Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 08 April, 00:17

Västerbottens Folkblad - 14 okt 11 kl. 14:13

Samhällstjänst efter kvinnomisshandelSKELLEFTEÅ Man fälld trots att han och offret lämnat vitt skilda versioner kring händelsen. SKELLEFTEÅ Man fälld trots att han och offret lämnat vitt skilda versioner kring händelsen. En man född 1971 har dömts för misshandel som riktats mot en ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
SKELLEFTEÅ Man

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samhällstjänstefter , kvinnomisshandel
YLE - 18 maj 17 kl. 05:48

Restaurangtjuv i Ekenäs dömd till samhällstjänst

Den man som bröt sig in i restaurangen Bossanova Steak House i Ekenäs i juli 2015 har dömts av Västra Nylands tingsrätt. Mannen döms till samhällstjänst i stället för fängelse. Den 19 juli 2105 utsattes restaurang Bossanova Steak House i Ekenäs för inbrott.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 18:05

Berlusconis samhällstjänst kortas

Silvio Berlusconi slipper de sista 45 dagarna av sin ettåriga samhällstjänst efter gott uppförande, har en italiensk domare beslutat. Den förre premiärministern har gjort samhällstjänst på ett vårdhem för alzheimerpatienter nära Milano varje fredag sedan i maj.Han slipper tjänsten från den 8 mars.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 15 kl. 18:05

Berlusconis samhällstjänst kortas

Silvio Berlusconi slipper de sista 45 dagarna av sin ettåriga samhällstjänst efter gott uppförande, har en italiensk domare beslutat. Den förre premiärministern har gjort samhällstjänst på ett vårdhem för alzheimerpatienter nära Milano varje fredag sedan i maj.Han slipper tjänsten från den 8 mars.

Nyan - 28 sep 15 kl. 12:00

Samhällstjänst blev fängelse

En man som i fjol dömdes till samhällstjänst får 43 timmar som han inte avtjänat omvandlade till 43 dagar i fängelse. Mannen har uteblivit från samhällstjänsten utan godtagbar orsak. Han har inte uppvisat läkarintyg för sjukfrånvaro.

Magazin24 - 07 jan 13 kl. 21:06

Skattefiffel gav samhällstjänst

En man från Arboga har dömts till samhällstjänst för skattebrott och bokföringsbrott. Nyligen dömde Västmanlands tingsrätt en man från Arboga till villkorlig dom med 100 timmars samhällstjänst för skattebrott och bokföringsbrott. Om fängelse hade valts som påföljd hade han fått tre månaders fängelse.

Kristianstadsbladet - 06 feb 13 kl. 09:52

Brown undvek samhällstjänst


R'n'b-stjärnan Chris Brown dömdes 2009 till samhällstjänst. Men i stället för att plocka skräp, sanera graffiti och klippa gräs har sångaren rest runt i sin privatjet och uppträtt. Domstolen i Los Angeles granskar nu sångarens förehavanden, rapporterar Reuters.

Nyheter 24 - 17 feb 14 kl. 10:47

SD-ordförande tidigare dömd – höll kniv mot annan mans halsDömdes till samhällstjänst

Nyligen valdes Pierre Holm Petersson till ordförande för Sverigedemokraterna i Motala/Vadstena. Holm Petersson är också ledamot i SDU Östergötlands styrelse. Nyheter24 kan nu avslöja att Holm Petersson sedan tidigare är dömd för att han under sommaren 2010 ska ha hotat en annan man genom att hålla en kniv mot dennes hals.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldtäktsman dömdes till samhällstjänst – på center för våldtäktsofferSka arbeta någon annanstans

DALLAS. Han dömdes för våldtäkt på en 14-årig flicka i sin skola, men när domen mot 20-åriga Sir Young kom förra månaden var det inget långt fängelsestraff som väntade.I stället dömdes han till 45 dagar bakom lås och bom – samt 250 timmar samhällstjänst på ett center för våldtäktsoffer.

YLE - 13 jan 16 kl. 14:57

Samhällstjänst för sprängämnesbrott

En man i Jakobstad dömdes på onsdagen i Österbottens tingsrätt till 40 dagars samhällstjänst för sprängämnesbrott. Åklagaren krävde fängelsestraff för en man som innehade sprängämnen och enligt åklagaren hade hotat en kvinna med en bomb. Det var 2013 som mannen ska ha hotat kvinnan i samband med att hon gjort en anmälan till polisen om en misshandel.

Sydsvenskan - 25 feb 15 kl. 22:35

Lohan fick bakläxa på samhällstjänst

För två år sedan dömdes Lindsay Lohan för inblandning i en bilolycka och för att sedan ha ljugit för polisen. Sedan dess har hon genomfört 240 timmar samhällstjänst — trodde hon i alla fall.På onsdagen gav en domstol i Los Angeles skandalstjärnan bakläxa på drygt hälften av samhällstjänsttimmarna.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 15 kl. 22:35

Lohan fick bakläxa på samhällstjänst

För två år sedan dömdes Lindsay Lohan för inblandning i en bilolycka och för att sedan ha ljugit för polisen. Sedan dess har hon genomfört 240 timmar samhällstjänst — trodde hon i alla fall.På onsdagen gav en domstol i Los Angeles skandalstjärnan bakläxa på drygt hälften av samhällstjänsttimmarna.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.