DI > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 14:09

DI - 14 okt 11 kl. 14:15

Städning av Wall Street-läger ställs inStädningen av Zuccotti Park, där de Wall Street-kritiska demonstranterna i New York håller till, har skjutits upp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Zuccotti Park, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Städningav , Wall, Street-läger, ställsin
Expressen - 09 maj 18 kl. 09:39

Han lämnade Wall Street – för att bygga med Lego

Svenskättlingen Nathan Sawaya var framgångsrik advokat på Wall Street, tjänade massor med pengar men vantrivdes med livet.Han sa upp sig, bytte liv – och började bygga med legobitar.– Jag var aldrig riktigt lycklig när jag jobbade som advokat, säger Nathan som i dag är världens främsta legoskulptör.

Expressen - 16 feb 17 kl. 18:38

Information hålls hemlig för Trump

NEW YORK. Underrättelsetjänsten undanhåller information från president Trump. Anledningen är att tjänstemännen är oroliga att känslig informationen ska läcka eller äventyra säkerheten, skriver Wall Street Journal.

BT - 27 jul 14 kl. 10:56

Städning börjar med bråk

Kvinnor lägger en kvart mer tid på städning i hemmet än män varje dygn. Bråk om städning är en av de vanligaste orsakerna till att vi ryker ihop. Rutiner och ilska kan vara en lösning.

YLE - 18 apr 15 kl. 08:00

Undvik storstädning med några enkla städtips

Har du ångest över den återkommande storstädningen? Här tipsar städexperten hur du med enkla medel kan undvika storstädning och istället hålla ditt hem fint och rent året runt.Veckoschema för ett rent hem Plocka upp stora skräp för hand Dammsug soffor, fåtöljer, dynor m.

BT - 14 jun 14 kl. 13:49

Hjärnblödning nära att stoppa studentfirande

I januari slog hjärnblödningen till. Andreas Jansson låg tre månader på sjukhus och ingen visste hur det skulle gå. Men själv hade han bara ett mål: att komma tillbaka.

YLE - 27 aug 15 kl. 15:16

Tapio Wirkkala ställs ut i Hangö

Hangö museum ordnar 2017 en utställning med föremål från Hangöbördige formgivaren Tapio Wirkkalas Rosenthalsamling. Hangös tidigare museichef Marketta Wall har tagit initiativ till utställningen. Wall föreslår i ett öppet brev till nämnden för kultur- och medborgarverksamhet att utställningen skulle ordnas nästa år.

Supermiljöbloggen - 01 aug 15 kl. 08:53

Jämtländska vattendrag återställs till ett mer naturligt tillstånd

För att kunna stärka ekosystemen i sjöarna Näkten, Revsundssjön och Locknesjön genomförs nu projektet Triple Lakes, där områdena återställs till hur de såg ut innan människans ingrepp på 1800-talet. Stenbumlingar och andra naturliga hinder placeras i vattnet för att kunna öka den biologiska mångfalden vad gäller framförallt fisk och insekter.  De tre sjöarna Locknesjön, Näkten och Revsundssjön har nu hamnat i fokus för vattenvårdsprojektet Triple Lakes, som Havs- och Vattenmyndigheten genomför tillsammans med Skogsstyrelsen, Länsstyrelsen och de tre kommunerna Bräcke, Östersund och Berg.

Expressen - 31 aug 17 kl. 21:01

Hundratals i fackeltåg för att hedra Kim Wall

En tyst minut hölls för Kim Wall på torsdagskvällen.Sedan följde en minnesstund, för att hedra minnet av den svenska journalisten.Ceremonin hölls på stranden i Ishöj, med utsikt över Køgebukten – där Peter Madsen sänkte sin ubåt.

SmålandsPosten - 01 feb 14 kl. 08:09

Hygienrutiner behålls efter tarmbakterien

Delar av de nya hygien­rutiner som infördes efter utbrottet av den allvarliga tarmbakterien Clostridium difficiletyp 027 kommer att behållas. Förmodligen för alltid. Hittills har 18 patienter konstaterats vara smittade av bakterien vid Växjö lasarett.

GöteborgsPosten - 01 sep 17 kl. 06:08

Hundratals hedrade Kim Wall

En tyst minut hölls för Kim Wall på torsdagskvällen. Därefter följde en minneslund för att hedra minnet av den svenska journalisten, skriver Kvällsposten. – Både jag och flera av ceremonins deltagare grät.

GT - 03 okt 13 kl. 08:19

Nu ställs Allbäck inför rätta i stora muthärvan

GÖTEBORG. Det tog tre år - men i dag är det dags för den numera riksbekante byggmästaren Stefan Allbäck att stå till svars för mutanklagelserna i domstol. Av den upphaussade mutskandalen blev det bara en tumme - knappt.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bankekonomer: Arbetslösheten kan bli värre än regeringens prognos

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till 9 procent i år. Men experter varnar för att arbetslösheten kan bli ännu större, och hur….

DI - 15 minuter sedan

Se Folkhälsomyndighetens pressträff om virusläget

Klockan 14.00 håller Folkhälsomyndigheten med flera sin dagliga presskonferens om coronaviruset..

DI - 15 minuter sedan

Regeringen inför besöksförbud på äldreboenden – följ pressträffen

Statsminister Stefan Löfven och vice statsminister Isabella Lövin (MP) håller pressträff med anledning av coronakrisen..

DI - 15 minuter sedan

Kopparbergs deltidspermitterar 40 anställda

Kopparbergs Bryggeri deltidspermitterar 40 av 186 anställda vid bryggeriet i Kopparbergs..

DI - 15 minuter sedan

Mer än 90 procent av alla brittiska plan är ställda på marken

Mer än 90 procent av alla passagerarflygplan i Storbritannien har nu ställts på marken..

DI - 30 minuter sedan

EU ska noga övervaka Ungern efter kontroversiella coronalagarna

EU-kommissionen kommer att noga övervaka Ungerns nödåtgärder under coronaepidemin så att de är nödvändiga och proportionerliga..

DI - 45 minuter sedan

Produktexperter.se – introducerar ny domän

Produktexperter byter domän till Produktexperter.se för att stärka varumärket på svenska marknaden..

DI - 45 minuter sedan

Viruset skär skapar osämja i EU-samarbetet

Gräl, stängda gränser och anklagelser om feghet och slöseri. Coronakrisen har fått samarbetet i EU att knaka rejält – och bäddar för nya….

DI - 45 minuter sedan

Trendbrottet: Dagligvaruhandelns egna varor minskar i volym

För första gången på många år minskar volymerna för dagligvaruhandelns egna märkesvaror..

DI - 1 timme sedan

Efter storbråket: Handeln och fastighetsägarna överens

Efter förra veckans upptrappning i konflikten mellan hyresgäster och fastighetsägare har nu branschorganisationerna Visita, Svensk Handel….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.