Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 April, 04:38

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 13:15

Rånare jagas efter väskryckning



Klockan kvart över tolv på fredagseftermiddagen blev en kvinna utsatt för en väskryckning på Stengatan i Helsingborg. Vittnen på platsen jagade efter rånarna och tillkallade polis..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stengatan, Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånare, jagasefter , väskryckning
Västerbottens Folkblad - 28 mar 14 kl. 13:41

Personrån – två yngre män jagas

Strax efter 13 skedde ett personrån i Umeå. En kvinna råkade ut för en väskryckning, Platsen var gångbanan Cementvägen, mellan Myrorna och Ystarvägen. Polisen har haft flera patruller som letat i området.

Skånskan - 16 nov 16 kl. 16:51

Unga rånare ryckte väskor

MALMÖ Fyra väskryckningar eller försök inträffade inom loppet av några timmar i Malmö i tisdags kväll.
Och polisen misstänker att det kan vara samma gärningsmän bakom minst två av fallen. ERWP.

Nerikes Allehanda - 11 jul 17 kl. 13:42

Mopedrånare ryckte åt sig väska och flydde från platsen

En väskryckning i Åsbro har anmälts till polisen. Händelsen rubriceras som rån..

Expressen - 08 aug 17 kl. 14:18

Polisen jagar väskryckare som försvann på cykel

En kvinna har utsatts för en väskryckning vid Linde lasarett i Lindesberg, uppger polisen. Nu jagas en svartklädd, ung man – på en röd cykel.Efter rånet försvann han i en tunnel under vägen.

GT - 06 apr 20 kl. 15:17

Ynglingar ryckte väska från äldre kvinna

En dam blev utsatt för en väskryckning i Brunnsbo på Hisingen på måndagen.Två ynglingar försvann från platsen och jagas nu av polis..

Cornucopia - 07 jul 15 kl. 14:21

Jonas Birgerssons vision har uppfyllts

Jonas Birgerssons vision har uppfyllts. Inte den om bredband till alla, utan om att kriminella ska sluta råna utan istället söka sig till det mycket lönsammare och trygga Internet. Fast det kanske inte uppfylldes på riktigt det sätt Birgersson hade tänkt sig.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Tre män döms – hade ett ton stulen metall

Tre män som greps i Östhammars kommun i Uppland efter en kort polisjakt i mars döms för stöld. I deras bil fanns 275 kilo metall i baksätet, och senare hittades ytterligare 800 kilo metall, skriver Upsala Nya Tidning. Männen döms för att ha stulit metal.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Oljepriset faller i väntan på avtal

Trots att Opecländerna och flera andra oljeländer sade sig ha kommit överens om minskad oljeproduktion har ett slutgiltigt avtal ännu inte rotts i land. Beskedet får det låga världsmarknadspriset på råolja att falla ytterligare. Sent på torsdagskvällen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Edmonton ber för Cave: ”Vi behöver ett mirakel”

Mitt i coronakrisen kämpar NHL-laget Edmontons Colby Cave för sitt liv. Centern ligger fortsatt i koma efter en hjärnblödning tidigare i veckan. – Det är fruktansvärt.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Alkoholstoppet kan ha stoppat brott

Allvarliga våldsbrott har minskat drastiskt i Sydafrika sedan landet införde hårda virusrestriktioner, tillsammans med ett förbud mot försäljning av alkohol. Under de första nio dagarna dödades endast 94 personer, jämfört med 326 mord samma period förra.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Millitär utrustning till sjukhus

Totalförsvarets Skyddscentrum i Umeå har levererat material till sjukhus i Västernorrland, Jämtland och Västerbotten. Det rör sig bland annat om 3 000 så kallade C-vätskeskydd, en skyddsdräkt som är tänkt att användas mot kemiska stridsmedel, liksom sky.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

FN-chefen: Enas kring pandemin

FN:s generalsekreterare António Guterres uppmanar FN:s säkerhetsråd att visa enighet i kampen mot coronaviruset. – Att från rådets sida skicka en signal om enighet och beslutsamhet skulle betyda mycket i denna oroliga tid, sade Guterres när de 15 medlem.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Dödstalet fortsätter öka i New York

De dagliga dödsfallen i covid-19 stiger i den amerikanska delstaten New York. Det senaste dygnet har 799 personer registrerats, meddelar guvernör Andrew Cuomo. Det är ännu en gång den högsta dödssiffran hittills som rapporteras.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Person misstänkt skjuten i Norrköping

En person har förts till sjukhus med misstänkta skottskador i Norrköping, uppger flera medier. Skottlossning har hörts vid Ingelstaområdet, där en stor polisinsats pågår. Norrköpings Tidningar rapporterar att en personbil med krossade rutor står innanfö.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

En man gripen för grov misshandel på svartklubb

Slog jämnårig med kvast..

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Vita huset virustestar alla journalister

Inför president Donald Trumps dagliga pressträff om kampen mot viruspandemin har Vita huset infört en nyordning. Alla i pressrummet måste ta ett snabbtest för coronaviruset. Resultatet väntas bli klart innan pressträffen inleds, rapporterar BBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.