Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 09:09

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:01

Sista vittnet mot Jacksons läkareRättegången mot Michael Jacksons läkare Conrad Murray fortsätter. Under torsdagen kallade åklagarsidan Dr Nader Kamangar, expert på sömnmediciner. Kamangar hävdade att det var oansvarigt av Murray att förse Jackson med läkemedlet Propofol tillsammans med andra lugnande läkemedel, för att få stjärnan att sova efter de ansträngande repetitionerna inför hans planerade konserter i London, skriver Reuters..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Jacksons, Michael Jacksons, Conrad Murray, Dr Nader Kamangar, Murray, Jackson, Propofol, London, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista vittnetmot , Jacksons, läkare
Posh24 - 12 feb 13 kl. 08:18

Michael Jacksons läkare räddade Andreas Carlsson från cancern!

När musikproducenten Andreas Carlsson var ung brukade han sola solarium som en "vettvilling" - enligt honom själv - vilket ledde till fruktansvärda konsekvenser. Nu talar stjärnan ut om hur han fick hudcancer, och hur Michael Jacksons läkare räddade honom från det. Det var under en skönhetsbehandling i Hollywood som fläcken upptäcktes.

Expressen - 27 jul 16 kl. 11:44

Michael Jacksons läkare anklagar annan

Efter skräckupptäckten på Michael Jacksons ranch fortsätter det blåsa runt den avlidna popstjärnan. Michael Jacksons läkare Conrad Murray hävdar fortfarande sin oskuld i superstjärnans död. I stället skyller han på en annan läkare – den avlidna Dr.

Expressen - 25 nov 13 kl. 17:26

Debbie Rowe till attack mot Jacksons läkare

Michael Jacksons läkare Conrad Murray påstår att popkungen inte var biologisk far till något av sina barn. Debbie Rowe, 54, barnens mor, säger att hon äcklas av påståendet. – Ett Jacksonfan kommer att skjuta honom och jag kommer att köpa kulan, säger Debbie Rowe till TMZ..

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 14:31

Jacksons läkare snart på fri fot


Conrad Murray, läkaren som dömdes till fängelse för Michael Jacksons död, är fri om tre månader, skriver Contactmusic. Det innebär att fängelsetiden blev knappt hälften av de fyra år som Murray dömdes till.Anledningen till det tidiga frigivandet uppges vara att läkaren har agerat exemplariskt under sin tid i fängelset, som ligger i Los Angeles.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 13 kl. 14:31

Jacksons läkare snart på fri fot


Conrad Murray, läkaren som dömdes till fängelse för Michael Jacksons död, är fri om tre månader, skriver Contactmusic. Det innebär att fängelsetiden blev knappt hälften av de fyra år som Murray dömdes till.Anledningen till det tidiga frigivandet uppges vara att läkaren har agerat exemplariskt under sin tid i fängelset, som ligger i Los Angeles.

P3 - 26 jun 14 kl. 09:58

Michael Jacksons läkare talar ut

I går var det fem år sedan Michael Jackson dog. Hans läkare Conrad Murray har tillbringat två år bakom galler för att ha orsakat Jacksons överdos. Nu har han gett sin första intervju efter fängelsetiden..

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 13 kl. 14:34

Jacksons läkare snart på fri fot

Conrad Murray, läkaren som dömdes till fängelse för Michael Jacksons död, är fri om tre månader, skriver Contactmusic. Det innebär att fängelsetiden blev knappt hälften av de fyra år som Murray dömdes till. Anledningen till det tidiga frigivandet uppges vara att läkaren har agerat exemplariskt under sin tid i fängelset, som ligger i Los Angeles..

NT - 27 jul 13 kl. 14:31

Jacksons läkare snart på fri fot

Conrad Murray, läkaren som dömdes till fängelse för Michael Jacksons död, är fri om tre månader, skriver Contactmusic. Det innebär att fängelsetiden blev knappt hälften av de fyra år som Murray dömdes till..

