Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 06 April, 12:58

Trelleborgs Allehanda - 14 okt 11 kl. 13:30

Kommunalrådet som blev mållöst? För en politiker är ju rösten mycket viktig, säger Ulf Bingsgård, fortfarande skrovlig i halsen efter en elakartad virusinfektion som satte sig på stämbanden. Man märker hur mycket det betyder när man tvingas vara tyst.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
BrönmarkKommunalrådet, Trelleborg Ulf Bingsgård, Ulf Bingsgård, Bingsgård, Jonas Rosenkvist, Ipad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunalrådetsom blev , mållöst
Trelleborgs Allehanda - 31 jul 12 kl. 21:00

Kommunalrådet skjuter skarpt

Foto: Claes Nyberg
Huka er gubbar och gummor, för nu skjuter kommunalrådet skarpt. ? Det är något spännande med skytte.

Kristianstadsbladet - 18 okt 12 kl. 08:45

Kommunalrådet vill ha Hessleholm

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kommunalråd Urban Widmark (M) tycker att Hässleholm skulle kunna byta stavning på kommunnamnet till Hessleholm. ? Ä är en ful bokstav, säger han.

SmålandsPosten - 18 dec 13 kl. 06:10

Kommunalrådet bestrider Wellness Studios miljonkrav

Att Wellness kräver Tingsryds kommun på 1,5 miljoner kronor förvånar kommunalrådet Patrick Ståhlgren (M). Han är häpen över tillvägagångssättet och håller fast vid att kommunen har agerat rätt i sitt avtal med Medley. – Vi blev mycket förvånade över det här, säger kommunalrådet Patrick Ståhlgren (M) som förklarar att det ska vidare till kultur- och fritidsnämnden som är ansvarig nämnd i frågan.

Skånskan - 24 okt 15 kl. 06:00

Tung kritik mot kommunalrådet

HÖRBY Nu kommer det tung kritik mot kommunalrådet Susanne Meijer (S) och den styrande regnbågskoalitionen i Hörby för deras sätt att hantera Peter Hanssonaffären.Eva Lindholm, gruppledare för M i Hörby, ifrågasätter hela beslutsprocessen och kräver att majoriteten lägger korten på bordet och förklarar sig.
Hon tycker att det är uppseendeväckande att Susanne Meijer hänvisar till att det är i majoritetsgruppen som besluten fattats om Peter Hanssons avhopp, hans fallskärm och avtalet om att låta anställningen gå över i Lejonet & Partners.

SmålandsPosten - 24 sep 14 kl. 06:14

Kommunalrådet får nej ? ingen ny lekplats i Väckelsång

Kultur- och fritidsnämnden bryr sig inte om att kommunalrådet ville rädda lekplatsen på Väckelsångs idrottsplats Björkvalla. Nu ska den rivas utan att byggas upp på nytt. – Vi står fast vid det tidigare fattade beslutet, säger kultur- och fritidsnämndens ordförande Håkan Ohlsson (M).

Alingsås tidning - 11 apr 18 kl. 15:57

Kommunalrådet lämnar rådhuset: ”Inte bra för min hälsa”

Kommunalrådet Joakim Järrebring (S) lämnar sin arbetsplats rådhuset.
Bakgrunden är de läckta mejlen mellan honom och personalchefen Roland Ödh – och kommundirektören Susanne Wirdemos information på kommunens intranät om mejlen.
– Jag upplever att det inte är bra för min hälsa att vara på rådhuset, säger Järrebring till AT.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 16:14

Kommunalrådet: ”Jag gjorde fel”

SVALÖV Kommunalrådet Fredrik Jönsson (C) medger att han gjort fel när han utan mandat förhandlat om kommunchefens löneförhöjning.
Men han är besviken på att hans egen sambo använts som ammunition av den forna allianskamraten Torbjörn Ekelund (L).
– Det stör mig när man går in på personliga kopplingar på det här sättet, säger Fredrik Jönsson (C).

Alliansfritt Sverige - 02 apr 14 kl. 13:55

Moderaterna var fine med tavlan för 500 000 men nu har kommunalrådet gått för långt

Moderaterna i Skåne bråkar vidare. Denna gång gäller det specifikt kommunen Hörby. Kommunalrådet Lars Ahlkvist har hamnat i blåsväder efter en intern strid om kommunen ska ingå sammanbetet Mittskåne tursim.

