Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 13:52

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:23

Bor du i en udda bostad?Eller knner du ngon som bor i en ovanlig bostad? Har du passerat en byggnad som du undrar hur ngon kan bo i? Vi p 24 HD kan ta reda p det t dig. Kontakta vr reporter Alexandra Edman p 24HD. Mail: husesyn@24hd.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bordu i en , udda, bostad
UNT - 12 nov 14 kl. 21:12

Udda bostad orsakar klickfest

En villa som finns till försäljning på bostadssajten Hemnet är på väg att slå nytt besöksrekord..

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 14 kl. 21:14

Udda bostad orsakar klickfest

En villa som finns till försäljning på bostadssajten Hemnet är på väg att slå nytt besöksrekord. Anledningen? Säljaren har låtit sitt intresse för science fiction-film löpa fritt i inredningen..

BT - 12 nov 14 kl. 21:12

Udda bostad orsakar klickfest

En villa som finns till försäljning på bostadssajten Hemnet är på väg att slå nytt besöksrekord. Anledningen? Säljaren har låtit sitt intresse för science fiction-film löpa fritt i inredningen.

SvD - 12 nov 14 kl. 21:12

Udda bostad orsakar klickfest

En villa som finns till försäljning på bostadssajten Hemnet är på väg att slå nytt besöksrekord. Anledningen? Säljaren har låtit sitt intresse för science fiction-film löpa fritt i inredningen..

YLE - 13 jun 16 kl. 05:23

Flyktingar betalar dyrt för att hitta bostad

Flyktingar som beviljats asyl har svårt att hitta bostad med rimlig hyra. I huvudstadsregionen tyr sig många till förmedlare som tar en dryg månadshyra för besväret. Några byggjobbare täcker in fasaden på ett två våningar högt bostadshus i Fågelberga i Esbo.

BT - 31 okt 13 kl. 09:04

Boråsläkare med "udda förskrivningar" granskas

En läkare i Borås förskriver medicin på ett "udda" sätt. Det menar Kronans Droghandel som nu anmäler det till Inspektionen för vård och omsorg. I anmälan står det att några av företagets apotek reagerat på att en läkare i Borås har "ett udda förskrivningsmönster av läkemedel".

BT - 25 jan 14 kl. 13:35

"Informera bättre, Borås Elhandel!"

Signaturen "Elkund" är besviken på Borås Elhandel och menar att de borde ha informerat bättre om olika avtalsformer vid tecknandet av el-abonnemang till ny bostad. Vår familj har valt Borås Elhandel som leverantör av el under många år. När vi bytte bostad ringde hustrun och önskade ett el-abonnemang i sitt namn på den nya adressen.

Alliansfritt Sverige - 13 mar 14 kl. 14:21

Den glömda generationen fick inte jobb, bostad eller utbildning – men däremot Sovjet i geografiböckerna

I min geografibok på mellanstadiet fanns fortfarande Sovjetunionen. Jag är född 1991, samma år som Sovjetunionen slutade att existera som stat. Men ändå fanns landet kvar i min skolbok om geografi tio år senare.

BT - 03 aug 14 kl. 08:37

Flera är utan bostad: "Det är jättejobbigt"

Om tre månader ska hyresgästerna i tre fastigheter på Skaraborgsvägen och Alidelundsgatan som ska rivas ha lämnat sin bostad. Flera hyresgäster har ännu inga lägenheter att flytta till och anser sig heller inte ha fått någon hjälp från kommunen att lösa situationen. I går skrev BT om den bostadsbrist som råder i staden.

BT - 20 okt 14 kl. 14:12

Så bor riksdagsledamöter från Sjuhärad i Stockholm

Riksdagsledamoten Petter Löberg (S) bor minst när han tjänstgör i Stockholm. 33 kvadratmeter har han att bre ut sig på. Riksdagsledamöter som har mer än 50 kilometer från sin privata bostad till riksdagshuset har rätt till en övernattningsbostad.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Företag skänker skyddsutrustning till kommunen

Hoppas kunna inspirera fler att göra likadant..

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Värsta krisen sedan andra världskriget

Frankrikes ekonomi hotas av den värsta krisen sedan andra världskriget, varnar den franske finansministern Bruno Le Maire. Den sämsta BNP-siffran sedan 1945 var minus 2,2 procent 2009, i spåren av finanskrisen. – Vi kommer troligen hamna långt under –2,.

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Blåljusramp stals från bil hos räddningstjänsten

Stulen blåljusramp kunde ha orsakat fara för allmänheten..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tingsrätten behöver nya unga nämndemän snarast

Corona gör att 15 nämndemän över 70 inte kan tjänstgöra..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Virusdrabbat kryssningsfartyg får lägga till

Det coronadrabbade kryssningsfartyget The Ruby Princess får lägga till 80 kilmeter söder om Sydney efter drygt två veckor till havs. Fartyget har tillåtits att komma in till hamn sedan 200 personer ur den cirka 1 000 personer stora besättningen börjat v.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kina oroar sig för importerade fall av corona

Kina kommer att jobba hårdare för att förhindra att coronaviruset tar sig in över landets gränser. Det meddelar regeringen efter ett möte lett av premiärminister Li Keqiang. Risken för att viruset förs in via landgränserna har ökat, enligt regeringen so.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Över 50 000 har dött av corona i Europa

Över 50 200 människor har avlidit sedan de har smittats av coronaviruset i Europa. Det framgår av en sammanställning som nyhetsbyrån AFP har gjort och som utgår från officiellt bekräftade fall. Det innebär att Europa är den kontinent i världen som har f.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

SvFF permitterar – förbundskaptenerna berörs

Svenska fotbollförbundet permitterar 90 medarbetare, meddelar SvFF på sin hemsida. Bland dem som omfattas av beslutet märks bland andra förbundskaptenerna och assisterande förbundskaptenerna för dam- och herrlandslagen. "Vi påverkas precis som alla andr.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Getinge ökar produktion av ventilatorer

Medicinteknikbolaget Getinge drar upp produktionen av ventilatorer ytterligare. Ventilatorer, eller respiratorer, används på intensivvårdsavdelningar och har kommit att bli en bristvara världen över i coronapandemin. Tillverkningskapaciteten landar nu p.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vattenkonferens i Stockholm ställs in

Flera tusen deltagare från över 130 länder väntades till vattenkonferensen World Water Week i Stockholm i slutet av augusti. Men nu ställs årets upplaga in, på grund av den globala spridningen av coronaviruset. I ett pressmeddelande konstaterar arrangör.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.