Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 10 April, 04:25

Västerbottens Folkblad - 14 okt 11 kl. 12:37

Fri person vill inte skattaVILHELMINA Den 50-rige mannen hvdade att han var en fri person och vgrade betala fordonsskatt. VILHELMINA Den 50-rige mannen hvdade att han var en fri person och vgrade betala fordonsskatt. Det anser inte tingsrtten som dmer mannen till 1 000? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friperson vill inte , skatta
Skånskan - 06 mar 17 kl. 23:30

Be­skatta inte bort det ide­ella fö­re­nings­livet

ERWP.fif(0)Skat­te­ver­ket har in­gen för­stå­el­se för de ide­ella fö­re­ningarnas sär­skilda vill­kor. Ofta kommer nya skat­te­krav rik­tade mot fö­re­ningar, ibland re­tro­ak­tivt fem år bak­åt, som bygger på helt ny tol­kning av nå­gon skatt­re­gel.

Sydsvenskan - 16 jun 13 kl. 06:30

Tvivelsutan kan byket skatta åt förgängelsen

FRÅGA: Vad är det för spön som figurerar i frasen att ?regnet står som spön i backen??CSVAR: När det regnar riktigt rejält, kan hällregnet se ut som tätt stående spön.

Skånskan - 21 mar 15 kl. 23:30

Oskyldigt dödsdömd fri – dödsstraff är orimligt

En man som 1975 dömdes till döden för mord och suttit i fängelse sedan dess släpptes i slutet av förra året, eftersom han var oskyldig. Han kan skatta sig lycklig att dödsdomen inte verkställdes..

UNT - 19 jan 11 kl. 12:03

Inte fel att skatta i Peru

Det var fel av Skatteverket att använda lagen om skatteflykt mot en Uppsalaföretagare som betalat peruansk skatt. Efter en dom i kammarrätten slipper mannen skatta för 20 miljoner kronor i Sverige..

Sydsvenskan - 09 aug 12 kl. 01:30

Gängman ska skatta för brott

Skatteverket hittade 475?000 kronor på en 29-årig gängledares bankkonto.
Nu tvingas mannen skatta för pengarna, vare sig de är brottsligt byte eller inte..

SVT - 18 jun 13 kl. 15:17

Ekeroth får skatta för Avpixlatdonationer

Riksdagsledamot Kent Ekeroth (SD) kommer att få skatta för donationer som inkommit på hans konto - avsedda för sajten Avpixlat. Det uppger nyhetsbyrån Siren..

DrivaEget - 12 aug 13 kl. 09:21

Då måste du skatta för loppissäljet

Många har kommit igång med loppisförsäljning under sommaren. Men hur mycket får du egentligen tjäna innan du måste skatta för försäljningen? Läs svar i "Maja-Stina reder ut"..

Nyheter Väst - 07 mar 14 kl. 17:50

Dubbdäck på bilen? Då kan du få börja skatta för det

Det blir allt dyrare att köra bil. Drivmedel kostar mer och mer, trängselskatt i storstäderna, bilskatt, och nu kommer ett förslag om att dubbdäcksskatt skall införas om ett par år. Foto: Nokian Tyres Anders Roth som är miljöchef på trafikkontoret i Göteborg välkomnar utredningen och har länge velat införa skatt på dubbdäck.

Cornucopia - 09 dec 14 kl. 08:37

Arvsskatten tvingade föräldrar skatta för döda barn

En av alla orättfärdigheter med arvsskatten var att föräldrar fick skatta när deras barn dog. 
Hand i hand med arvsskatten gick nämligen gåvoskatten, vilket gjorde att föräldrar som sparade åt sina barn tvingades flytta över kapital årligen till sina barn, istället för att som man kan idag lämna över hela summan när barnen är vuxna och eventuellt välartade. Ett klassiskt exempel var forna tiders bosparande, något man gjorde åt sina barn förr i tiden.

PrivataAffärer - 20 mar 15 kl. 10:49

Lönsam skatta av bostadsvinster och uppskov

Det låga ränteläget gör att det just nu är en synnerligen dålig affär att begära uppskov med bostadsvinster. Har du gamla uppskov bör du dessutom överväga att skatta av dem i samband med årets deklaration....

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.