Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 13:46

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:18

Cigarettstöld i jourlivsBillesholms jourlivs drabbades av ett inbrott under natten till fredagen. De okända förövarna tog sig in i affären via en intilliggande lokal och väl på plats stal de en kassapparat, växelkassan och en mängd cigaretter värda cirka 15 000 kronor..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cigarettstöldi , jourlivs

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Zara Larsson skjuter upp nya skivan

Zara Larsson skjuter på grund av coronaviruset ännu en gång upp utgivningen av sin nya skiva, som först var tänkt att släppas under fjolåret. Hon ställer också in alla konserter fram till i juli, berättar hon i "Malou efter tio" i TV4. Hur det blir med.

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Näringslivsprofilen: ”Total kollaps”

Det behövs mer dramatiska åtgärder om staten vill rädda företag och jobb, anser näringslivsprofilen Rune Andersson. Han tror att moratorium, där företag temporärt får slippa hyreskostnader, skulle kunna vara avgörande. – Stödpaketen är inte anpassade ti.

Helsingborgs Dagblad - 3 minuter sedan

M: Stoppa farliga utländska investeringar

Moderaterna anser att regeringen omgående bör göra det möjligt att kunna stoppa utländska direktinvesteringar i svenska företag som kan hota säkerheten. – Vi måste ha mekanismer för att undvika förvärv som kan hota nationell säkerhet, säger moderatledar.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Brygge mästare när Belgien avslutar ligan

Belgien ger upp resten av fotbollssäsongen som följd av coronaviruset. Ligaledande Club Brygge förklaras som mästare, medan eventuell ned- och uppflyttning ska avgöras av en kommitté, rapporterar tidningen De Standaard. Sedan tidigare fanns ett beslut o.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ordning och reda är ledord för nya ledningen i Ängelholmshem

Nye vd:n: ”Mitt uppdrag är att titta framåt.”.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ikea köper 3D-bolag i Silicon Valley

Med köpet av 3D-teknik kan kunderna möblera sina hem från mobilen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

LO: En halv miljon jobb försvinner

Sveriges BNP kommer att minska med 15 procent under det andra kvartalet 2020, och så mycket som en halv miljon arbetstillfällen kommer att försvinna under de närmaste månaderna. Den dystra prognosen ger LO vid ett seminarium på torsdagen. LO räknar seda.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Oro i Tornedalen för stängd gräns

Finland har flaggat för att eventuellt stänga gränsen mot Sverige även för arbetspendlare och det skapar oro i Norrbotten. Extra hotad är ambulansen som är helt beroende av arbetare från Finland. Gränsen mellan Finland och Sverige har varit stängd sedan.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Filmade våldtäkter på medvetslös kvinna

En man i Småland döms för att vid upprepade tillfällen ha drogat sin tidigare partner med sömnmedel och sedan våldtagit henne, samtidigt som han filmat. Straffet blir åtta års fängelse, rapporterar P4 Kalmar. Kvinnan var inte vid medvetande under övergr.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya ägare till 50-talshus i Viken – 2 900 000 kronor blev priset

Nya ägare har köpt huset på Döshultsvägen 499 i Viken….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.