Polisen > Nyheter

Friday, 03 April, 02:43

Polisen - 14 okt 11 kl. 14:23

Välbesökt presskonferens i Malmö inför morgondagenSkånepolisen kallade till presskonferens med anledning av lördagens utmaningar med fotbollsmatch på Swedbank Arena och Sveridemokraternas Ungdomsförbunds demonstration i centrala Malmö..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Malmö, Swedbank Arena, Sveridemokraternas Ungdomsförbunds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Välbesökt, presskonferensi , Malmöinför , morgondagen

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 11 timmar sedan

Stort antal falska sedlar i omlopp i Stockholm

I region Stockholm har antalet förfalskade 500-kronorssedlar ökat markant under årets första kvartal jämfört med samma period 2019..

Polisen - 13 timmar sedan

Nio kilo tobak i beslag efter insats

Förra veckan genomförde polisen i lokalpolisområde Rinkeby en insats tillsammans med Tullverket mot smuggelvaror och narkotika. På ett ställe beslagtog polisen nio kilo illegal tobak..

Polisen - 14 timmar sedan

Snabbare lagföring har haft avsedd effekt

Försöksverksamheten, Snabbare lagföring där myndigheter arbetar för att minska tiden från ett polisingripande till dom eller beslut; brott ska lagföras snabbt och effektivt, når goda resultat enligt rapport från Brottsförebyggande rådet..

Polisen - 14 timmar sedan

Resurs hos polisen i Stockholm styrs om med anledning av pandemi

Situationen med coronaviruset ger inställda kommenderingar, framflyttade utbildningar och mindre att göra för vissa funktioner. Parallellt med en hög beredskap för höga sjuktal ska den resurs som frigörs arbeta med utredning samt ökad synlighet..

Polisen - 15 timmar sedan

Insats mot narkotika i Valsta och Märsta gav resultat

Under onsdagskvällen den 1 april genomförde polisen i Märsta och Valsta en insats och hittade bland annat tramadol och cannabis..

Polisen - 16 timmar sedan

Rånare greps efter spaning

Efter en bilburen rånturné genom Göteborg lämnade de misstänkta sin bil. När de återvände väntade polisen. Nu är tre män anhållna misstänkta för grovt rån i tre fall..

Polisen - 20 timmar sedan

SU stärker sin spaningsverksamhet

Under 2019 har avdelningen för särskilda utredningar (SU) förstärkt sin spaningsverksamhet som en del i att stärka kvaliteten och oberoendet ytterligare. Det framgår av SU:s årsrapport för 2019 som Polismyndigheten har lämnat in till regeringen..

Polisen - Igår: 16:42

Studentkortegen i Västerås 2020

Vi vet ännu inte om studentkortegen kan genomföras i år med anledning av covid-19 och effekterna av coronaviruset. Senast den 5 maj fattas beslut om det..

Polisen - Igår: 15:10

Ökat förtroende för polisen tredje året i rad

Allmänhetens förtroende för polisen fortsätter att stiga i den årliga SOM-undersökningen och är på den högsta nivån sedan mitten av 1990-talet. Polisen rankas också högt i varumärkesundersökningen Sustainable Brand Index..

Polisen - Igår: 13:55

Falsk e-post med polisen som avsändare

Polisen är inte avsändare till ett falskt e-postmeddelande som uppmanar mottagaren att infinna sig hos polisen den 4 april klockan 11:00..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.