Västerbottens Folkblad - 27 jul 13 kl. 14:34

Jacksons läkare snart på fri fot

Conrad Murray, läkaren som dömdes till fängelse för Michael Jacksons död, är fri om tre månader, skriver Contactmusic. Det innebär att fängelsetiden blev knappt hälften [...].

DN - 28 okt 13 kl. 09:56

Jacksons läkare lämnar fängelset

Conrad Murray är en fri man. Läkaren som 2011 dömdes till fyra års fängelse för vållande till popstjärnan Michael Jacksons död, lämnade fängelset i Los Angeles tidigt i morse lokal tid, uppger TMZ..

Expressen - 16 maj 19 kl. 09:48

Michael Jacksons läkare väljer nu att avslöja: Varnade honom

Michael Jackson har i årtionden anklagats för att förgripit sig sexuellt på minderåriga.Nu kliver popstjärnans privatläkare Neil Ratner fram och berättar hur han varnade Michael Jackson för att fortsätta umgås nära med minderåriga.– Jag sa att det inte är ett passande beteende för en 50-årig man, säger Neil Ratner till The Sun..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

McLaren första F1-stallet att permittera

McLaren blir det första formel 1-stallet att permittera sin personal, på grund av coronakrisen. Och för förarna Lando Norris och Carlos Sainz, samt ledningen i företaget, sänks lönen. "Åtgärden görs för att rädda jobben på kort sikt, för att kunna försä.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

"Jag har med mig min pappa på axeln"

Nu fyller Gustav Mandelmann 55 år..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Privat vårdpersonal ska kunna kallas in i skånsk sjukvård

Region Skåne: ”Vi ser vad vi kan göra innan det smäller till.”.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Oliver från Helsingborg startade juristbyrå under studietiden – kan få prestigefyllt stipendium

En av tio kandidater till Kompassrosstipendiet..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Volvo startar nytt bolag för självkörande

Volvo Cars och bilteknikbolaget Veoneer har kommit överens om att dela upp företaget Zenuity, som man tidigare ägt tillsammans. Zenuity utvecklar mjukvara för förarassistans, och Volvo kommer nu att starta ett nytt bolag som tar över den del som arbetat.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tidigare dödsdömd för journalistmord släpps

En man som dömts för bortförandet och mordet på den amerikanske journalisten Daniel Pearl 2002 har fått sitt tidigare dödsstraff ändrat till sju års fängelse av en domstol i Pakistan. Tre andra som dömts till livstids fängelse för inblandning i fallet h.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Facklig rusning i coronatider

Coronakrisen har skapat rusning till facket och a-kassan. LO-förbundet Handels har sedan 16 mars då krisen tog fart på allvar fått 5 567 fler medlemmar. Under samma period har Handels a-kassa fått 14 400 fler medlemmar.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stockholms stad: Boenden med smitta är prio

Boende på flera av Stockholms äldreboenden har smittats av coronaviruset. Enligt Sveriges Radio Ekot rör det sig om minst 29 äldreboenden i Stockholm som har personer med bekräftad smitta. Från fackligt håll har det larmats om en kaotisk situation på bo.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Oljebolagen sätter sitt hopp till Trump

Efter att ha befunnit sig i fritt fall sedan årsskiftet återhämtade sig oljepriset under torsdagen. Vid halv nio på morgonen var priset på Brentolja upp närmare sju procent sedan midnatt, och ett fat kostade 28 dollar. Förutom oro kring coronapandemin h.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

40 romaner av Sandemo släpps på Storytel

40 stycken av Margit Sandemos fristående romaner har lästs in av åtta skådespelare för ljudbokstjänsten Storytel. "Sandemoserien" kommer att släppas varje vecka året ut, med premiär den 2 april. Julia Dufvenius, som läst in alla 47 böcker i "Sagan om is.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.