Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 08:29

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:49

Nya ersättare i kommunfullmäktigeJonathan Ashauer (KD) och Jan Törnquist (M) lämnar sina uppdrag som ersättare i kommunfullmäktige. Ny ersättare för Ashauer blir Carl Einarsson. Hasse Persson tar över efter Törnquist..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Ashauer, Jan Törnquist, Carl Einarsson, Persson, Törnquist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ersättarei , kommunfullmäktige
BT - 13 nov 12 kl. 07:52

Listan till kommunfullmäktige

Här är listan över SD:s ledamöter i kommunfullmäktige i Borås - och var de har tagit vägen. William Petzäll: Blev riksdagsledamot efter valet och lämnade kommunpolitiken. Lämnade sedan SD och blev politisk vilde.

SmålandsPosten - 24 sep 14 kl. 06:26

Flera nya politiker tar plats i nya kommunfullmäktige

15 nya politiker tar plats i Uppvidinges nya kommunfullmäktige i oktober. Av de större partierna är det Centerpartiet som byter flest, där är fyra av tio ledamöter nya. Folkpartiet, som under många år varit representerade i kommunfullmäktige förlorade sitt mandat i valet och nuvarande ledamoten Bertil Carlström försvinner därmed ut från kommunfullmäktige.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 16:52

Kommunfullmäktige bantas till hälften

lund Vid nästa fullmäktigemöte blir det bara 33 ledamöter för att minska risken för smittspridning av coronaviruset.
– I vanliga fall är vi ett hundratal personer som träffas i en relativt liten sal, varutav en stor del befinner sig i riskgruppen, säger Philip Sandberg (L), kommunstyrelsens ordförande.Kommunfullmäktige har som regel sina möten i Polhemsskolans aula och då är 65 ledamöter på plats.

UT - 21 okt 14 kl. 14:22

Holmin ersättare i regionstyrelsen

Lars Holmin (M) valdes i tisdags in som ersättare i regionstyrelsen. Det tidigare kommunalrådet hoppas på fler regionuppdrag. Lars Holmin sade redan före valet att han siktade på att ta steget mot regionen.

Expressen - 13 maj 15 kl. 10:53

Nazist var ersättare i kommunfullmäktige

Pär Sjögren – ledande nazist i svenska motståndsrörelsen – satt på tisdagen i Borlänges kommunfullmäktige, rapporterar Dalarnas Tidningar. Pär Sjögren var inkallad som ersättare. – Vi ska försöka planera bättre så att det inte händer igen, säger Ann-Katrin Löfwenhamn, SD, till tidningen..

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 13 kl. 13:24

Ny ersättare i fullmäktige

Ulla-Britt Ahlqvist, Farhult, är ny ersättare för Miljöpartiet de gröna i kommunfullmäktige. Hon ersätter Minea Horn Maurin som avsagt sig uppdraget.Det har länsstyrelsne beslutat efter att ha granskat 2010 års valresultat..

Nya Wermlands Tidningen - 18 okt 14 kl. 06:00

23 år i kommunfullmäktige

Bo Andersson har varit ordinarie ledamot i kommunfullmäktige i Säffle i över 20 år. När den nya mandatperioden nu börjar står han först bland Moderaternas ersättare i kommunfullmäktige..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya namn i kommunfullmäktige

Länsstyrelsen har utsett nya ledamöter och ersättare i kommunfullmäktige för de som lämnat kommunfullmäktige i Karlskoga den senaste tiden..

SmålandsPosten - 18 jul 19 kl. 22:09

Länsstyrelsen utsåg ny ersättare: Partiet hade inte koll på ersättarna

Länsstyrelsen utsåg en ny ersättare för SD i kommunfullmäktige efter att två har lämnat sina platser. En av dem ville inte ha uppdraget och hänvisade till att han inte hade blivit informerad om detta. Partiet trodde inte heller att de kunde ersätta avhoppade ersättare med nya..

NSD - 15 okt 12 kl. 13:26

SD utan ersättare i fullmäktige

Sverigedemokraterna i Boden har en ordinarie ledamot och en ersättare i kommunfullmäktige..

Barometern - 14 jan 19 kl. 13:58

Moderat ersättare lämnar fullmäktige

Moderaternas Jonas Hasting lämnar sin plats som ersättare i kommunfullmäktige i Oskarshamn..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Norwegians flygsiffror dyker

Coronapandemins konsekvenser syns med all tydlighet på Norwegians trafiksiffror för mars. På årsbasis föll de med 60 procent när Norwegian precis som alla andra flygbolag fått hålla sina plan på marken. Bolaget uppger att man justerat kapaciteten vid fl.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Man hostade på förbipasserande – greps

En man i 60-årsåldern greps i centrala Eskilstuna under söndagskvällen efter att ha hostat och spottat på förbipasserande. I samband med hostattackerna hävdade mannen att han var smittad av coronaviruset. Mannen ska enligt polisen ha varit berusad, men.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Apple lovar en miljon ansiktsmasker i veckan

Apple ställer om produktionen från bland annat Ipads och Iphones till ansiktsmasker för sjukvården. Bolagets vd Tim Cook uppger att man designat en mask och påbörjat massproduktion vid fabrikerna i Kina och USA. – Vi planerar att exportera över en miljo.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Hajen”-skådespelaren död efter covid-19

"Hajen"-skådespelaren Lee Fierro har dött till följd av coronaviruset, det skriver Deadline. Hon blev 91 år. I filmen från 1975 spelade hon rollen som Alex Kintners mamma, vars son blir dödad i en hajattack.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Orkanen Harold drabbar Vanuatu

Det tropiska lågtrycket Harold har ökat i intensitet och har nått öriket Vanuatu med orkanstyrka. 27 människor omkom när Harold drog över Salomonöarna förra veckan. Ovädret är enligt Vanuatus meteorologiska byrå i dag en kategori 5-orkan på den femgradi.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Insändare: ”MP vidhåller – ordförande i bygg- och miljönämnden bör lämna sin post”

MP håller fast vid att Gustaf Wingårdh (M) bör avgå..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Biljardbord orsakar köer på E6

Trafikverket hoppas trafiken snart rullar på som vanligt..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

AF nära bristningsgränsen

Trycket på Arbetsförmedlingen eskalerar i och med rekordvarsel. Läget är inte långt ifrån bristningsgränsen, enligt fackförbundet ST. – Det finns en stor oro bland personalen och folk mår väldigt dåligt, säger klubbordförande Fredrik Andersson.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nattsvart syn på bopriserna

Hushållens syn på bostadspriserna är nattsvart i spåren av coronapandemin. Aldrig tidigare under 17 års tid har SEB:s boprisindikator rasat så mycket som nu. Indikatorn föll i april med hela 67 punkter till minus 20 vilket är den största förändringen un.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Skanska får brittiskt miljardavtal

Skanska har tecknat ett femårigt avtal med brittiska Welsh Water värt cirka 2,4 miljarder kronor, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande. "Som en del av avtalet ansvarar Skanska för att bygga kritisk infrastruktur vid vattenreningsverk och pumpstat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.