SvD > Nyheter

Tuesday, 07 April, 19:00

SvD - 14 okt 11 kl. 13:04

Snart öppnar hotellet som inte fannsMyndigheterna raderade bort det försenade bygget från alla kartor och foton..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart öppnar hotelletsom inte , fanns
Skånskan - 22 nov 16 kl. 06:00

Kräver ersättning för råttinvasion på hotellet

HÖRBY
När Stora Hotellet drabbades av råttinvasion tvingades Pelle Skerup anlita en saneringsfirma för att bli kvitt problemen. Nu måste han betala
18 000 kronor om året för att hålla hotellet råttfritt.
Skerup hävdar att råttorna kommer från det kommunala avloppsledningsnätet, och kräver att Mittskåne Vatten ersätter honom för råttjakten.

SmålandsPosten - 21 maj 14 kl. 06:08

Stäng hotellet!

Det är ingen idé med ett hotell som inte fungerar.
– Stäng hotellet och bygg om det till studentbostäder, säger Göran Mård (V). Efter åtta olika hotellföretagare och sex konkurser tycker han att det är dags dra ett streck.

SmålandsPosten - 06 maj 14 kl. 06:07

Köpet av hotellet har annullerats

Tilltänkta hotellföretagaren Josefin Nygren från Säffle har nu bekräftat att det inte blir någon affär angående Tingsryds Hotell.
– Vi har valt att annullera köpet, säger hon till Smålandsposten under måndagen. Men redan i fredagskväll hade en av hennes medintressenter och med-finansiärer Ebbe Johansson skicka ett e-postmeddelande till hotellets fastighetsägare Tingsryds Utveckling och Fastighets AB, Tufab.

SvD - 09 jul 15 kl. 07:46

Hotellet var en bluff – vill varna andra

Stig Lystedt och hans familj bokade ett lägenhetshotell i London via Booking.com. Men väl på plats visade det sig att hotellet inte fanns..

Jönköpingsnytt - 01 feb 19 kl. 21:41

Kända musikern intog hotellet

På fredagskvällen gästades Le Trottoir och Elite stora hotellet av musikern Kalle Moraeus och hans hobbyband ”Torrvrål”. På plats fanns också en hel del glada Jönköpingsbor. Ta en titt på vimlet i vårt bildspel.

SmålandsPosten - 02 maj 14 kl. 07:06

Ung bartender tar över hotellet

Kapten Gyllenhorns korta sejour som hotellföretagare i Tingsryd har fått ett slut och hotellet en ny början. Detta i form av en förtida julklapp och en 20-årig bartender från Säffle. – Jag har nu sålt hotellverksamheten.

Skånskan - 14 nov 19 kl. 18:29

Hotellet som det surras om

Malmö På torsdagen fick insektsälskande Malmöbor chansen att både beskåda och bygga det stora hotellet i Slottsstaden. Då invigdes världens största hotell i sin genre, visserligen bara 25 kubikmeter stort, men med potential att hysa alla Malmös invånare. Insektsinvånare, det vill säga.

Skånskan - 22 jan 20 kl. 05:00

Nytt liv i anrika hotellet

Svalöv Anrika Svalövs hotell har fått nytt liv.
Sedan några månader tillbaka är det full aktivitet i den gamla byggnaden.– Jag har helt enkelt hyrt ut hotellet till ett företag som i sin tur hyr ut rummen, säger hotellets ägare Carl-Otto Lodin.

Barometern - 10 okt 13 kl. 18:35

Stora hotellet säger nej till SD

Sverigedemokraterna bokade en konferenslokal på Stora hotellet men ett par veckor senare var de inte längre välkomna. Tidigare har Sverigedemokraterna nekats hyra lokal av folkets hus i Emmaboda och nu hände samma sak när partiet ville hyra lokal av Stora hotellet i Nybro.
Partiet hade bokat en konferenslokal för ett möte i slutet av oktober.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 05:00

14 lägenheter högst upp när hotellet renoveras

ESLÖV Hotell Stensson har stängt sedan några dagar. Förre ägarens personal rensar ut och nye ägaren, framgångsrike Eslövsföretagaren Henric Blomsterberg, förbereder som bäst den kommande renoveringen av hotelldelen som sker i sommar.
I etapp två byggs en extra våning på fastigheten, och 14 nya hyreslägenheter skapas på taket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.