre Miller fick avbrytas av hans klubb New York Rangers efter rasistiska påhopp. "Vi är otroligt bestörta över uppträdandet", skriver klubben i ett uttalande. Den 20-årige backen, som spelat i de två senas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.