Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 08 April, 10:50

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 12:51

Krock efter misstänkt drograttfylleriStrax efter klockan 11 kolliderade en personbil med en lastbil på Södra Storgatan..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Södra Storgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krockefter , misstänkt, drograttfylleri
NT - 14 mar 18 kl. 12:26

Förare stoppad – misstänkt drograttfylleri

Polisen har tagit in en person för provtagning för misstänkt drograttfylleri..

Västerbottens Folkblad - 26 maj 15 kl. 11:14

Misstänkt drograttfylleri bakom trafikolycka

På tisdagsmorgonen körde en bil in i mitträcket på E4 vid Bureå. Föraren är nu misstänkt för drograttfylleri. Det har läckt ut olja på vägbanan efter olyckan, sanering har genomförts.

Dalarnas tidningar - 17 maj 15 kl. 11:34

Misstänkt drograttfylleri

Strax före klockan åtta på fredagskvällen stoppades ett fordon på riksväg 70 av en polispatrull. I personbilen satt två män. Föraren, född 1984, misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Alingsås tidning - 13 okt 15 kl. 19:44

Misstänkt drograttfylleri

Vid 15-tiden, på tisdagen, stoppade polisen en personbil vid Mariedal. Föraren, en man i 25-åldern, fick blåsa och medtogs senare för provtagning. Mannen är misstänkt för drograttfylleri.

Västerbottens Folkblad - 05 jan 16 kl. 08:09

Misstänkt drograttfylleri

En misstänkt drograttfull förare stoppades klockan 20.00 på måndagskvällen på Rådhusesplanaden i Umeå. Föraren som är i 35-års åldern visade enligt polisen tecken på drogpåverkan.

Skånskan - 05 mar 18 kl. 08:24

Misstänkt drograttfylleri

Malmö En 29-årig man omhändertogs misstänkt för drograttfylla. ERWP.fif(0) En polispatrull var ute på rutinpatrullering på Stora Nygatan.

Magazin24 - 19 nov 12 kl. 07:18

Misstänkt drograttfylleri

En man i Arboga misstänks för drograttfylleri efter att ha kört bil drogpåverkad i Arboga i lördags. En man i 50- årsåldern misstänks för rattfylleri efter att ha framfört en personbil i centrala Arboga under lördagen. Mannen var synbart påverkad av droger under färden.

Magazin24 - 24 sep 12 kl. 07:29

Misstänkt drograttfylleri

På söndagen upptäcktes ett misstänkt fall av drograttfylleri i Arboga. Strax innan klockan 17 på söndagen stoppade polisen en bil i Arboga. Föraren visade tecken på att vara påverkad av narkotika och medtogs till polisstationen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 dec 14 kl. 07:08

Voltade – misstänkt drograttfylleri

Strax efter midnatt voltade en personbil på E12 vid Vilan, Lycksele. Föraren är nu brottsmisstänkt. Han klarade sig utan svårare personskador men är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Alingsås tidning - 24 apr 16 kl. 06:16

Misstänkt drograttfylleri

Vid 03-tiden, på söndagen, stoppade polisen en personbil på Mjörngatan, i Alingsås. Föraren, en man född -89, är nu misstänkt för drograttfylleri. I bilen fanns också en kvinnlig passagerare, född -92, och hon misstänks för narkotikabrott, eget bruk..

Magazin24 - 09 maj 13 kl. 17:48

Misstänkt drograttfylleri i Köping

En förare visade tecken på att vara påverkad av narkotika och stoppades av polisen i närheten av Skoftesta. Föraren är i 25-årsåldern och medtogs till polishuset för kroppsbesiktning. Han är frigiven och misstänkt för drograttfylleri..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Fyra åtalas i härva med batteriavfall

Fyra män åtalas nu misstänkta för grovt miljöbrott i en stor härva med batteriavfall, rapporterar Sveriges Radio P4 Örebro. Det var i december som det avslöjades att ett företag som anlitats av återvinningsföretaget Urecycle dumpat batteriavfall i natur.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

BMW börjar tillverka skyddsmasker

Den tyska biltillverkaren BMW förlänger produktionsstoppet på sina fabriker i två veckor. Samtidigt meddelar BMW att man kommer börja med egen tillverkning av skyddsmasker för att kunna skydda sin egen personal och andra från spridningen av coronaviruse.

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Modebransch i kris vädjar om hjälp

Coronakrisen har försatt modebranschens aktörer i en mycket svår situation. Nu vädjar affärsnätverket Trade Partners Sweden om hjälp i ett upprop för agenter, distributörer, leverantörer och varumärken. Krisen drabbar i alla led.

Helsingborgs Dagblad - 2 minuter sedan

Iran kräver besked från IMF om nödlån

Irans president Hassan Rohani uppmanar Internationella valutafonden (IMF) att godkänna landets begäran om ett coronakrislån. Ett avslag vore diskriminerande, enligt presidenten. – Jag ber de internationella organisationerna att uppfylla sina plikter, sä.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Norsk ekonomi tvärnitar

Aktiviteten i den norska fastlandsekonomin rasade med 14 procent i mars, visar preliminära beräkningar gjorda av den norska statistikbyrån SSB. I beräkningen ingår inte olja och shipping. Den tvära ekonomiska inbromsningen följer på det att landets rege.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fri tillgång till 400 år av nyheter

För den som har tröttnat på dagsaktuella nyheter finns nu ett annat alternativ. På grund av ett tillfälligt avtal mellan Kungliga biblioteket och upphovsrättsorganisationen Bonus Copyright Access kan vem som helst få tillgång till tjänsten Svenska dagst.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

SVT visar Sveriges VM-matcher från 1994

Bekymrad över en påskledighet utan sport i tv? SVT hoppas stilla abstinensen hos fotbollsälskare genom att sända alla Sveriges matcher från VM i USA 1994. – I dessa tider behöver vi verkligen något roligt och spännande att samlas kring, säger Thomas Rav.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fler än 15 000 ansökningar om korttidsarbete

Intresset är stort för att ansöka om stöd för korttidsarbete, enligt Tillväxtverket. Under det första dygnet som ansökningar har kunnat göras har det kommit in fler än 15 000 ansökningar och myndighetens webbplats hade cirka 100 000 besökare. "Det har p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Terrängstjärnans B-prov positivt

Dopningsmisstänkte EM-guldmedaljören Robel Fsihas B-prov har visat sig vara positivt, skriver Expressen. Den svenske terränglöparen åkte fast i ett dopningstest den 25 november i Etiopien. Efter det positiva resultatet begärde Fsiha, som vann EM-guld i.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stigande trend med nya coronafall i Skåne

Utvecklingen är betydligt beskedligare i Skåne jämfört med andra regioner, men man ser nu en stigande trend med nya fall av personer som smittats av det nya coronaviruset, uppger Mattias Waldeck, biträdande smittskyddsläkare, på en presskonferens. – Vi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.