Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 09 April, 19:55

Aftonbladet - 14 okt 11 kl. 12:27

32 fast i razzia på matfabrikenPolisen misstänker: Illegala flyktingar på fabriken som gör mat till SAS och SJÄgaren: ?Det är jag som har blivit lurad.?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
SAS, SJÄgaren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 32 fasti , razzia, matfabriken
Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 14:59

Tolv bussförare fast i razzia

Arkiv: Nelly Herzberg
Tolv busschaufförer åkte fast vid Clemenstorget på tisdagen när polisen i Lund kontrollerade hur bilbälteslagen följdes. - Det var anmärkningsvärt många, säger chefen för Lundapolisens trafikgrupp, Greger Nilsson.
Under den här veckan genomför polisen en nationell trafikinsats med inriktning på användning av bälte och hjälm.

BT - 12 jan 13 kl. 08:04

Många ungdomar fast efter knarkrazzia

Många ungdomar under 18 år misstänks för narkotikabrott efter en razzia i Borås i veckan. De yngsta är bara 14 år. ?

YLE - 07 jun 13 kl. 14:11

Få rattfyllerister fast i polisens razzia

Ovanligt få rattfyllerister fastnade i polisens kontroller i går. Mer än 3000 bilar stannades men bara tre chaufförer hade alkohol i blodet. Polisen genomförde på torsdagen blåstest i alla österbottniska landskap.

Kristianstadsbladet - 28 apr 14 kl. 11:49

Straff i bygghärva står fast


Hovrättens dom mot 14 personer, inblandade i en omfattande bygghärva i Värmland, står fast. Högsta domstolen har beslutat att inte ta upp målet.Brotten begicks i byggbranschen, via ett tiotal företag - ett av dem med uppgiften att bara ställa ut falska fakturor.

BT - 28 apr 14 kl. 11:49

Straff i bygghärva står fast

Hovrättens dom mot 14 personer, inblandade i en omfattande bygghärva i Värmland, står fast. Högsta domstolen har beslutat att inte ta upp målet. Brotten begicks i byggbranschen, via ett tiotal företag - ett av dem med uppgiften att bara ställa ut falska fakturor.

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 14 kl. 11:57

Straff i bygghärva står fast

Hovrättens dom mot 14 personer, inblandade i en omfattande bygghärva i Värmland, står fast. Högsta domstolen har beslutat att inte ta upp målet. Brotten begicks i byggbranschen, via ett tiotal företag — ett av dem med uppgiften att bara ställa ut falska fakturor.

NT - 28 apr 14 kl. 11:49

Straff i bygghärva står fast

Hovrättens dom mot 14 personer, inblandade i en bygghärva i Värmland, står fast. Högsta domstolen kommer inte ta upp målet. Brotten uppdagades vid en razzia 2009, bland annat mot Hells Angels klubblokal utanför Karlstad.

UNT - 28 apr 14 kl. 11:49

Straff i bygghärva står fast

Hovrättens dom mot 14 personer, inblandade i en bygghärva i Värmland, står fast. Högsta domstolen kommer inte ta upp målet. Brotten uppdagades vid en razzia 2009, bland annat mot Hells Angels klubblokal utanför Karlstad.

Expressen - 26 mar 15 kl. 16:37

Dömd Skåne-pedofil greps i Tallinn-razzia

Den dömde pedofilen från skånska Klippan flydde landet för att komma undan sin senaste dom för sexbrott mot barn. Men i en internationell polisinsats greps den efterlyste 45-åringen i Estland på torsdagen. – Han greps på en adress i Tallinn klockan 07.

YLE - 20 apr 17 kl. 11:13

Nästan 7 000 bilister fastnade i polisens razzia

Drygt 6 700 bilister åkte fast för fortkörning på de finländska vägarna när polisen höll en intensifierad övervakning i ett dygn. Av de 6 700 som blev fast kommer ungefär 5 000 att få sina böter på grund av den automatiska övervakningen och de hastighetskameror som finns runt om i landet. Poliser i över 20 europeiska länder ordnade en koordinerad intensifierad övervakning på vägarna.

SR - 08 jul 19 kl. 17:52

Köpenhamn: 28 fast i elcykel-razzia

Under en polisrazzia i Köpenhamn i helgen åkte 28 personer fast. De misstänks ha kört elsparkcykel i påverkat tillstånd, rapporterar danska tidningen Politikken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.