Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 06:44

Expressen - 14 okt 11 kl. 13:26

Erik A Eriksson (C) lät skattebetalarna betala fruns boendeRiksdagsledamoten Erik A Eriksson (C) fick 7 000 kronor i månaden i hyresersättning samtidigt som han bodde gratis i en ledamotslägenhet. Det avslöjade tidningen [LINK EXTERNAL HREF=http://www.metro.se/nyheter/han-bodde-gratis-och-fick-56-000-kronor/EVHkjm!vg87GPI2S8c/]Metro[/LINK] igår.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eriksson, Erik, LINK EXTERNAL HREF, Evhkjm, LINK, ]nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ErikA , ErikssonC , lät, skattebetalarna, betala, fruns, boende
BT - 18 apr 11 kl. 07:52

Fotbollsfest som står skattebetalarna dyrt

Sällan har så många poliser kunnat skådas i Borås som i går. Bevakningen av högriskmatchen mellan Elfsborg och AIK blev en dyr affär ? minst en halv miljon kronor kostade den skattebetalarna.

GöteborgsPosten - 02 okt 17 kl. 16:51

Så dyr blir slutnotan för skattebetalarna

Beräkningarna pågår för fullt. Men redan nu ser lördagens nazistdemonstration ut att bli en mycket kostsam historia för skattebetalarna. – Slutnotan kommer bli långt över 20 miljoner för polisens del.

Expressen - 18 apr 19 kl. 11:52

Åklagare utreder M-politikern Erik Bengtzboe

Åklagarmyndigheten ska titta närmare på fallet med den moderate politikern Erik Bengtzboe.Han var skriven hos sin mamma – och kunde samtidigt plockat ut 158 000 kronor i ersättning från skattebetalarna.Nu är en förutredning inledd..

DN - 18 apr 19 kl. 12:17

Förutredning inledd om Erik Bengtzboes ersättningar

Åklagarmyndigheten kommer att öppna en förutredning gällande den moderate riksdagsledamoten Erik Bengtzboe. Detta efter att Aftonbladet kunnat avslöja att han, trots att han inte bodde där, varit skriven hos sin mamma och samtidigt plockat ut 158.000 kronor i ersättning från skattebetalarna.

ÖstersundsPosten - 14 dec 15 kl. 18:45

En basketmiljon fattas – skattebetalarna kan få ta hela smällen

Det var för knappt tre veckor sedan som Sporten kunde avslöja att Jämtland Basket stod inför konkurs. Hur mycket pengar som saknades ville ordföranden Bodil Eriksson då inte avslöja. Nu vet vi: En miljon kronor är borta, utifrån det önskemål som basketklubben lämnat in till kommunen..

Länstidningen i Jämtland - 14 dec 15 kl. 18:45

En basketmiljon fattas – skattebetalarna kan få ta hela smällen

Det var för knappt tre veckor sedan som Sporten kunde avslöja att Jämtland Basket stod inför konkurs. Hur mycket pengar som saknades ville ordföranden Bodil Eriksson då inte avslöja. Nu vet vi: En miljon kronor är borta, utifrån det önskemål som basketklubben lämnat in till kommunen..

Nyheter 24 - 07 jun 12 kl. 16:13

Sverigedemokraterna lurade skattebetalarna på 800 000


NYHETER24 AVSLÖJAR. Genom att skapa en ungdomsförening som bara existerade på pappret lyckades SD årligen lura Helsingborgs stad på hundratusentals kronor i bidrag. HELSINGBORG.

DN - 19 mar 18 kl. 14:28

Erik Helmerson: Ge oss en Slöseriombudsman i varje kommun

Kommunalrådet fyllde 50 och lät skattebetalarna fixa fest för kommunens samarbetspartner. Den som protesterade kallades ”högerkrafternas megafon”. Om respekten för skattepengar är så låg bland våra politiker behövs fler slöseriombudsmän..

