Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 06 April, 11:37

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 12:49

Malmöpolisens nya hårda linje
Foto: Bengt Arvidson
Polisen kommer att agera tuffare inför de befarade oroligheterna i Malmö lördagen den 15 oktober.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
ArvidsonPolisen, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmöpolisensnya , hårda, linje
Kristianstadsbladet - 18 feb 14 kl. 12:45

Fler personer på polisens fokuslista


Malmöpolisens så kallade fokuslista utökas och ett åttiotal för polisen högintressanta kriminella finns nu med. Samtliga misstänks påverka Malmö så pass negativt att de hamnat i polisinsatsen Olivias sökljus. - Om man är utpekad som fokusperson så ska det kännas, genom att vi utreder skyndsamt och att de blir lagförda för allt som de är misstänkta för.

BT - 18 feb 14 kl. 12:47

Fler personer på polisens fokuslista

Malmöpolisens så kallade fokuslista utökas och ett åttiotal för polisen högintressanta kriminella finns nu med. Samtliga misstänks påverka Malmö så pass negativt att de hamnat i polisinsatsen Olivias sökljus. - Om man är utpekad som fokusperson så ska det kännas, genom att vi utreder skyndsamt och att de blir lagförda för allt som de är misstänkta för.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 14 kl. 12:52

Fler personer på polisens fokuslista

Malmöpolisens så kallade fokuslista utökas och ett åttiotal för polisen högintressanta kriminella finns nu med. Samtliga misstänks påverka Malmö så pass negativt att de hamnat i polisinsatsen Olivias sökljus. — Om man är utpekad som fokusperson så ska det kännas, genom att vi utreder skyndsamt och att de blir lagförda för allt som de är misstänkta för..

Barometern - 08 dec 17 kl. 08:51

Bortförda barnen hittade efter stor polisinsats

De två barn som i onsdags rövades bort i ett mindre samhälle i Emmaboda kommun har hittats efter ett tillslag i en lägenhet i centrala Malmö. – Polisens insatsstyrka gick in i lägenheten och anträffade båda barnen välbehållna, säger Robert Loeffel, presstalesperson för polisen i region syd..

Cornucopia - 22 jul 15 kl. 13:12

Nu straffritt att snatta i Malmö - polisen lägger ner

Den nya polisorganisationen fortsätter skörda segrar. Antalet brottsmål i tingsrätten i Malmö har fallit med enligt uppgift ca 30% sedan polisens omorganisation och exempelvis snattare straffas inte längre ens med böter.
Tingrätten i Malmö är en brottsmålstung tingsrätt, där ca 80% av fallen är brottsmål och övriga 20% tvistemål.

Skånskan - 22 mar 19 kl. 18:54

Polisens helikopter stör Malmöbors dygnsrytmen

Malmö Malmös miljöförvaltning har sedan sommaren förra året tagit emot mer än ett halvdussin anmälningar angående att polisens helikopter är ett störningsmoment på natten. I ungefär sex år har polisen i region Syd haft helikopter på plats och den kan ibland vara avgörande i polisarbetet. Men sedan sommaren 2018 har Malmös miljöförvaltning tagit emot mer än ett halvdussin där Malmöbor klagar på att oljudet från polisens helikopter stör deras nattsömn.

Expressen - 22 mar 19 kl. 15:51

Malmöbor anmäler polisens helikopter – kan inte sova

Sedan sommaren 2018 har ett halvdussin anmälningar kommit in till Malmös miljöförvaltning – om polisens helikopter. Anledningen är att Malmöborna blir störda av oljudet under nätterna. – Det är beklagligt om folk blir störda och polisen använder helikopter enbart vid vissa typer av insatser.

Skånskan - 03 maj 16 kl. 16:14

Polisens växelkaos:”Vi måste göra något”

HÄSSLEHOLM/Malmö Kaos i polisens telefonväxel med extremt långa väntetider.
Nu lovar Anna-Carin Åström Gustafsson, enhetschef på polisens nationella operativa avdelning, Noa, bot och bättring.Hon förklarar de långa väntetiderna för dem som ringer 114 14, Polisens kontaktcenter, med att region Syd under det senaste halvåret haft en mycket ansträngd situation med hårda prioriteringar som har slagit mot hela verksamheten.

Cornucopia - 15 jul 16 kl. 10:52

Redaktionell linje angående terrordåd

Angående terrordådet i Nice, kan det vara bra att formulera ner min informella redaktionella linje jag har angående terrordåd här på redaktionen.
Malmöpiketens Sandkatt. Numera överförd till polisens bombgrupp pga anledningar.

Skånskan - 19 nov 19 kl. 11:07

Barnfamilj anmäler polisens morgonräd

MALMÖ En barnfamilj på Rosengård väcktes nyligen av att polisens insatsstyrka bröt sig in i deras bostad.
– Så ser jag tre långa män står framför mig med både ficklampan och geväret riktade mot mig och min dotter och dom skriker händerna i luften, skriver kvinnan i sin JO-anmälan.Det var tidigt på morgonen den 7 november som barnfamiljen vaknade av att polisens insatsstyrka bröt sig in i deras hem.

Kristianstadsbladet - 08 jan 13 kl. 08:57

Stöldtipsen stannar i Malmö

Foto: Peter Åklundh
Ännu en butik i centrala Kristianstad har drabbats av ett inbrottsförsök. Guldaffären Rolf Nilsson drabbades ? och nu får polisen kritik för att de inte tar tips om stölder på allvar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.