Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 10 April, 11:48

Kristianstadsbladet - 14 okt 11 kl. 13:25

Brandlarm på akutenLarmet kom cirka 13.15 efter att personal känt röklukt och sett vit rök på akuten. Det är oklart var röken kommer ifrån och huruvida någon skadats.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Cindy Larsson-Schönström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandlarm, akuten
Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 14:01

Brandlarm på akuten i Kristianstad

Räddningstjänsten har larmats till akuten på Centralsjukhuset i Kristianstad. Personal har känt röklukt och sett vit rök, enligt Kristianstadsbladets nätsida. ?

Västerbottens Folkblad - 22 nov 18 kl. 10:50

Plättar bakom larm på akuten

Ett automatiskt brandlarm gick igång på akuten på Lycksele lasarett under torsdagsförmiddagen. Larmet började tjuta vid 10-tiden under torsdagen. När brandkåren kom dit upptäckte de att det inte var frågan om någon brand.

Trelleborgs Allehanda - 16 jun 14 kl. 18:58

Studenten och akuten lockade

Foto: Claes Nyberg och Moa Dahlin
Förra veckans mest lästa artiklar och bloggar här på trelleborgsallehanda.se
Mest klickade artiklar: 1. Chockartat bland personalen 2.

Skånskan - 22 nov 19 kl. 05:00

Mer yta åt akuten inom Blocket

LUND En ny framtida kulvert till sjukhusområdet gör att akuten i Lund inte kan byggas till som det först var tänkt.
I stället planeras för omdisponeringar för att skapa mer yta åt akuten inom Blocket i Lund.– Den tillbyggnad av akuten som var planerad krockar med att en ny kulvert till sjukhusområdet ska grävas ner framöver när hela sjukhusområdet ska utvecklas, säger Torbjörn Harlenbäck, sjukhusets enhetschef för fysisk utveckling.

Sydsvenskan - 04 feb 12 kl. 06:30

Säkerheten på akuten skärps igen

Akutpersonalen i Malmö har ofrivilligt blivit experter på att ta hand om skottskadade. Med det grova våldet har också hoten mot de vårdanställda ökat.
På åtta månader har åtta människor skjutits ihjäl i Malmö.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 06:30

Verksamheten på akuten ändras

Foto: Josefine Gustafsson
Akuten på Centralsjukhuset kommer under våren omvandla och ersätta akutens intagningsavdelning till en observationsenhet.
På Centralsjukhuset, CSK, består akuten i dag av en akutmottagning och en intagningsavdelning, ITVA, som tillsammans ger akutmedicinsk service dygnet runt.ITVA är en vårdavdelning för inlagda patienter.

Trelleborgs Allehanda - 07 jan 12 kl. 06:30

Hårt tryck mot akuten

Patienttrycket på akutmottagningen är stort - samtidigt som det pågår en omfattande ombyggnad.
? I december har det varit väldigt högt tryck i hela Skåne och det har märkts även här, säger Towa Jexmark, verksamhetschef på Trelleborgs lasarett.

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 12 kl. 06:30

Öppet och ljust på nygamla akuten

Foto: Emil Langvad
Efter att mer eller mindre ha levt i kappsäck ett år så är nu akuten på Trelleborgs lasarett tillbaka i de nyrenoverade lokalerna fullt ut. Och personal och ledning är mycket nöjda med resultatet.
?

News55 - 09 feb 17 kl. 10:56

Allt längre väntetider på akuten drabbar äldre

Ny statistik visar att fler får vänta allt längre på landets akutmottagningar, och de som drabbas hårdast är personer över 80 år, det rapporterar Svenska Dagbladet. Carina Metzner tar emot många äldre på Brommageriatriken när de kommer från akutmottagningarna. – De är oftast ensamma och inskickade till akuten av hemtjänsten som ringt efter en ambulans.

BT - 07 jun 11 kl. 07:17

Fler Markbor söker vård på akuten i Borås...

När akuten i Skene lades ner stod SÄS i Borås redo att ta emot fler patienter. Och fler besök blev det - hela 14 procent. ?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Byråkrati riskerar stoppa EU-miljarder

EU:s finansministrar har enats om ett stödpaket på över 500 miljarder euro mot coronakrisen. Reaktionerna i Sverige skiljer sig åt. Ett styrkebesked från en enad union menar vissa – men andra har farhågor om nya byråkratiska nät att navigera för att hjälpa krisande företag..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Politikernas påskuppmaning: Stötta det lokala näringslivet

Stötta näringslivet. Stort tack till alla anställda. Kristianstads ledande politiker är i sina påskhälsningar tacksamma för alla kommunarbetares enorma insatser under coronatider.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Corona får stockholmare att söka digital vård

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

UFC på ö skjuts fram efter ESPN:s krav

Mitt i coronapandemin ville UFC:s ordförande Dana White arrangera MMA-fajter, bland annat på en privat ö. Men efter krav från sändande tv-bolaget ESPN skjuts matcherna fram..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Coronasmitta på fest – 70 blev sjuka

En vecka in i mars bedömde Folkhälsomyndigheten risken för spridning av covid-19 i samhället som måttlig. Den 7 mars samlas 100 personer för en fest i en villa utanför Stockholm – och 70 av dem blev sjuka, skriver ..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Pengar från tv-röster går till coronadrabbade

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Så ska bidragsfuskarna stoppas – stärkt samarbete från flera håll

Flera myndigheter stärker sitt samarbete för att stoppa bidragsfuskare som kan utnyttja de nya stödinsatser som regeringen satt in för att kunna hantera konsekvenserna av coronaviruset. – Pengarna ska hamna i rätt fickor, säger Nils Öberg, generaldirektör på Försäkringskassan..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Prinsessan Christina har hittat sin farmor

"Solstrålen på Stockholms slott". Så lär Hjalmar Branting ha kallat kronprinsessan Margareta efter att hon hade dött 38 år gammal, i sviterna efter en öroninflammation. 100 år senare har prinsessan Christina funnit sin farmor i arkiven..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Företag vill ställa om – men saknar signaler

Volvo Cars är ett av företagen som hjälper vården under coronakrisen. Men det tar tid att ställa om en fabrik – och industrin saknar tydliga signaler om vad som behövs..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Jörgen Svensson: Nyfikenhet stillas – men det är helt annan sak

Fyra personer har avlidit på ett äldreboende i Kristianstad. Är det viktigt för allmänheten att veta vilket boende det rör sig om?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.