Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 18:53

Expressen - 14 okt 11 kl. 13:27

Wanja Lundby-Wedin: Företroendet för Juholt är skadatLO:s avgående ordförande Wanja Lundby-Wedin anser att förtroendet för Håkan Juholt är skadat. - Såklart att förtroendet för Håkan är skadat, men jag vill tala med Håkan själv, höra hans version, sa hon innan mötet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lundby-Wedin, Juholt, Wanja Lundby-Wedin, Håkan Juholt, Håkan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wanja, Lundby-Wedin, Företroendetför , Juholtär , skadat
DI - 24 maj 12 kl. 12:08

Juholt: Wanja Lundby-Wedin var med och höll i yxan

Den förre S-ledaren Håkan Juholt riktar i en kommande bok hård kritik mot LO-basen Wanja Lundby-Wedin. Juholt hävdar att Lundby-Wedins krav på att utreda turerna kring partiets budgetprocess syftade till att försvaga alternativt avsätta honom..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 12 kl. 10:51

Juholt kritiserar Wanja Lundby-Wedin

Den förre S-ledaren Håkan Juholt kritiserar i en kommande bok avgående LO-ordförande Wanja Lundby-Wedins agerande i samband med hans avgång. Enligt Juholt så var hennes agerande ett trendbrott för det socialdemokratiska partiet. Han syftar på att hon inför ett VU-möte i partiet hade begärt att partiets arbete med budgetmotionen några månader tidigare skulle diskuteras..

Expressen - 19 jan 12 kl. 17:39

Lundby-Wedin pressar Juholt - fler kräver avgång

LO-basen Wanja Lundby-Wedin pressar Juholt hårt under Socialdemokraternas krismöte och säger att hon inte kan lite på honom. Dessutom kräver flera ledamöter i VU Juholts avgång. Detta enligt uppgifter inifrån krismötet som pågår på torsdagen.

Expressen - 19 jan 12 kl. 18:21

Lundby-Wedin pressar Juholt - flera kräver avgång

LO-basen Wanja Lundby-Wedin pressar Juholt hårt under Socialdemokraternas krismöte och säger att hon inte kan lite på honom. Dessutom kräver flera ledamöter i VU Juholts avgång. Detta enligt uppgifter inifrån krismötet som pågår på torsdagen.

SVT - 11 okt 14 kl. 17:26

Lundby-Wedin: Vi ville hjälpa Juholt

Förra LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin beskrivs i Daniel Suhonens nya bok som en av de pådrivande i försöken att avsätta Håkan Juholt redan i oktober 2011. I en SVT-dokumentär tidigare i år bekräftade hon, och försvarade, att man möttes utan Juholts medverkan..

Expressen - 19 jan 12 kl. 11:17

Lundby-Wedin: Jag ser fram emot en konstruktiv diskussion

LO-ordförande Wanja Lundby-Wedin vill inte längre säga om hon fortfarande har förtroende för S-ledaren Håkan Juholt. Inför mötet i det verkställande utskottet säger hon i stället: - Jag ser fram emot en konstruktiv diskussion, säger hon till TT. .

Expressen - 21 jan 12 kl. 12:32

Jämtin eller Lundby-Wedin tar över - tillfälligt

I dag håller Håkan Juholt en presskonferens - enligt många för att meddela sin avgång. Då kan partisekreteraren Carin Jämtin ta över partiet tillfälligt, men vissa nämner också Wanja Lundby-Wedin som kandidat. - Hon har ju suttit längst, säger Hans Ekström, distriktsordförande i Sörmland, till Expressen.

Nyhetskanalen - 24 maj 12 kl. 10:53

Juholt kritiserar Lundby-Wedin i ny bok

Den förre S-ledaren Håkan Juholt kritiserar i en kommande bok avgående LO-ordförande Wanja Lundby-Wedins agerande i samband med hans avgång. Enligt Juholt så var hennes agerande ett trendbrott för det socialdemokratiska partiet.Han syftar på att hon inför ett VU-möte i partiet hade begärt att partiets arbete med budgetmotionen några månader tidigare skulle diskuteras.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Håkan Juholt kritiserar Lundby-Wedin i ny bok

Den förre S-ledaren Håkan Juholt kritiserar i en kommande bok avgående LO-ordförande Wanja Lundby-Wedins agerande i samband med hans avgång..

