Vagabond > Utrikes

Thursday, 02 April, 07:08

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Palma ökar mest som weekendresmålHos resebyrån Airtours är inte längre Barcelona och London populäraste destinationerna, utan Palma på ön Mallorca..
Läs mer på Vagabond
Läs mer om:
Airtours, Barcelona, London, Palma, Mallorca

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Palma, ökar, mestsom , weekendresmål
YA - 26 maj 14 kl. 20:00

Ystad följer Sverige - MP och SD ökar mest

Foto: Carl Johan Engvall
Ystad följer rikstrenden i alla avseenden när det gäller vilka partier som går fram och vilka som minskar i EU-valet. Vinnarna är MP och SD, förlorarna M och FP.
Miljöpartiet gör precis som på riksplanet ett starkt val och blir det tredje största partiet totalt i kommunen.

Dagens PS - 03 mar 18 kl. 07:10

Resfeber: Wien ökar mest i popularitet

”Storstadsresor trendar enormt i vår”, säger Katarina Daniels, pr- och kommunikationsansvarig hos Ticket. Enligt ett pressmeddelande från researrangören står Wien, Europas kaféhuvudstad, för den största ökningen (83,5 procent) av vårens bokade resor. Men fortfarande är det Gran Canaria som lockar flest svenskar på vårkanten.

Västerbottens Folkblad - 25 sep 15 kl. 11:27

Sjukpenningtalet ökar – psykisk ohälsa bland kvinnor ökar mest

Sjukpenningtalet i Västerbotten ökar. I augusti låg det på 11,5 dag, att jämföra med rikssnittet på 10,2 dagar. Det är den psykiska ohälsan som ökar mest och det är kvinnor i småbarnsåren som är mest sjukskrivna på grund av stressrelaterade tillstånd eller förstagångsdepressioner, visar ny statistik från Försäkringskassan.

Dagensanalys.se - 20 jul 17 kl. 15:24

Det här är yrkeskategorin som ökar mest

LinkedIn har släppt data från sina 500 miljoner medlemmar, varav två miljoner i Sverige, som ger insikt i förändringar på arbetsmarknaden under det senaste året. Den mest signifikanta ändringen under 2017 i den svenska arbetskraften var att entreprenörskap (upp 5,8%) toppar listan som den mest växande jobbfunktionen, följt av HR (upp 2,9%) och affärsutveckling (upp 2,8%). Undersökningen visar en signifikant ökning av 9,1 procent medlemmar som arbetar själva i enmansföretag.

DalaDemokraten - 15 okt 17 kl. 10:52

Dalakommuner toppar två listor – mobilsurfar mest och ökar mest

Mobilsurfandet i Sverige har ökat med 40 procent under det senaste året.
I Malung-Sälen surfar folk mest i landet, och Smedjebacken ökar mest i Sverige..

Dalarnas tidningar - 15 okt 17 kl. 10:52

Dalakommuner toppar två listor – mobilsurfar mest och ökar mest

Mobilsurfandet i Sverige har ökat med 40 procent under det senaste året.
I Malung-Sälen surfar folk mest i landet, och Smedjebacken ökar mest i Sverige..

Trelleborgs Allehanda - 29 jul 14 kl. 06:30

Villapriserna ökar mest i Trelleborg

Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix
Prisuppgången på villor i Trelleborgs kommun fortsätter. Nu är Trelleborg den kommun i Stormalmö där priserna ökar mest. I Skåne är det bara Simrishamn och Hässleholm som slår ökningen i Trelleborg.

Skånskan - 09 jan 17 kl. 07:54

Hemlösheten ökar mest i Malmö

Av Sveriges storstäder är det i Malmö som hemlösheten ökar mest. Och störst är ökningen bland nyanlända. ERWP.

Dagensanalys.se - 10 okt 17 kl. 22:34

Radio ökar mest enligt Mediebyråbarometern

Medieinvesteringarna fortsätter att öka och i september månad steg de med 2,7 procent till 1,3 miljarder kronor. Radio är fortfarande den mediekategori som ökar mest. Radio, dagspress för landsort, sök, bio och utomhus- och trafikreklam blev månadens vinnare.

