Opinionen.se > Opinion

Monday, 06 April, 20:29

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fängelse i hovrätten för styckmord
Hovrätten för nedre Norrland fastställer tingsrättens dom för två av de tre män som styckmördade en man från Bollnäs i ett uppmärksammat fall. De döms till tio respektive elva års fängelse. Den tredje mannens straff sänks med ett år till elva års fängelse. Männen döms även för brott mot griftefriden, rapporterar SR P4 Gävleborg..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Norrland, Bollnäs, SR P4 Gävleborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelsei , hovrättenför , styckmord
UT - 02 okt 18 kl. 11:34

Dömdes till 18 års fängelse – hovrätten sänker straffet

En man dömdes i juli till ett långt fängelsestraff sedan han mördat och eldat upp en kvinna från Ulricehamn. Nu sänker hovrätten straffet skriver BT. .

BT - 24 jun 13 kl. 11:52

Hovrätten skärper dom mot 25-årig kidnappare i Göteborg

Hovrätten för Västra Sverige skärper straffet för den 25-årige mannen. Mannen döms till tre år och sex månaders fängelse för olaga frihetsberövande, misshandel, olaga hot och barnpornografibrott. I dag föll hovrättens dom mot den 25-årige man som i november förra året kidnappade en nioårig flicka i Göteborg.

Skånskan - 25 jun 19 kl. 15:30

Hovrätten skärper straffet för Höörsbo

höör Precis som tingsrätten menar hovrätten att det inte ska räknas som mordförsök när en 23-årig man från Höör utdelade ett oprovocerat hugg mot sin pappa med en kökskniv. Ändå väljer hovrätten att skärpa straffet till sju månaders fängelse för misshandeln som skedde.Det var i september i år som mannen hamnade i konflikt med sin pappa på en adress i kommunen.

YLE - 09 maj 17 kl. 15:52

Man blev fastbunden och misshandlad i Noux – hovrätten skärpte domarna

Målet gäller händelser i april 2015. Enligt hovrätten band tre män sitt offer och förde honom med bil från Storåkern till Noux i Esbo. Där band de offret fast vid ett träd och misshandlade honom.

Skånskan - 28 feb 19 kl. 11:15

Även hovrätten dömer bildragningarna som misshandel

Malmö Malmö tingsrätt dömde i fjor två män för misshandel efter att ha släpat iväg okända personer med bil när de körde iväg.
Nu kommer hovrättens dom som inte heller anser att brotten är grova, men skärper påföljderna något.Tillvägagångssättet var gemensamt  att i samtliga fall hade gärningsmännen bett brottsoffret om hjälp att hitta vägen.

YLE - 27 jun 13 kl. 11:26

Hovrätten skärpte Auers dom

Hovrätten i Åbo har skärpt fängelsedomen för sexualbrott mot Anneli Auer. Hovrätten förlängde fängelsestraffet till sju år och sex månader i fängelse. Tingsrätten hade dömt henne till tio år i fängelse.

YLE - 10 jun 16 kl. 13:16

Hovrätten lindrade straff för babymord

Rovaniemi hovrätt har lindrat straffen för de uppmärksammade babymorden i Uleåborg. En 36-årig kvinna från Uleåborgs dömdes i juni i fjol till livstids fängelse för mord på sina fem babyer. Hovrätten ändrade rubriceringen från mord till dråp, och lindrade kvinnans livstidsdom till tretton års fängelse.

Nyan - 19 mar 18 kl. 14:31

Hovrätten skärper straffet i Godbyfallet

Hovrätten har skärpt straffet för mordförsöket i Godby till tio års fängelse. Tingsrätten hade dömt mannen till åtta års fängelse. Hovrätten höjer även delar av skadeståndet till offret.

Kristianstadsbladet - 31 jul 12 kl. 17:30

Hovrätten ändrar inte dom

Den 21-årige man, som dömdes i maj för bland annat villainbrott, får stanna i fängelse. Hovrätten ändrar inte tingsrättens dom.
Mannen dömdes av Kristianstads tingsrätt i maj för grov stöld, häleri, olovlig körning, narkotikabrott och dopning till sju månaders fängelse.

Sydsvenskan - 11 dec 15 kl. 12:03

Döms i hovrätten för mord i Thailand

En man i 40-årsåldern döms i Svea hovrätt till tio års fängelse för mordet på en nyzeeländsk man på en bar i Thailand 2012.Svensken greps och anhölls i Thailand, misstänkt för mord. När han släpptes mot borgen flydde han landet.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 15 kl. 12:03

Döms i hovrätten för mord i Thailand

En man i 40-årsåldern döms i Svea hovrätt till tio års fängelse för mordet på en nyzeeländsk man på en bar i Thailand 2012.Svensken greps och anhölls i Thailand, misstänkt för mord. När han släpptes mot borgen flydde han landet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.