Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 05 April, 09:56

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 12:56

Inte så kul längreRiksdagen har några dagar efter att Håkan Juholts hyresaffär avslöjades förtydligat sina regler. Detta tar Juholts försvarare till intäkt för att han inte brutit mot några regler. Det fanns helt enkelt inga!.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Håkan Juholts, Juholts

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte , kullängre
Skånskan - 30 jun 16 kl. 14:00

Kul­tur­fest ersätter nerlagd kul­tur­natt

STAFFANSTORP I 20 år har Lions Club Staffanstorp ar­ran­gerat Kul­tur­natten i ok­to­ber var­je år.
Nu läg­gs den ner men i stället kommer Kul­tur­festen.Det är Ste­fan Svensson på lo­kal­tid­ningen Spe­geln som tar över sta­fett­pin­nen från Lions.

Skånskan - 06 apr 17 kl. 01:00

Stoppa den kul­tu­rella tude­lningen

ERWP.fif(0)Kul­turens egen­vär­de och roll för att vi ska ha en in­klu­derande sam­hälls­ut­veck­ling måste värnas och män­ni­skor till­gäng­lig­het till kul­tur måste bli större.
Cen­ter­par­ti­ets i Re­gi­on Skåne ut­gångs­punkt är att oav­sett var man bor, var man kommer ifrån och vil­ken stor­lek på plån­boken man har ska man ha sam­ma till­gång till och kun­na del­ta i kul­tur­upp­le­vel­ser – och ak­ti­vi­teter – på lika vill­kor.

Sydsvenskan - 06 okt 13 kl. 06:30

Att byta de och dem mot vi och oss är kul

FRÅGA: Ofta hör man ?kul? i sammanhang som ?

Skånskan - 06 dec 18 kl. 14:30

Mycket kul med årets spelnyheter

Sällskapsspel Tre fullpoängare och massor av spel som nådde nästan ända fram. Det är resultatet av tidningens test av nya spel av nästan 30 spel för från de yngsta till (nästan) vuxna.
De som fick fem pantrar i betyg var playmig.

Sydsvenskan - 16 feb 15 kl. 04:00

Riv Aq-va-kul och bygg en ny simhall med inspiration från Filborna i Helsingborg

Nu räcker det! Det är dags att vi medborgare i Malmö stad säger ifrån. Investera inte en enda skattekrona till i Aq-va-kul.

Skånskan - 04 jun 19 kl. 05:00

Jäm­lik­heten inte kul­tu­rellt rotad

Lund Många har fel bild av var­för Sverige blev världens mest jäm­lika land. Det menar Lun­da­fors­ka­ren Erik Bengtsson, som nu visar på en an­nan för­klar­ing.Det finns en fel­ak­tig bild om att den svenska jäm­lik­heten och de­mo­kra­tin har djupa rötter i den svenska kul­turen.

YLE - 21 okt 15 kl. 04:15

Finskspråkiga elever ska ha kul på svenska

Finskspråkiga lågstadieelever ska få upp ögonen för det svenska språket genom teater- och musikföreställningar. Det hoppas man i varje fall på genom projektet Kul på svenska. Kul på svenska turnerar med teater- och musikföreställningar till finskspråkiga skolor runt om i landet.

Skånskan - 30 okt 15 kl. 14:00

Esarp öppnar för konst i många kulörer i helgen

ESARP Det blir mycket kultur i Esarp under allhelgonahelgen.
Konstnärsgruppen 5 kulörers konst- och hantverksutställning i gamla skolan firar femårsjubileum och i vagnhuset intill har Jan-Bertil Nordström bjudit in sex konstnärsvänner att ställa ut.Konstnärsgruppen 5 kulörers utställning i Esarp brukar vara välbesökt.

Skånskan - 02 apr 16 kl. 21:00

Fem kulörer men tio konstnärer

STAFFANSTORP Varje fredag samlas de i Medelpunktens lokaler för att måla tillsammans.
Nu tackar de genom en samlingsutställning i Pilegårdens matsal.5 kulörer heter gruppen som består av tio konstnärer.

Skånskan - 09 jul 16 kl. 14:00

Ingen kul grej

Opinion Bokförlaget Natur och Kultur höll ett spännande Almedalsseminarium om maktens kostnad. Hur mycket av sin politik kan ett parti ge upp innan det förlorar sin själ? Fokus låg föga överraskande på Miljöpartiet, som fått offra så mycket för makten att det är oklart vad som återstår.

YLE - 30 sep 16 kl. 15:00

"Spännande, stressigt och kul att vara prao på Yle"

Skolans första praovecka valde jag att spendera på Yle, där jag bland annat fick se hur det går till då man filmar ett TV-program, gör en radioinspelning och hurdana förberedelser det krävs. Före veckan var jag rätt nervös, då jag valt att vara på den svenskspråkiga sidan av Yle och går i en finskspråkig skola i en väldigt liten kommun där nästan ingen annan talar svenska. Det kändes väldigt spännande och jag var nog rädd för att inte kunna tala svenska ordentligt, eller glömma bort allt det jag kunde.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Ladugård övertänd utanför Varberg

Tidigt på söndagsmorgonen utbröt en brand i en ladugård utan Varberg. Branden spred sig även till ett boningshus och enligt räddningstjänsten går byggnaderna inte att rädda, rapporterar SVT Nyheter Halland. – Vi kommer att vara kvar här ett bra tag till.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Virusoro i överfulla flyktinglägren i Libanon

De lever redan under svåra förhållanden i överfulla läger. Nu måste hundratusentals palestinska och syriska flyktingar i Libanon förbereda sig, bäst de kan, för ett stundande virusutbrott. Hittills har bara några enstaka personer testat positivt för det.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Varför fortsätter kvinnor att dö på detta vis?

Solen skiner och det finns öar med blå scillor på marken, men sorgen är bedövande..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Vicepresident ber om ursäkt för lik på gatan

Vicepresident Otto Sonnenholzner har bett om ursäkt sedan minst 150 kroppar plockats upp från gatorna i landets största stad Guayaquil. Staden är den i landet som drabbats hårdast av viruset och på sociala medier har bilder på övergivna kroppar cirkuler.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sabaton fast i coronakarantän i Moskva

Powermetal-bandet Sabaton var på turné i Ryssland när coronakrisen slog till..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

24 timmar på sig att granska ”coronalagen”

Regeringen vill snabbare kunna ta beslut som ska begränsa smittspridningen – och snabbt ska det också gå för remissinstanserna som ska granska den unika lagändringen. Ett dygn har de på sig att komma med synpunkter på lagen, som ger regeringen möjlighet.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Delade meningar om symptomfri smitta

Smittar coronaviruset även under inkubationstiden? Ja, i vissa fall, enligt Folkhälsomyndigheten – men det är en så liten del att den blir obefintlig anser myndigheten. Virologiprofessorn Fredrik Elgh är kritisk till den inställningen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stor villa i Svalöv såld för 4 900 000 kronor

De har köpt Tarstad 2470 i Svalövs kommun..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Patricia Bosworth död efter coronasmitta

Hon blev 86 år gammal..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Därför får vi råd men inga förbud

Många undrar varför Folkhälsomyndigheten i dessa coronatider går ut med allmänna råd och rekommendationer, i stället för att helt enkelt införa förbud. Förklaringen är att allmänna råd från en myndighet är skarpa och bindande, och inget man kan strunta.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.