Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 April, 14:15

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:01

Lagskärpning krav efter träff om vräkta barnPolitiker från bland annat Landskrona träffade i veckan Barnombudsmannen för att diskutera vräkningar av barn. De är överens om att lagen borde ha större krav på fastighetsägarna för att socialtjänsten ska kunna reagera i tid..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Landskrona, Barnombudsmannen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lagskärpning, kravefter , träffom , vräkta, barn

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Domprosten: Sorgligt med tomma kyrkbänkar

Under en av Svenska kyrkans största högtider ekar det tomt i många kyrkbänkar. I Uppsala domkyrka var det få besökare på långfredagen. – Det kändes oerhört sorgligt, säger domprosten Annica Anderbrant.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Krogar i Stockholm kontrolleras

Restauranger och barer i Stockholm kommer att granskas hårdare för att se till att smittskyddsreglerna efterlevs. Trängsel på serveringar kan leda till att verksamheter tvingas stänga. Människor flockas på många uteserveringar i huvudstaden, trots Folkh.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Två anhållna för mordförsök i Södertälje

De två personer som greps på torsdagskvällen misstänkta för mordförsök i Södertälje har anhållits av åklagare, meddelar polisen. Larmet kom klockan 20.45 sedan en man fått allvarliga knivskador och skjutsats till sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Corona på franskt hangarfartyg – 50 smittade

50 besättningsmän ombord det franska hangarfartyget Charles de Gaulle har testats positivt för coronaviruset, enligt försvarsdepartementet. Ingen av de 50 som smittats hade hittills fått några allvarliga hälsoproblem, enligt uttalandet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Björn Helgesson: ”Älskar man HIF då ska man passa på att stötta nu”

Hör helsingborgaren framföra en fotbollshyllning i HD:s ”Scenen är vår”..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Golgatavandring i skånska myllan

Följ med på en vandring från stallet i Betlehem till Golgata..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Insändare: ”Brovägenärendet en skam för kommunen”

Anders Malmsten svarar på bygg- och miljönämndens insändare..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Styrelsekaos i Barcelona: sex ledamöter avgår

Sex ledamöter i fotbollsgiganten Barcelonas styrelse har meddelat att de avgår. De riktar kritik mot ordföranden Josep Maria Bartomeu och vill se ett nyval om posten. Bland de sex avgående ledamöterna återfinns två av fyra vice ordföranden i den spanska.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stockholmare skippar resor – mindre påsktrafik

Stockholmarna lyssnade på myndigheterna och skippade påskresorna. Under skärtorsdagen minskade trafiken med nästan 20 procent i Stockholm, och även helgen innan minskade resandet drastiskt. Skärtorsdagen är vanligtvis en intensiv resdag – men i år höll.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Succéserier läggs på is efter virusutbrottet

Sedan coronavirusets utbrott har användningen av strömningstjänster för bland annat tv-serier fått ett rejält uppsving. Men framtiden är oklar för tittarfavoriter som "Stranger things", "Grey's anatomy" och "The walking dead" – då produktionen stoppats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.