DI > Ekonomi

Thursday, 02 April, 08:12

DI - 14 okt 11 kl. 13:59

Barrosos budskap till Borg: Stimulera meraEU-lnder med lg statsskuld br stimulera mera fr att f fart p den ekonomiska tillvxten inom EU, anser EU-kommissionens ordfrande Jos Manuel Barroso Barroso..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barrosos, budskaptill , Borg, Stimulera, mera
SmålandsPosten - 31 jul 13 kl. 00:30

Stimulera genom jobbskatteavdrag

Tolkningarna är långt mer intressanta än det som tolkas. Är tolken vår egen finansminister Anders Borg blir det än mer intressant. Det är omöjligt att säga hur den svenska ekonomin egentligen mår.

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 10:00

Sant och falskt om organisk spridning av budskap

Den svenska digitala kommunikationsbranschen ligger långt efter internationellt sett när det gäller att stimulera organisk spridning av budskap. Vad jag vill få sagt med det är att få svenskar som jobbar med marknadsföring idag har förmågan att påverka den stora massan, utan att lägga pengar på köpt utrymme. Framförallt är det konsten att ”dela” som behöver stimuleras.

Opinionen.se - 02 dec 13 kl. 15:24

Borg: Svårt stimulera 2015


Utrymmet för att stimulera ekonomin, om behov finns, lär vara ytterligt begränsat från 2015 och framåt, enligt finansminister Anders Borg (M) som tror att politiken då mer ska inriktas på att återgå till överskott i de offentliga finanserna. Borg sade också, på ett SNS-seminarium, att han tror att de tillväxtsiffror för 2013 och 2014 som regeringen lagt fram i stort kommer att stå sig, vilket innebär starkare tillväxt 2014 jämfört med i år..

TA - 02 dec 13 kl. 15:19

Borg: Svårt stimulera 2015


Utrymmet för att stimulera ekonomin, om behov finns, lär vara ytterligt begränsat från 2015 och framåt, enligt finansminister Anders Borg (M) som tror att politiken då mer ska inriktas på att återgå till överskott i de offentliga finanserna.Borg sade också, på ett SNS-seminarium, att han tror att de tillväxtsiffror för 2013 och 2014 som regeringen lagt fram i stort kommer att stå sig, vilket innebär starkare tillväxt 2014 jämfört med i år..

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 15:19

Borg: Svårt stimulera 2015


Utrymmet för att stimulera ekonomin, om behov finns, lär vara ytterligt begränsat från 2015 och framåt, enligt finansminister Anders Borg (M) som tror att politiken då mer ska inriktas på att återgå till överskott i de offentliga finanserna.Borg sade också, på ett SNS-seminarium, att han tror att de tillväxtsiffror för 2013 och 2014 som regeringen lagt fram i stort kommer att stå sig, vilket innebär starkare tillväxt 2014 jämfört med i år..

Dagen - 15 feb 12 kl. 03:00

Anders Borg vill inte svara om sin syn på de ökade inkomstklyftorna

När finansminister Anders Borg fick frågan om de ökade klyftorna i samhället valde han att lyfta blicken ut över krisens Europa. - Inkomstskillnaderna och välfärdsskillnaderna i Sverige är bland de lägsta, löd hans budskap.

Är det bra eller dåligt med ökade skillnader?

Alliansfritt Sverige - 21 apr 13 kl. 09:16

Ytterligare superekonomiexpert är oense med Borg

SIFFERÖVNING. Aftonbladet uppmärksammar  hur politikern Anders Borg hamnat i ytterligare konflikt med landets ledande ekonomiska experter. Denna gång är det Stefan Ingves, landets riksbankschef.

Sydsvenskan - 07 jul 11 kl. 06:30

S: Jobbavdrag ska stimulera

Socialdemokraterna vill införa ett jobbavdrag för att stimulera folk som går på bidrag att börja jobba. -?Vi vill skapa en drivkraft, säger Luciano Astudillo, riksdagsman från Malmö.

BT - 26 aug 11 kl. 17:25

Borg bygger skyddsvall mot stormen

När finansminister Anders Borg säger ?var oroliga? till Sverige, tycks reaktionen bli att han och regeringens största parti får fler och fler sympatisörer.

Affärsvärlden - 14 maj 13 kl. 10:10

Borg: EU bör stimulera tillväxten

EU bör släppa efter på budgetkonsolideringen för att stimulera den svaga tillväxten genom skattesänkningar och utbildningssatsningar, sade finansminister Anders Borg på tisdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Camurus försäljning väntas i övre delen av prognosen

Forskningsbolaget Camurus har märkt av en ökad efterfrågan på produkten Buvidal under det första kvartalet, enligt ett pressmeddelande..

DI - 10 minuter sedan

Skanska tar svensk order för 1,7 miljarder kronor

Skanska har tecknat avtal med Trafikverket om ett dubbelspår på Västkustbanan för 1,7 miljarder kronor. .

DI - 5 minuter sedan

Gymnasieelever räddar restauranger: ”Väldigt bra initiativ”

Gymnasieelever som pluggar hemma får mat och lokala restauranger stöttas i coronakrisen..

DI - 15 minuter sedan

Hansa Biopharma offentliggör årsredovisning för 2019

Lund, 2:a april, 2020. Hansa Biopharma, ledande inom immunmodulerande enzymteknik för behandling av sällsynta IgG-medierade sjukdomar….

DI - 15 minuter sedan

Bolån: Trenden med sjunkande belåningsgrad har brutits

En fortsatt stor andel av nya bolånetagare har stora skulder i förhållande till sin inkomst eller i förhållande till bostadens värde..

DI - 15 minuter sedan

Equinor lånar upp 5 miljarder dollar

Norska oljejätten Equinor har lånat totalt 5 miljarder dollar på obligationsmarknaden, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

USA:s energiminister tar Ryssland och Saudiarabien i örat

USA:s energiminister Dan Brouillette uppmanar Ryssland och Saudiarabien att dämpa produktionen..

DI - 30 minuter sedan

SHB höjer flera fastighetsbolag – här är dagens rekar

Handelsbanken har på torsdagen höjt rekommendationen för flera fastighetsbolag. Bland annat höjer banken John Mattson till köp, medan….

DI - 45 minuter sedan

Bolånetagare ska få undantag från amorteringskrav

Bankerna ska få möjlighet att ge bolånetagare ett undantag från amorteringskrav med hänvisning till coronavirusets effekter på ekonomin..

DI - 1 timme sedan

Skogsbolagen rustade för krisen

Skogsbolagen tillhör, kanske något oväntat, så här långt de aktier som stått emot coronakrisen bäst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.