Aftonbladet - 26 mar 11 kl. 12:33

LIVE-TV: Håkan Juholt och Wanja Lundby-Wedin

Aftonbladet sänder live från LO-borgen i Stockholm.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Experter: Corona-siffrorna kan vara missvisande – flera felkällor i statistiken

Varje dag dör allt fler människor till följd av coronaviruset och dödligheten varierar från land till land.Intresset för sjukdomens statistik och siffror är enormt – en amerikansk covid-19-karta har mer än en miljard klick och interaktioner varje dag.Men siffrorna kan vara missvisande eftersom länder rapporterar på olika sätt och har olika inställning till provtagning, säger experter..

Expressen - 30 minuter sedan

Trump och Putin överens – ska samarbeta om corona

Oljepriset rasade efter ett priskrig utbrutit mellan Saudiarabien och Ryssland. Nu är Donald Trump och Vladimir Putin överens om att hålla överläggningar kring situationen – och bekämpa coronaviruset tillsammans, enligt AFP. .

Expressen - 45 minuter sedan

Länsstyrelsens åtgärd: Kremeringstaket slopas

Skånes krematorium är nu utrustade för det värsta scenariot.Hittills hade krematorierna begräsningar på antalet avlidna kroppar som får kremeras, men nu slopas begräsningarna.– Vi hoppas att vi aldrig hamnar i det läget, säger Rima Dauod, miljötillsynschef vid länsstyrelsen Skåne.

Expressen - 45 minuter sedan

Det svenska experimentet – med vårt kulturarv i potten

Folkrörelsernas framgång byggde på auktoritet utan lagstiftning, ideal som har fortplantat sig in i staten.Torbjörn Nilsson undrar om det svenska politiska kulturarvet står pall i coronakrisen..

Expressen - 1 timme sedan

Här är 3 positiva nyheter i oroliga coronatider

När nästan all rapportering handlar om spridningen av coronaviruset och om allt negativt det leder till kan det vara svårt att inte bli deppig. Och situationen är allvarlig. Men precis som i allt mörker finns alltid ljusglimtar.

Expressen - 1 timme sedan

?????? ???? ????????

ارخت ازمة كورونا ظلالاها على الاقتصاد وسوق العمل في السويد كما اطاحت باحتفالات الفصح المجيد. والعدوى تنتشر في دور المسنين في معظم ارجاء البلاد. .

Expressen - 1 timme sedan

Greta Thunbergs stöd till barnen i coronakrisen

Miljökämpen Greta Thunberg bjuder in barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser till en frågestund på Youtube.Det är en del av initiativet Min stora dag, och förhoppningen är att stötta många av de barn som till följd av coronakrisen nu tvingas stanna hemma.– Det här är svåra tider för många och det kan vara extra jobbigt för barn med olika svårigheter, säger hon i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Ambulanssjuksköterskornas glada video gör succé i krisen

Coronapandemin slår hårt mot sjukvården och samhället i stort.Ambulanssjuksköterskorna Linnea Nilsson och Pontus Svensson är dock noga med att fortsatt ha kul på jobbet.Nu gör deras video, där de mimar till Disneylåtar och Roger Pontare, succé på nätet.

Expressen - 1 timme sedan

Kristina, 63, förlorar halva sin årsinkomst utan Konstrundan

Under halva sitt liv har Kristina Assarsson försörjt sig med sin konst.Men nu när Skånes konstrunda ställs in räknar Kristina med att förlora halva sin årsinkomst.– Det känns som att jag flyter med pinnar på vattnets yta och kan sjunka när som helst, berättar hon..

Expressen - 1 timme sedan

SVT hindrar Suzanne Axell från ”Fråga doktorn”

Suzanne Axell stoppas från att leda ”Fråga doktorn” på grund av SVT:s coronarestriktioner.Den populära programledaren ersätts tills vidare av Linda Olofsson.– Vi tar det säkra för det osäkra, säger ”Fråga doktorn”-projektledaren Jenny Gustafsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.