Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 30 March, 02:24

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 12:47

Fortfarande oklart i PRO:s lokalfrågaÄn så länge får Häljarps PRO-förening vara i Tallstugan, som ska säljas. Men vart man tar vägen om en köpare hittas till lokalen, det är fortfarande oklart..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
PRO, Häljarps PRO, Tallstugan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortfarande, oklarti , PRO:s, lokalfråga
Skånskan - 01 apr 19 kl. 19:00

PRO och SPF vädjar om hjälp

HÖRBY Avsaknaden av en större samlingslokal, fler generationsöverskridande projekt och långköraren om trappan vid Stora Hotellet.
Det var några av frågorna som diskuterades när de båda pensionärsföreningarna i Hörby – PRO och SPF – bjöd in till ett möte med nya kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito (SD) på fredagseftermiddagen.Mötet hölls i PRO-lokalen på Stora Hotellet, där Kerstin Allansson, ordförande i PRO Hörby, och Eric Persson, ordförande i SPF Hörby, tog upp aktuella frågor med kommunalrådet.

SmålandsPosten - 09 jan 15 kl. 06:15

Flytten framflyttad ? lokalfrågan inte löst

I december skulle Green Cargo flytta 19 tjänster från Alvesta till Älmhult.
Men flytten är framflyttad då lokalfrågan inte är löst.
– Vi har inget datum, säger Mats Hollander, kommunikationschef på Green Cargo.

Skånskan - 04 jul 19 kl. 10:53

Livemusik och viner gäller i dagens PRO

STOCKAMÖLLAN/BILLINGE Glöm dragspelsmusik och evighetslånga bouleturneringar.
PRO Billinge-Stockamöllan ställer fördomarna om pensionärsföreningar på ända.Om man lite fördomsfullt försöker gissa vad föreningen pysslar med får man snart besked om att man är fel ute.

Barometern - 06 sep 13 kl. 08:15

Laddad lokalfråga rullar vidare

Det finns fortfarande mycket att diskutera kring Torsås kommuns lokalutredning. Det är kontentan av torsdagskvällens in­formationsmöte. Ett laddat möte gav på torsdagskvällen nytt bränsle åt frågan hur Torsås kommun ska disponera sina lokaler.

BT - 19 dec 14 kl. 19:21

Fler ska jobba med att ta emot ensamkommande barn

Kommunen inrättar sex nya tjänster för att kunna ta emot fler ensamkommande barn. Det handlar om en familjehemssekreterare, en socialsekreterare som ska göra barnutredningar för att omhändertagandet ska bli så bra som möjligt och om en assistent som ska ge administrativt stöd. – Den personen ska bevaka så att vi får tillbaka rätt pengar från Migrationsverket.

Skånskan - 01 mar 16 kl. 06:00

Fritidsverksamhet stöps om

Lund Den 1 augusti försvinner fritidsklubbarna och verksamheten tas över av skolornas fritidshem. Efter fullmäktigebeslutet i förra veckan inleds nu det praktiska arbetet med förändringarna och det exakta upplägget kommer efter hand att meddelas från respektive skola.Först i april, när anmälningstiden gått ut, står det klart hur många barn som är intresserade.

SmålandsPosten - 20 sep 13 kl. 07:21

Seg fråga har fått "ett urdåligt svar"

Den sega frågan om samlingslokal i Vislanda har besvarats. Svaret är ingen lösning på Vislanda PRO-förenings lokalproblem. Kommunalråd Mats Johnsson (M) hänvisar till Djupa Kajäng.

Skånskan - 08 aug 16 kl. 19:02

Fortsatt lokaljakt för pensionärer

MALMÖ Jakten på en ny stor mötesplats fortsätter för de fyra föreningarna i Husie med totalt över 1 600 medlemmar.
– Vad jag vet har alla löst lokalfrågan under hösten. Men vi behöver någonstans att vara på lite längre sikt, säger Anita Hansson, ordförande i SPF Jägersro.

Skånskan - 12 maj 16 kl. 06:00

Vill göra flygterminal till stor mötesplats

MALMÖ En stor mötesplats. Det söker nu fyra föreningar i Husie med totalt över 1 600 medlemmar.
I en skrivelse till Malmö stad framhålls att gamla flygterminalen på Bulltofta har ett bra strategiskt läge.

Barometern - 24 sep 14 kl. 23:32

Saluhallen kan det bli nytt bankhus

Den 1 oktober stänger Bremerssons saluhall.
Två huvudintressenter vill ta över lokalerna.
Det hetaste spåret är att saluhallen blir bankhus.

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 12 kl. 04:00

Gymnasieplatser kan försvinna

Ett antal av de 160 elever som sökt till frigymnasiet Thorén Business School kommer inte att få sin plats. Två månader före skolstart är lokalfrågan fortfarande inte löst..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

"Människor hjälper varandra som aldrig förr."

Vi kan vakna upp till ett mer omhändertagande klimat efter coronakrisen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Grundskola stänger – personal smittad

Efter det att två personer i personalen konstaterats vara smittade av coronaviruset väljer Jönköpings största grundskola, Junedalsskolan, att hålla stängt den kommande veckan, skriver Jönköpings-Posten. Beslutet fattades sent på söndagskvällen efter det.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trump: Kulmen om två veckor

President Donald Trump förlänger riktlinjerna för social distansering i hela USA till den 30 april. Därmed överger han sin av experter kritiserade förhoppning att kunna häva nedstängningen av landet till påsk. Samtidigt säger han att kulmen av antalet a.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Johne Prine livshotande sjuk

Countrylegendaren John Prine har smittats av coronaviruset och hans tillstånd är kritiskt, meddelar hans familj via hans Twitterkonto: "Efter att han plötsligt började uppvisa symtom av covid-19 fördes John till sjukhus på torsdagen. Han försågs med int.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Stenson inte rört en golfboll på två veckor

Henrik Stenson har inte rört en golfboll på över två veckor sedan alla golftävlingar skjutits upp på grund av det nya coronaviruset. Och han planerar att inte röra någon på ett bra tag till – i stället rensar han i garaget. – Jag känner ingen stress att.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

”Grand Ole Opry”-artister döda

Två röster som hörts flitigt i den amerikanska countrylångköraren "Grand Ole Opry" har tystnat. På söndagen meddelade Joe Diffies talesperson att den 61-årige artisten avlidit efter att ha ådragit sig covid-19, rapporterar ABC News. Diffie skrev en rad.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Danska djur ska räddas med miljonstöd

Danmarks regering har beslutat att skjuta till 48 miljoner danska kronor för att hindra landets djurparker och akvarier från att göra sig av med sina djur. – Det här säkerställer att djurparkerna får den hjälp de behöver, säger kulturminister Joy Mogens.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Brynässpelarens ögonoperation flyttad

Brynässpelaren Marcus Ersson skulle ha opererat ögat i veckan – men operationen har skjutits upp i minst två veckor, rapporterar Aftonbladet. – Det var av positiva skäl, att det hade läkt. Trycket har stigit lite i ögat.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Oroliga ingenjörer söker sig till facket

Coronakrisen driver medlemmar till fackförbunden Sveriges Ingenjörer och Unionen, rapporterar Ny Teknik/Ingenjörskarriär. Bara under de senaste veckorna har ett tusental personer sökt medlemskap i Sveriges Ingenjörer. – Det rör sig om yrkesverksamma ino.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Lastbil brinner på E6 i höjd med Landskrona – begränsad framkomlighet

En lastbil började brinna under färd på E6:an i höjd med Landskrona..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.