DN - 09 okt 18 kl. 20:33

Erik Helmerson: Stockholms OS-ansökan stinker fortfarande avloppsvatten

Politikerna säger nej. Stockholmarna säger nej. Riskerna för skattebetalarna är betydande.

Nyheter 24 - 14 okt 11 kl. 10:39

C-ledamotens bostads- och sambofiffel dyrare än Juholts


Riksdagsledamoten Erik A Eriksson (C) gjorde samma miss som S-ledaren - men med betydligt större kostnader för skattebetalarna. STOCKHOLM. Håkan Juholt hamnade i blickfånget sedan han låtit skattebetalarna står för hans sambos boendekostnader.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

IVA-sjuksköterskan Annas vittnesmål inifrån vårdsalarna

Trycket på de svenska sjukhusen ökar hela tiden på grund av coronaviruset och behovet av intensivvårdplatser är stort. För personalen innebär utbrottet stora påfrestningar.TT har talat med en sjuksköterska som vårdar de sjukaste patienterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Anna-Karin: ”Vi vill inte jobba utan rätt utrustning”

Vårdpersonal gör uppror mot de nya, sänkta kraven på skyddsutrustning.På ett dygn har Facebookgruppen #vägrasänkahygienkraven samlat tiotusentals medlemmar.– Vi vill visa att svensk vårdpersonal är orolig, säger Anna-Karin Andersson, en av initiativtagarna..

Expressen - 2 timmar sedan

Fyra experter: Det händer på bostadsmarknaden nu

Coronakrisen slår även mot bostadsmarknaden. Den påverkas av karantän, läget på arbetsmarknaden – och räntenivå. Samtidigt tycks allt fler vilja sälja – utbudet av bostäder på marknaden har ökat rejält i spåren av covid-19, enligt Hemnet.

Expressen - 5 timmar sedan

Legendariska sångaren John Prine i kritiskt tillstånd

Den legendariska sångaren och låtskrivaren John Prine är livshotande sjuk i Coronaviruset.Det meddelar artistens familj på Twitter och Facebook..

Expressen - 6 timmar sedan

Uppgifter: 26-årig kvinna död i corona

En 26-årig kvinna har dött i covid-19 på Södersjukhuset i Stockholm, enligt uppgifter till Dagens Nyheter.Det är i så fall det hittills yngsta kända dödsoffret i Sverige.Region Stockholm vill dock inte bekräfta uppgifterna..

Expressen - 6 timmar sedan

Donald Trump: Därför har vi så många fall

Antalet bekräftade coronafall i USA var under söndagen 125 000 och 2 409 människor hade avlidit efter att ha smittats av viruset. Under söndagskvällen höll president Donald Trump en pressträff där han berömde landets insatser mot viruset.  – Nu kommer vi ta fram 50 000 nya tester per dag.

Expressen - 7 timmar sedan

Villa totalt övertänd – person kan finnas kvar

En brand rasar i en villa i Lilla Edet på sena söndagskvällen.Räddningstjänsten bekämpar lågorna.– Vi befarar att det möjligtvis kan finnas någon person kvar, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 7 timmar sedan

Karaokefest bröt mot nya förbudet – polisen slog till

Karaokefesten i Storbritannien fick ett abrupt slut.Efter Boris Johnsons nya förbud slog polisen till mot 25 vuxna och barn som var mitt uppe i en ”enorm fest”. ”Total chock”, skriver brittiska polisen på Twitter.

Expressen - 7 timmar sedan

Man gripen för hot och misshandel

En man i 20-årsåldern greps under söndagskvällen i Alvesta för att utsatt en annan man för misshandel och hot, skriver Smålandsposten.Mannen misstänks även för olaga frihetsberövande..

Expressen - 8 timmar sedan

Alkoholforskaren: Karantän kan vara bra

Om du redan känner att du dricker för mycket, kan självisolering hemma bli tufft. Risken finns nämligen att alkoholdrickandet ökar under karantän. Men du kan också ta hjälp av pandemin för att dricka mindre.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.