NSD > Nyheter

Wednesday, 01 April, 13:29

NSD - 14 okt 11 kl. 13:53

Skoteråkare får bötaTre män från Råneå för böta efter att ha kört skoter i ett naturreservat i Ammarnäs..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Råneå, Ammarnäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skoteråkarefår , böta
Västerbottens Folkblad - 15 mar 14 kl. 15:42

Ny trend en fara för skoteråkare

Det har blivit populärt att köra snöskoter i fri terräng. Men många skoteråkare saknar kunskap om laviner och säkerhetsutrustning. Det visar en ny undersökning från Fjällsäkerhetsrådet.

YLE - 01 feb 13 kl. 21:55

Snöskoteråkare genom isen i Lovisa

Två snöskoteråkare gick genom isen utanför Lovisa vid åttatiden i kväll. De båda männen och och två hundar åkte snöskoter söder om Hamnholmen då isen gav vika och de hamnade i vattnet. De kunde själva ringa efter hjälp.

Dalarnas tidningar - 19 jan 15 kl. 11:05

Nödställd skoteråkare fick hjälp

Det var klockan 13.40 på söndagen som fjällräddningen fick larm om en nödställd skoteråkare norr om Idre cirka två kilometer från norska gränsen. Mannen hade fått haveri på sin skoter.

DalaDemokraten - 19 jan 15 kl. 11:05

Nödställd skoteråkare fick hjälp

Det var klockan 13.40 på söndagen som fjällräddningen fick larm om en nödställd skoteråkare norr om Idre cirka två kilometer från norska gränsen. Mannen hade fått haveri på sin skoter.

Sydsvenskan - 30 jan 15 kl. 00:06

Skoteråkare försvunna i fjällen

Tre skoteråkare har försvunnit vid Borgafjäll i södra Lappland. Det hårda vädret med kraftigt snöfall har tidigare gjort det omöjligt att söka efter dem — men nu är hjälp på väg.— Insatsledaren håller på att samla ihop tre grupper för att åka ut, säger Dan Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Västerbotten.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 17 kl. 08:00

Norge öppnar för svenska snöskoteråkare

Det har inte varit tillåtet för svenskar med förarbevis att åka snöskoter i Norge, medan norrmän har kunnat ta snöskotern till Sverige. Men ett nytt regelverk gör det möjligt. Flera tusen svenska snöskoteråkare väntas passera gränsen till Norge i vinter.

SvD - 17 jan 17 kl. 08:16

Norge öppnar för svenska snöskoteråkare

Det har inte varit tillåtet för svenskar med förarbevis att åka snöskoter i Norge, medan norrmän har kunnat ta snöskotern till Sverige. Men ett nytt regelverk gör det möjligt. Flera tusen svenska snöskoteråkare väntas passera gränsen till Norge i vinter, skriver Nationella snöskoterrådet i ett pressmeddelande..

YLE - 19 feb 17 kl. 15:05

Snöskoteråkare drunknade i Ingå

En snöskoteråkare omkom i går kväll efter att ha gått genom isen i Ingå skärgård. Den döde är en man strax under 50 år. Han begav sig ut på isen utanför Södra Svartö för att testa en gammal snöskoter.

Dalarnas tidningar - 05 mar 14 kl. 07:35

Fjällräddare får leta efter skoteråkare

Det är nya tider för fjällräddarna. Förr sökte de efter försvunna skidåkare. Nu är det oftast vilsekomna och fastkörda skoteråkare som de får hämta hem..

DalaDemokraten - 05 mar 14 kl. 10:55

Fjällräddare får ofta leta efter skoteråkare

SÄLENFJÄLLEN Det är nya tider för fjällräddarna. Förr sökte de efter försvunna skidåkare. Nu är det oftast vilsekomna och fastkörda skoter­åkare.

NSD - 16 feb 13 kl. 15:05

Skoteråkare körde in i bil

En skoteråkare körde rakt in i en bil på parkeringen vid Höghedens motorbana på lördagseftermiddagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.