DI > Ekonomi

Wednesday, 03 June, 19:15

DI - 14 okt 11 kl. 14:05

Skype sålt till MicrosoftMicrosoft äger nu Skype. Microsofts största förvärv någonsin, med en prislapp på ungefär 56 miljarder kronor, är klart meddelar mjukvarujätten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Microsoft, Skype

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skype, sålttill , Microsoft
E24 - 10 maj 11 kl. 12:05

Analytiker: "Skype bra för Microsoft"

Ett köp av Skype är positivt för Microsoft som därigenom skulle ta ytterligare ett steg närmare konsumenten. ?Affären kan bekräftas om 3-3,5 timme?

IDG - 29 jun 11 kl. 10:52

Vill avlyssna Skype


Vill du prata ostört över Skype? Glöm det. Microsoft har tagit patent på avlyssningsteknik anpassad just för Skype..

IDG - 29 jun 11 kl. 10:52

De vill avlyssna Skype


Vill du prata ostört över Skype? Glöm det. Microsoft har tagit patent på avlyssningsteknik anpassad just för Skype..

Dagensanalys.se - 06 apr 18 kl. 21:02

Se hit alla poddare Microsoft lanserar Skype for Content Creators

Microsoft som äger Skype har äntligen fattat att tjänsten kan användas för att producera poddar. Om du ringer upp någon på Skype och vill göra en podd så måste du i dagsläget ladda ned och installera Skype Recorder och betala några spänn för den. Microsoft vill ändra på situationen och lanserar därför Skype for Content Creators.

Dagensanalys.se - 08 dec 19 kl. 15:38

Nu måste alla gå över till Microsoft Teams

Skype för företag kommer att gå i graven inom kort och alla tvingas över till Microsoft Teams. Skype for Business eller Skype för företag kommer att slå igen dörrarna den 31 juli 2021. Då måste vi alla flytta över till Microsoft Teams.

Dagensanalys.se - 02 jun 17 kl. 11:38

Nu stjäl även Skype från Snapchat

Alla vill visst ha en del av kakan, och det är tydligt att Snapchat har kommit på något som verkligen fungerar. Såväl Facebook som Instagram och Messenger har ju tidigare lånat friskt, men nu ger sig även Microsoft in i leken. Det är kommunikationsverktyget Skype som nu får en uppgradering med Snapchat-linkande funktioner.

Dagens PS - 15 aug 19 kl. 10:11

Microsoft erkänner: Skype kan avlyssnas

Dagens techbrief handlar om energilagring, WeWorks planerade börsnotering samt Microsoft avlyssnings-policy. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Fintechbolaget TransferWise lanserar bankkort Tidigare har man bara riktat in sig på internationella pengaöverföringar, men nu rullas nästa produkt från TransferWise ut över hela världen: ett bankkort.

Dagensanalys.se - 14 nov 17 kl. 19:54

Skype utvecklar specialversion för digitala nomader

Microsoft håller på och tar fram en specialversion av Skype som ska vara anpassad till digitala nomader. Microsoft kommer att lansera specialversionen inom kort till småföretagare och frilansande konsulter under namnet ”Skype Professional Account”. Specialversionen inkluderar Skype-samtal, kalender och betalningsmöjligheter.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 11 kl. 05:55

Microsoft köper Skype

Microsoft är nära en uppgörelse om att köpa internettelefonföretaget Skype Technologies för motsvarande drygt 50 miljarder kronor inklusive skulder, uppger en källa med insyn i affären. Överenskommelsen väntas offentliggöras redan under tisdagsmorgonen, enligt källan som vill vara anonym. Microsoft ville inte kommentera och Skype kunde inte nås för en kommentar..

VA - 10 maj 11 kl. 08:20

Microsoft planerar köpa Skype

10 maj Microsoft ligger i förhandlingar för att köpa Skype, en affär som skulle värdera telefonitjänsten till cirka 8,5 miljarder dollar. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till insatta källor. "Microsoft har många olika områden i sin internetverksamhet som bolaget skulle kunna jobba på, och om ett köp av Skype är silverkulan som löser alla problem får vi helt enkelt vänta och se", säger Kunal Bajaj vid Analysis Mason India i en kommentar till Bloomberg News.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Het fajt om första kallbadet

Om allt går enligt plan kan stockholmarna ha ett nytt kallbadhus om två år. ”Kallbadet är här för att stanna”, säger initiativtagarna som….

DI - 15 minuter sedan

Uppgift: Efter börsfloppen – nu hänger krisbolagets styrelse löst

Efter omfattande ägarförändringar i den krisdrabbade fordonsunderleverantören Haldex väntar stora förändringar i styrelsen på årsstämman om….

DI - 45 minuter sedan

Di:s expert: Så mycket ska du spara – ”bra tumregel”

Ekonomiråd i bröllopstider, eviga räntefria skattekrediter och sparformer. Det är ämnen som diskuteras av Di:s privatekonomiska experter i….

DI - 45 minuter sedan

Våldet i USA drabbar svenskar: ”Som en Batman-dystopi”

Svenska entreprenörer i USA drabbas hårt av upptrappade protester, våld och vandaliseringar..

DI - 1 timme sedan

Lars Kevsjö ny finanschef på Eniro

Eniro har utsett Lars Kevsjö till ny finanschef och medlem av koncernledningen. Han tillträder den 17 juni och ersätter Anne Langbraaten. .

DI - 1 timme sedan

Oljebolag och Maersk tog täten på Nordenbörserna

De nordiska börserna handlades åter upp på onsdagen och fortsatte därmed veckans positiva utveckling..

DI - 1 timme sedan

Lufthansa och Renault vinnare på Europabörserna

De ledande europeiska börserna handlades upp för tredje dagen i rad under onsdagen efter att ha gått särskilt starkt under eftermiddagen. .

DI - 1 timme sedan

Immunovia vill ta in nästan en halv miljard i riktad emission

Diagnostestbolaget Immunovia avser genomföra en riktad nyemission om cirka 15 procent av kapitalet, med möjlighet att utöka nyemissionen,.

DI - 1 timme sedan

Erbjudandet i samband med noteringen av Nanoform har kraftigt övertecknats och kommer att genomföras som planerat – handel i aktierna förväntas inledas imorgon

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, NYA ZEELAND, AUSTRALIEN, JAPAN,.

DI - 1 timme sedan

Oväntade coronaeffekten – bilbesiktningar får skjutas upp sju månader

Tidigare i veckan meddelade Regeringen nya åtgärder för att mildra coronakrisens  påverkan på transportsektorn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.