Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 07 April, 07:24

Västerbottens Folkblad - 14 okt 11 kl. 13:33

Krockade mitt i UmeåUMEÅ Flera bilar uppges ha kört ihop på E4 genom Umeå centrum vid tio över ett på fredagen. Det är i nuläget oklart hur olyckan inträffade och om någon kommit till skada..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Umeå, UMEÅ Flera, E4

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krockademitt i , Umeå
Västerbottens Folkblad - 06 okt 18 kl. 08:31

Bötfälld efter krock i Umeå

Under sena fredagskvällen krockade två bilar i Umeå. En av förarna bötfälldes av polisen. Det var vid 23-tiden som två personbilar krockade på Petrus Laestadiusväg i Umeå, i stora rondellen vid Norrlands universitetssjukhus.

Västerbottens Folkblad - 24 sep 14 kl. 09:50

Snabbtåget från Umeå krockade med dumper

Ett snabbtåg från Umeå till Stockholm krockade på onsdagsmorgonen med en dumpe.. Ingen person kom till skada men tåget spårade ur. – Personerna ombord på tåget får fortsätta resan med ersättningsbuss, säger Maricka Berggren på SJ:s presstjänst till TT.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 16 kl. 10:46

SAS-plan krockade med fågel

Ett SAS-plan kolliderade med en fågel när det på torsdagsmorgonen skulle landa på Umeå city airport. Ombord fanns 123 passagerare som blev försenade i närmare två och en halv timme. Det var flight SK025 från Kiruna som krockade med en fågel i samband med att planet skulle mellanlanda i Umeå på väg mot Stockholm.

Västerbottens Folkblad - 16 jan 18 kl. 11:17

Umeå: Krockade med rådjur

En personbil krockade med ett rådjur i Umeå under tisdagsmorgonen. Olyckan skedde i Västerslättsrondellen längs länsväg 363 vid 08:29. Inga personskador uppstod och det blev mindre skador på bilens front.

Västerbottens Folkblad - 09 nov 18 kl. 10:47

Körde i fel körfält och krockade

Med immad framruta körde den äldre kvinnan i motsatt riktning i rondellen i Umeå. Sedan fortsatte hon köra i fel körfält och krockade med en annan bil. Nu har hon fått betala ett strafföreläggande.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 16 kl. 23:17

IFK Umeå tog hem cupen

Team Sportia Cup avgjordes i helgen i Umeå. Det blev IFK Umeå som stod som segrare. Tolv lag deltog i årets upplaga av Team Sportia Cup där det bara blev en damturneringen den här gången, detta då herrturneringen krockade med bland annat spel i DM för många lag.

Västerbottens Folkblad - 16 nov 18 kl. 22:26

Rahimi krockade med vildsvin

Löven-produkten krockade med ett vildsvin på 180 kilo. Umeå-sonen och Löven-produkten Daniel Rahimi spelar sin hockey för Växjö Lakers. Efter 2-1-segern hemma mot Luleå i torsdags var Rahimi på väg till Småland Airport för att hämta sin svärmor.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 14 kl. 17:56

Tre bilar krockade i Umeå

Flera fordon är inblandade i en krock vid Järnvägsallén i Umeå. Trafiken på gamla E4:an har helt stoppats i södergående körfält. Tre personbilar var inblandade i en trafikolycka på gamla E4:an i Umeå, på viadukten över Järnvägsallén.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 12:16

Biljakt och skottlossning i Umeå


Tre personer greps i morse efter en biljakt i Teg i Umeå.Länsvakthavande polisbefäl i Västerbotten, Uno Nilsson, säger att polisen på morgonen fick larm om en "vansinneskörning" mitt i rusningstrafik i Teg i Umeå. En bil krockade med ett antal bilar, och smet från platsen.

Helsingborgs Dagblad - 29 aug 14 kl. 12:19

Biljakt och skottlossning i Umeå

Tre personer greps i morse efter en biljakt i Teg i Umeå. Länsvakthavande polisbefäl i Västerbotten, Uno Nilsson, säger att polisen på morgonen fick larm om en "vansinneskörning" mitt i rusningstrafik i Teg i Umeå. En bil krockade med ett antal bilar, och smet från platsen.

BT - 29 aug 14 kl. 12:16

Biljakt och skottlossning i Umeå

Tre personer greps i morse efter en biljakt i Teg i Umeå. Länsvakthavande polisbefäl i Västerbotten, Uno Nilsson, säger att polisen på morgonen fick larm om en "vansinneskörning" mitt i rusningstrafik i Teg i Umeå. En bil krockade med ett antal bilar, och smet från platsen.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.