Polisen > Nyheter

Monday, 06 April, 07:28

Polisen - 14 okt 11 kl. 13:24

Nytt faxnummer till Polisen i Västra GötalandFrån måndagen den 17 oktober har Polismyndigheten i Västra Götaland nytt faxnummer..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Polisen, Västra Götaland, Polismyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, faxnummertill , Poliseni , Västra, Götaland
Sydsvenskan - 03 maj 13 kl. 06:30

Nytt steakhouse i Västra hamnen

Ett nytt modernt amerikanskt steakhouse öppnar i Västra hamnen i början av juni.
På Monster Bar & Steakhouse står grillat kött i centrum..

Nerikes Allehanda - 25 jul 14 kl. 08:11

Nytt asylboende i Västra Å

Ett nytt tillfälligt boende för asylsökande planeras att öppna i Västra Å.– Troligtvis kommer de första boende nästa vecka, säger Ewa Johansson, enhetschef på Migrationsverket i Örebro..

Nya Wermlands Tidningen - 16 feb 16 kl. 17:48

AHC inleder jakten på nytt kontrakt i västra Hockeytvåan

Arvika HC står inför ett intensivt veckoslut när jakten på ett nytt kontrakt i Hockeytvåan C Västra inleds med ett play off-spel mot Åmål.Bäst av tre matcher gäller, AHC inleder hemma i Sparbanken Arena ikväll, spelar borta på fredag och får sedan fördel av hemmais igen i en eventuell tredje match på söndag..

BT - 29 feb 20 kl. 14:17

Regionen bekräftar: Nytt coronafall i Västra Götaland

Motstridiga uppgifter under dagen, men nu bekräftas nytt fall av coronaviruset i Västra Götaland..

NT - 31 maj 12 kl. 09:33

Nytt bankprojekt - start i Östra Husby

På prov ska Handelsbanken öppna kontor på mindre orter på landsbygden. Sveriges första så kallade "mötesplatsen" öppnas i Östra Husby..

Trelleborgs Allehanda - 15 aug 12 kl. 09:00

Nytt möte om östra kommundelarna

Foto: Rickard Nilsson
När byarådet kallade till medborgarmöte i maj 2011 var Anderslövs gästis smockfullt med folk. På torsdag ställs kommunens beslutsfattare åter mot väggen.
?

Kristianstadsbladet - 28 sep 13 kl. 10:34

Nytt skalv i västra Pakistan


En jordbävning av magnituden 6,8 drabbade på lördagen sydvästra Pakistan, i en region som i tisdags skakades av ett skalv som krävde hundratals dödsoffer.Det nya skalvet inträffade på morgonen, knappt tio mil nordöst om Awaran-distriktet och på 14 kilometers djup, enligt amerikanska seismologer. - Det var inte ett efterskalv, det var en jordbävning utan samband, sade Zahid Rafi, chef för Pakistans nationella seismologiska center till Geo TV..

Metro - 28 sep 13 kl. 10:35

Nytt skalv i västra Pakistan

En jordbävning av magnituden 6,8 drabbade på lördagen sydvästra Pakistan, i en region som i tisdags....

BT - 28 sep 13 kl. 10:36

Nytt skalv i västra Pakistan

En jordbävning av magnituden 6,8 drabbade på lördagen sydvästra Pakistan, i en region som i tisdags skakades av ett skalv som krävde hundratals dödsoffer. Det nya skalvet inträffade på morgonen, knappt tio mil nordöst om Awaran-distriktet och på 14 kilometers djup, enligt amerikanska seismologer.- Det var inte ett efterskalv, det var en jordbävning utan samband, sade Zahid Rafi, chef för Pakistans nationella seismologiska center till Geo TV..

UNT - 28 sep 13 kl. 10:34

Nytt skalv i västra Pakistan

En jordbävning av magnituden 6,8 har drabbat sydvästra Pakistan, samma region där ett skalv i tisdags krävde hundratals dödsoffer. Det nya skalvet inträffade tio mil nordöst om Awaran-distriktet.(TT).

NSD - 28 sep 13 kl. 10:34

Nytt skalv i västra Pakistan

En jordbävning av magnituden 6,8 drabbade på lördagen sydvästra Pakistan, i en region som i tisdags skakades av ett skalv som krävde hundratals dödsoffer..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - I förrgår: 17:24

Polisen arbetar för ökad trygghet genom närvaro på gator och torg

Arbetet för ökad säkerhet och trygghet sker i vardagen och poliser från region Stockholms lokalpolisområden är regelbundet i lokala centrum eller andra allmänna platser i Stockholms län och på Gotland för att öka tryggheten..

Polisen - I förrgår: 15:15

Polisinsats i Sävja inom ramen för operation Rimfrost

Polisen har genomfört ett flertal person- och fordonskontroller i stadsdelen Sävja i Uppsala med syfte att höja tryggheten för de boende i området..

Polisen - I förrgår: 11:49

Polisen skickar brev till äldre om att skydda sig mot bedrägerier

Bedrägerier är ett ständigt återkommande brott och en särskilt utsatt grupp är äldre. Men det finns enkla tips på hur man kan minimera risken för att utsättas för en bedragare..

Polisen - I förrgår: 11:06

Stort antal falska sedlar i omlopp

Stor ökning av 500 kronors sedlar senaste året. Under januari till mars är det sex gånger så många ärenden..

Polisen - 02 apr 20 kl. 15:17

Stort antal falska sedlar i omlopp i Stockholm

I region Stockholm har antalet förfalskade 500-kronorssedlar ökat markant under årets första kvartal jämfört med samma period 2019..

Polisen - 02 apr 20 kl. 13:04

Nio kilo tobak i beslag efter insats

Förra veckan genomförde polisen i lokalpolisområde Rinkeby en insats tillsammans med Tullverket mot smuggelvaror och narkotika. På ett ställe beslagtog polisen nio kilo illegal tobak..

Polisen - 02 apr 20 kl. 12:20

Snabbare lagföring har haft avsedd effekt

Försöksverksamheten, Snabbare lagföring där myndigheter arbetar för att minska tiden från ett polisingripande till dom eller beslut; brott ska lagföras snabbt och effektivt, når goda resultat enligt rapport från Brottsförebyggande rådet..

Polisen - 02 apr 20 kl. 11:50

Resurs hos polisen i Stockholm styrs om med anledning av pandemi

Situationen med coronaviruset ger inställda kommenderingar, framflyttade utbildningar och mindre att göra för vissa funktioner. Parallellt med en hög beredskap för höga sjuktal ska den resurs som frigörs arbeta med utredning samt ökad synlighet..

Polisen - 02 apr 20 kl. 11:14

Insats mot narkotika i Valsta och Märsta gav resultat

Under onsdagskvällen den 1 april genomförde polisen i Märsta och Valsta en insats och hittade bland annat tramadol och cannabis..

Polisen - 02 apr 20 kl. 10:32

Rånare greps efter spaning

Efter en bilburen rånturné genom Göteborg lämnade de misstänkta sin bil. När de återvände väntade polisen. Nu är tre män anhållna misstänkta för grovt rån i tre fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.