Vagabond > Utrikes

Tuesday, 31 March, 16:10

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

En miljard satsas på ArlandaStockholm Arlanda Airport ska renoveras för en hel miljard de närmaste tre åren..
Läs mer på Vagabond
Läs mer om:
Arlanda, Arlanda Airport

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En miljard, satsas, Arlanda
UNT - 13 okt 11 kl. 08:22

Miljard satsas på Arlanda

Swedavia satsar en miljard kronor på att höja kapaciteten och kvaliteten på Arlanda flygplats..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

En miljard satsas på Arlanda

Stockholm Arlanda Airport ska renoveras för en hel miljard de närmaste tre åren..

Skånskan - 25 apr 17 kl. 07:00

En miljard satsas på byggprojekt i Ystad Kostnad: Drygt en miljard för kvarteret Urmakaren

Ystad Riksbyggen bygger totalt 550 lägenheter i kvarteret Urmakaren, vid Surbrunnsparken. Drygt en miljard kommer byggprojektet att kosta. ERWP.

Dalarnas tidningar - 22 apr 14 kl. 14:25

En miljard satsas på Falu Lasarett

I fjol stod Falu lasaretts nya vårdblock för 600 miljoner kronor klart. Ett knapp år senare aviserar den politiska landstingsledningen nya byggsatsningar. Fram till 2025 ska tre miljarder investeras, varav en miljard i Falu lasarett.

Nyteknik - 20 okt 14 kl. 13:19

En miljard satsas på upprustning av skollokaler

Regeringen vill satsa en miljard kronor på att förbättra arbetsmiljön för skolelever och energieffektivisera skolbyggnaderna under de närmaste åren..

UNT - 02 sep 15 kl. 20:57

Halv miljard satsas på lekplatser

En halv miljard ska läggas på lekplatser och skolgårdar..

Sydsvenskan - 02 sep 15 kl. 20:58

Halv miljard satsas på lekplatser

En halv miljard ska läggas på lekplatser och skolgårdar. Satsningen på utemiljöer vid förskolor, skolor och fritidshem nästa år har Vänsterpartiet fått igenom i budgetförhandlingarna med regeringen.— Utemiljöerna har inte hängt med i utvecklingen i skolan och leder inte till avkoppling, lek och stimulans, säger Ulla Andersson, ekonomiskpolitisk talesperson för Vänsterpartiet.

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 15 kl. 20:58

Halv miljard satsas på lekplatser

En halv miljard ska läggas på lekplatser och skolgårdar. Satsningen på utemiljöer vid förskolor, skolor och fritidshem nästa år har Vänsterpartiet fått igenom i budgetförhandlingarna med regeringen.— Utemiljöerna har inte hängt med i utvecklingen i skolan och leder inte till avkoppling, lek och stimulans, säger Ulla Andersson, ekonomiskpolitisk talesperson för Vänsterpartiet.

BT - 27 jan 18 kl. 08:57

Halv miljard satsas på vården

Regeringen skickar nästan en halv miljard (488,8 miljoner) under 2018 till Västra Götalandsregionen, för att förbättra för personalen och utveckla vården. .

SvD - 12 okt 11 kl. 13:29

1 miljard satsas på cyklister

Enskilt största investeringen för staden nästa år..

SvD - 22 jan 16 kl. 14:55

Skrotad kömiljard satsas på vårdpersonal

Personalen i sjukvården ska användas smartare för att få mer tid över för patienterna. Bättre IT-stöd och mindre av administrativa uppgifter är några av lösningarna i den överenskommelse som på fredagen blev helt klar mellan regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting, SKL..

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 2 timmar sedan

Svensk familj i coronasmittans Thailand: "När inget blir som man tänkt sig"

Tågsemestern genom Asien blev inte som de tänkt sig. Det det blev nästan inget annat heller efter att coronaviruset börjat spridas. Nu är familjen i Thailand och tar dagen som den kommer, utan hembiljett och planer på när eller hur det i så fall skulle gå till.

Vagabond - I förrgår: 15:50

Venedig skjuter upp turistavgift till 2021

Införandet av den omdiskuterade turistavgiften i Venedig planerades att införas sommaren 2020 men nu skjuts den upp till 1 juli 2021..

Vagabond - 27 mar 20 kl. 16:00

Quiz: Har du koll på Stockholm?

"Nordens Venedig", "The Capital of Scandinavia" och "Fjollträsk". Kärt barn har många namn, men har du koll på Sveriges huvudstad? Testa dina Stockholmskunskaper i vårt quiz!.

Vagabond - 26 mar 20 kl. 10:42

Svenska Turistföreningen stänger alla sina fjällstugor

Snart nalkas vårvintern då allt fler personer ger sig ut på fjällturer. Detta gör att Svenska Turistföreningen (STF) stänger fjällstugorna. Framförallt för att inte bidra till en ökad påfrestning på vård- och räddningspersonal och för att stugorna saknar förutsättningar för långvarig isolering av gäster och vägsjuktransport..

Vagabond - 25 mar 20 kl. 07:52

Podcast: Turism i coronans tid

Hur är det att sitta fast i karantän i Sydeuropa? Och hur går det för alla hotell, tavernor och andra småföretag som lever på turismen, nu när det inte kommer några turister? I det här avsnittet av Vagabonds podcast har vi pratat med Sofia Sofroniadou som bor i Aten och Lena Maj-Lisdotter som just kommit hem efter tolv dagar i karantän i Alicante..

Vagabond - 24 mar 20 kl. 23:55

Fängelset som blev Estlands coolaste badplats

Efter att det gamla stenbrott utanför Tallinn lades ner fylldes det med vatten. Idag är det en unik badplats som lockar såväl lokalbor som nyfikna turister. Kolla in filmen från Rummu!.

Vagabond - 23 mar 20 kl. 16:12

Se Kungliga Operans föreställningar gratis från soffan

Har du aldrig sett opera eller balett men är lite nyfiken, är du ett stort fan som längtar in i salongen? Nu kan man se föreställningarna på Kungliga Operan trots att de stängt tack vare deras streaming tjänst..

Vagabond - 21 mar 20 kl. 17:03

Spanien stänger alla hotell – svenskar ombeds att åka hem

Att hotellen i Spanien stänger orsakar oro bland svenskar, danskar och norrmän som har familjemedlemmar inlagda på sjukhus i Spanien. SOS International ber folk att åka hem eftersom de inte längre kan bo på hotell..

Vagabond - 21 mar 20 kl. 14:40

Guide: så tar du tåget genom vilda västern i USA

Drömmer du om att resa med tåg genom USA? Vi tipsar om sträckor, bra stopp och boenden längst spåret genom vilda västern..

Vagabond - 20 mar 20 kl. 14:00

Tågresan genom USA och vilda västern

Hoppa på det silverglänsande tåget som döpts till Southwest Chief för en storslagen resa mot Klippiga bergen och Grand Canyon i USA. Följ med Vagabonds redaktör och tågexpert, Per J Andersson, genom vilda västern..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.