SvD > Nyheter

Wednesday, 08 April, 10:12

SvD - 14 okt 11 kl. 14:31

Berlusconi sitter kvar trots alla skandalerKlarade frtroendeomrstning i parlamentet..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Berlusconisitter , kvartrots alla , skandaler
BT - 15 apr 14 kl. 15:40

Berlusconi ska jobba på äldreboende

Förödmjukad, men långt ifrån slagen. Italiens förre premiärminister, mediemiljardären Silvio Berlusconi, döms till ett års samhällstjänst för skattebrott. Men hans Forza Italia är fortfarande Italiens tredje största parti.

Sydsvenskan - 01 feb 11 kl. 22:44

Varför röstar de på Berlusconi?

Foto: Lars Brundin
Kristina Kappelin ger svar om Italien.
Cafe Athen, AF-borgen ? Svenska väljare hade aldrig accepterat ens misstankarna, sa hon och publiken skrattade högt åt tanken.

Dagen - 16 feb 11 kl. 03:00

Basta för Berlusconi? Risk och chans i arabvärlden

I marginalenKlämtar klockan för Italiens premiärminister Silvio Berlusconi? Nu ställs han inför rätta, anklagad för att ha köpt sex av en minderårig och för maktmissbruk. De tiotusentals italienska kvinnor som demonstrerade i helgen under parollen "Basta Berlusconi" har all anledning att glädjas över beskedet om rättslig prövning.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Berlusconi till val igen

Silvio Berlusconi lägger inte politiken på hyllan trots alla skandaler och fängelsestraff. Han ställer åter igen upp i val nästa år för att återta premiärministerposten. Det berättade han för italienska medier på lördagen.

Sydsvenskan - 03 aug 13 kl. 06:30

Slutet på epoken Berlusconi

I torsdags kväll dömdes Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi till ett års fängelse för skattebrott av Högsta Domstolen.Vad innebär domen för Silvio Berlusconi rent praktiskt?Eftersom Berlusconi är över 70 år (han fyller 77 i september) har han rätt att välja mellan hemarrest eller samhällstjänst.

Nerikes Allehanda - 03 maj 15 kl. 05:15

Berlusconi säljer smoothie i Örebro

Jag köpte två flaskor smoothie här i Örebro för några dagar sedan. Etiketten på flaskan upplyser om att den här drycken till och med ger mer immunitet än vad Berlusconi har. Det är anspelning på att den förre italienske premiärministern lyckades kryssa sig igenom rättssystemet.

BT - 08 nov 11 kl. 20:18

Berlusconi avgår - snart

Italiens premiärminister Silvio Berlusconi avgår. Men först efter det att de nya reformer som krävts av EU har godkänts av parlamentet. Den senaste turen i den ekonomiska krisens Italien tog en ny vändning sent på tisdagen då Berlusconi träffade Italiens president Giorgio Napolitano.

Kristianstadsbladet - 18 sep 11 kl. 13:57

Nya skandaler runt Berlusconi

Foto: Luca Bruno/Scanpix
Åter krav på den italienske premiärministerns avgång.
Bland annat ska Berlusconi ha skrutit om hur kvinnor köat för att få ligga med honom. ?

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 11 kl. 22:51

Exit Berlusconi

Silvio Berlusconi kommer till slut att avgå, mediemiljardären som under sjutton år dominerat och korrumperat politiken i Italien bortom all sans och vett. Den i dag 75-åringe politikern har varit inblandad i otaliga skandaler, på senare tid  sunkiga sexaffärer med unga flickor..

Sydsvenskan - 13 nov 11 kl. 06:30

Efter Berlusconi är behovet av reformer i Italien enormt

Intensivt maktspel. En hagelskur av politiska utspel och manövrar. Och, till sist, det som marknaden?

DN - 04 dec 17 kl. 09:14

Berlusconi slåss för att få kandidera

ROM. Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi, kan, trots skandaler och domar, få en nyckelroll i parlamentsvalet nästa år. Den 81-årige högerpolitikern slåss för att få sitt förbud att kandidera upphävt.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.