Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 02 April, 07:39

Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 11 kl. 13:13

Tatueringskonst på ett personligt sätt? Den röda tråden är tatueringar, sen är det en blandning på folk, säger Håkan Nyström om sin fotoutställning i Norra galleriet i Hagfors som öppnar på lördag..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Håkan Nyström, Norra, Hagfors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tatueringskonstpå ett , personligt, sätt
SmålandsPosten - 19 jul 13 kl. 08:10

Elin Tornhed kan slipa personligt rekord i EM

Det finns stora möjligheter för IFK Växjö?tjejen, Elin Tornhed, att slå personligt rekord i mångkamp.
Det står klart efter den första dagen i junior?

Dagen - 26 jul 11 kl. 03:00

Vuxna måste ta ett personligt ansvar för de unga

Efter att arbetat under tio år bland Berlins utslagna barn och ungdomar, punkare och en del prostituerade, förstod jag att det behövdes ett nytänkande när det gäller hur man ska möta misären bland barn och unga i Västeuropa. Man måste komma år orsakerna till att barn och unga lämnas ensamma och utan aktivt vuxenstöd. Den vanliga tankegången leder till att man söker svaren i politiska åtgärder.

YLE - 20 nov 13 kl. 11:30

"Vi har alla ett personligt varumärke, vare sig vi vill det eller ej"

Ditt personliga varumärke innefattar allt du gör och säger, både i verkligheten och på sociala medier. Och frågan är inte om vi vill ha ett personligt varumärke eller inte, utan om vi vill styra det själva, menar Harini Chari, marknadsföringsstrateg på American Chambers i Helsingfors. - Då jag föreläser om personliga varumärken finns det ofta någon i publiken som säger att de inte är intresserade av att skapa något personligt varumärke och att det inte hör hemma i deras kultur.

Dagens PS - 07 aug 14 kl. 10:09

8 tips på hur du skriver ett vinnande personligt brev


Det personliga brevet kan vara lite klurigt att skriva just därför att det heter ”personligt brev”. Många misstar sig därför och skriver alldeles för personligt. Det borde därför heta det professionella brevet.

YLE - 15 mar 15 kl. 18:45

Personligt rekord och klarad kvalgräns

Sanna Kämäräinen slog till med nytt personligt rekord i diskus i en tävling i Portugal på söndagen. 61,07 lyder det nya rekordet och det är också över kvalgränsen till sommarens VM i Peking. Sanna Kämäräinen får redan nu börja förbereda sig för sommarens VM i Peking.

Dagensanalys.se - 05 jul 19 kl. 17:12

Startat en Facebook-grupp? Nu kan du bli personligt ansvarig

Grundare och administratörer till grupper på Facebook kan nu bli personligt ansvariga för vad som skrivs i gruppen, det skriver Sveriges Radio. Förra veckan föll en dom om brott mot lagen för elektroniska anslagstavlor. Grundare och administratörer kan nu bli personligt ansvariga för vad andra kommenterar i gruppen, exempelvis rasistiska kommentarer.

Kristianstadsbladet - 08 jun 13 kl. 07:00

Personligt och politiskt - alltid

Foto: bass Nilsson
Efter tv-nyheterna tar författare Astrid Flemberg-Alcalá en lugn kvällspromenad med sin hund i Ystad. Utanför den nedsläckta polisstationen ser hon en familj om sju personer. Så knyts världen samman, personligt och politiskt.

Regeringen - 27 aug 13 kl. 16:03

Raoul Wallenberg-föreläsning om civilkurage, personligt mod och diplomatins gränser

För att uppmärksamma Raoul Wallenberg-dagen anordnar regeringen i dag en föreläsning om civilkurage, personligt mod och diplomatins gränser. Huvudtalare är Staffan de Mistura, ambassadör och tidigare FN-sändebud i Afghanistan och Irak. Utrikesminister Carl Bildt, EU-minister Birgitta Ohlsson och integrationsminister Erik Ullenhag medverkar också.

Magazin24 - 07 apr 14 kl. 18:42

Nytt personligt rekord av Agnes Sjöström

Agnes Sjöström fortsätter att göra bra ifrån sig i USA och i fredags satte hon ett nytt personligt rekord. I fredags var Köpingstjejen Agnes Sjöström, som numera bor i USA, och tävlade med SMU Mustang i Kalifornien och tävlade. Det var en riktigt bra tävlingsdag för Agnes då hon satte ett nytt personligt rekord på 5 000 meter utomhus.

Sydsvenskan - 11 maj 14 kl. 05:30

Allt är personligt hos mig. Och dig.

Jag läser allt som oftast att inredningstrenden i dag går mer och mer mot att inreda sitt hem personligt. Men vad innebär det egentligen? Att inreda med det du gillar och trivs med?

YLE - 03 aug 14 kl. 16:09

Guld och personligt rekord för Niskala

Pyry Niskala från Vasa IS kastade hem guldet i herrarnas diskus. Niskala kastade nytt personligt rekord i sitt sista kast då diskusen landade på 60,71. Redan i den första omgången slog Pyry Niskala till med 57,61 och gick därmed upp i ledning.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 5 minuter sedan

Coop säljer mer mark på Tullholmen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

SMHI varnar för hårda vindar

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Laglöst krisfullmäktige

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Byggföretagens uppmaning: Fortsätt investera och handla!

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Födelsedag 2 april

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

En samlare med hjärta för konsten

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

I nöden prövas tilliten

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Våra viktiga tidningar måste få stöd

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.