Sydsvenskan - 15 apr 16 kl. 19:27

Kommunalrådet, 39, fick inte köpa ut

När 39-årige kommunalrådet Kenneth Nilsson (S) försökte handla vin på Systembolaget på Kungsgatan i Örebro fick han nobben. Han hade glömt plånboken hemma och i kassan krävde de legitimation.— På sätt och vis är det ju lite hedrande, säger Nilsson till Nerikes Allehanda om att bli tagen för en yngling.

Skånskan - 22 nov 16 kl. 11:51

Kommunalrådet efterlyser dialog

SVEDALA Kommunalrådet Linda Allansson Wester (M) ifrågasätter i ett brev till etableringsminister Ylva Johansson (S) den nya anvisningslagen.Kommunalrådet saknar verktyg, handledning och möjligheter att klara uppgiften för att ordna bostäder och tycker att en kommun ska ha rätt att be om respit och paus om detta efterfrågas. ERWP.

Skånskan - 02 jan 19 kl. 17:24

Nya kommunalrådet känner sig säker på posten

Skurup Under onsdagen höll Johan Bolinder (M) sitt första kommunstyrelsemöte som ny ordförande.
Trots sin nya roll tyckte han innan mötet att han har koll på läget.– Då jag suttit som vice ordförande har jag ett flertal gånger hållit i möten, när ordinarie inte närvarat.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Skånes sjukvård får oväntad hjälp – många vill bidra

Skyddsmasker och hotellsängar. Privatpersoner som erbjuder sina tjänster. Under coronapandemin är det många, såväl företag som enskilda, som vill hjälpa till..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Låt staten betala Trelleborgstunnel

En hamn byggs i ena änden av en stad och infarten i den andra. Fullt så tokig skulle förstås aldrig verkligheten kunna bli. Eller, ja, det kunde den tydligen i Trelleborg, Sverige.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Brott: Flera okända personer misshandlade man i centrala Trelleborg

En man i 35-årsåldern ska under natten mellan lördag och söndag ha blivit misshandlad i centrala Trelleborg. Detta enligt en polisanmälan..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Sport: TFF hade i alla fall tur med vädret...

Inte ett moln, elva grader varmt och solsken. De yttre förutsättningarna levererade till hundra procent på TFF:s premiärdag i superettan. Av kända skäl blev det däremot inget fotbollsspel..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Magnus Ehrenberg: Större politisk respekt bortom Corona?

Först ställdes Almedalsveckan på Gotland in och i fredags kom beskedet att ”lillasystern” på Bornholm, Folkemødet inte heller kommer att genomföras i år. Det är synd, men kanske kan det leda till något gott nästa år..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

EM-aktuella trelleborgare stannar hemma

Beslutet var väntat och följdriktigt. Europamästerskapen i bågskytte i turkiska Antalya som skulle ha avgjorts den 20-26 maj är inställt på grund av coronapandemin. Det innebär att de EM-aktuella trelleborgarna Joakim Limås, Linus Strömberg, Jonas Andersson och Jacob Mosén får stanna hemma..

Trelleborgs Allehanda - I förrgår: 10:12

Smittskyddsläkaren: Ställ in Sweden Rock

Sweden Rock säger att man planerar att genomföra festivalen som vanligt. Något som är otänkbart enligt Folkhälsomyndigheten och Region Blekinges smittskyddsläkare Bengt Wittesjö. Enligt dem vore det direkt farligt att genomföra festivalen i början av juni..

Trelleborgs Allehanda - I förrgår: 10:14

Sweden Rock ber om ”mer tid” – beslut inom två veckor

Ledningen för Sweden Rock kommer att fatta beslut om festivalen inom två veckor. Just nu kollar man om det går att flytta fram festivalen. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Många äldre ute i Trelleborgs centrum – trots varningar

”Ge er inte ut bland andra människor, ta promenader i friska luften men framför allt – ring oss om ni har frågor eller behöver hjälp.” Den uppmaningen riktar Lotta Andersson och Hylja Meshko på stödlinjen till alla kommuninvånare över 70 år..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 07:37

Medan du sov: Här är nattens händelser

En A-traktor körde i natt in i en parkerad bil i Trelleborg. I Malmö ingrepp polisen mot ett streetrace..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.