Sydöstran - 01 apr 18 kl. 06:00

Blekinges export ökar mest

Exporten av varor ökar i alla landets län. Ett står dock ut från mängden - Blekinge, som ökar mest av alla..

Jönköpingsnytt - 15 jul 18 kl. 07:04

Här är brotten som ökar mest när du är borta

Under sommaren ligger fokus ofta på semester och avkoppling. Men tjuvar blir mer aktiva när det är semestertider. Flera typer av stölder ökar under semestermånaderna.

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 20 timmar sedan

Resandet efter coronan: Blir social distansering det nya normala?

När rädslan griper tag i oss letar vi syndabockar. Kort sagt: resenären är under attack. På sistone har jag drabbats av dystopiska tankar.

Vagabond - Igår: 13:40

Svensk familj i coronasmittans Thailand: "När inget blir som man tänkt sig"

Tågsemestern genom Asien blev inte som de tänkt sig. Det det blev nästan inget annat heller efter att coronaviruset börjat spridas. Nu är familjen i Thailand och tar dagen som den kommer, utan hembiljett och planer på när eller hur det i så fall skulle gå till.

Vagabond - 28 mar 20 kl. 15:50

Venedig skjuter upp turistavgift till 2021

Införandet av den omdiskuterade turistavgiften i Venedig planerades att införas sommaren 2020 men nu skjuts den upp till 1 juli 2021..

Vagabond - 27 mar 20 kl. 16:00

Quiz: Har du koll på Stockholm?

"Nordens Venedig", "The Capital of Scandinavia" och "Fjollträsk". Kärt barn har många namn, men har du koll på Sveriges huvudstad? Testa dina Stockholmskunskaper i vårt quiz!.

Vagabond - 26 mar 20 kl. 10:42

Svenska Turistföreningen stänger alla sina fjällstugor

Snart nalkas vårvintern då allt fler personer ger sig ut på fjällturer. Detta gör att Svenska Turistföreningen (STF) stänger fjällstugorna. Framförallt för att inte bidra till en ökad påfrestning på vård- och räddningspersonal och för att stugorna saknar förutsättningar för långvarig isolering av gäster och vägsjuktransport..

Vagabond - 25 mar 20 kl. 07:52

Podcast: Turism i coronans tid

Hur är det att sitta fast i karantän i Sydeuropa? Och hur går det för alla hotell, tavernor och andra småföretag som lever på turismen, nu när det inte kommer några turister? I det här avsnittet av Vagabonds podcast har vi pratat med Sofia Sofroniadou som bor i Aten och Lena Maj-Lisdotter som just kommit hem efter tolv dagar i karantän i Alicante..

Vagabond - 24 mar 20 kl. 23:55

Fängelset som blev Estlands coolaste badplats

Efter att det gamla stenbrott utanför Tallinn lades ner fylldes det med vatten. Idag är det en unik badplats som lockar såväl lokalbor som nyfikna turister. Kolla in filmen från Rummu!.

Vagabond - 23 mar 20 kl. 16:12

Se Kungliga Operans föreställningar gratis från soffan

Har du aldrig sett opera eller balett men är lite nyfiken, är du ett stort fan som längtar in i salongen? Nu kan man se föreställningarna på Kungliga Operan trots att de stängt tack vare deras streaming tjänst..

Vagabond - 21 mar 20 kl. 17:03

Spanien stänger alla hotell – svenskar ombeds att åka hem

Att hotellen i Spanien stänger orsakar oro bland svenskar, danskar och norrmän som har familjemedlemmar inlagda på sjukhus i Spanien. SOS International ber folk att åka hem eftersom de inte längre kan bo på hotell..

Vagabond - 21 mar 20 kl. 14:40

Guide: så tar du tåget genom vilda västern i USA

Drömmer du om att resa med tåg genom USA? Vi tipsar om sträckor, bra stopp och boenden längst spåret genom vilda västern..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.