Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 07 April, 21:07

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 12:21

Axnér straffas inte för twittrandeLugis tränare Tomas Axnér straffas inte av Svenska handbollförbundet för sitt inlägg på Twitter som beskrev en person på läktaren. En privatperson anmälde Axnér till förbundet. ? Vi diskuterade det i rättskommittén, men kom fram till att Axnérs uttalande bedöms som ett privat inlägg. Det hade inte med matchen att göra, säger Svenska handbollförbundets Ralf Lundberg till Kristianstadsbladet..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Tomas Axnér, Svenska, Twitter, Axnér, Axnérs, Ralf Lundberg, Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Axnér, straffasinte för , twittrande
SVT - 14 okt 11 kl. 12:38

Axnér slipper straff för twittrande

Lugis tränare Tomas Axnér straffas inte av Svenska handbollförbundet för sitt inlägg på Twitter som beskrev en person på läktaren..

Expressen - 14 nov 16 kl. 22:34

Lugi straffas med två 10–0-förluster

Lugis målvakt Josip Cavar spelade mot Alingsås och Sävehof, men hans övergång var inte registrerad.Nu straffas serieledande Lugi med 10–0-förluster i båda matcherna.– Jag såg också det, men jag har inte fått någon förklaring än varför det blev båda matcherna och om någon gjort en anmälan eller inte, säger Lugis tränare Tomas Axnér.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Larsson skänker matlådor till vårdpersonal

AIK:s och landslagets Sebastian Larsson engagerar sig för att hjälpa hårt prövad vårdpersonal. Tillsammans med frun Tina skänker han och kör matlådor till anställda på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Över hundra matlådor har det blivit så här långt till pe.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

NHL-spelare i konstgjord koma

Edmontonforwarden Colby Cave, 25, har försatts i konstgjord koma sedan han drabbats av en hjärnblödning i natt, skriver hans NHL-klubb i ett pressmeddelande. Colby Cave har spelat elva matcher med Edmonton denna säsong och har i övrigt spenderat året i.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Carl Johan De Geers mönster lyser som ett visuellt kraftpaket denna dystra virusvår

Carolina Söderholm ser en generös utställning på Kulturen i Lund..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Minsta istäcket på mer än 100 år

Sedan isens utbredning började mätas år 1900 har det aldrig varit så isfattigt som i vintras. Mindre och tunnare is är något svenskarna får vänja sig vid på grund av klimatförändringen. 37 000 kvadratkilometer, eller ungefär lika stort som Jämtland.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

F1 korttidspermitterar personal

Formel 1 har korttidspermitterat nästan hälften av sin personal fram till och med maj och ordföranden Chase Carey och ledningsgruppen har gått med på lönesänkningar, uppger en talesman för F1. Den personal som korttidspermitterats är de som jobbar med a.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mannen från Oslo tog pandemin till Sverige och nordvästra Skåne

Mannen från Oslo tog smittan till nordvästra Skåne..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Över 150 döda på Stockholms äldreboenden

Smittan finns på 121 boenden och 632 personer är konstaterat smittade..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trängseln för stor – SL vill få bort fler

Resandet med kollektivtrafiken i Stockholm har minskat kraftigt – men trängseln är fortfarande för stor. – Vi måste få ännu lite färre att resa, för att klara de trängselkrav vi har på oss, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på Storstockh.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Netflix inför nya innehållsfilter för barn

Från och med nu får föräldrar större möjlighet att kontrollera hur deras barn använder Netflix. I de nya uppdateringarna kan föräldrar skydda profiler med pinkod för att förhindra att barn använder dem. Det går även att använda filter på barnprofilerna.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Att hålla fast vid dagens regler för nyanlända vore katastrofalt

Dra tillbaka kraven på nyanlända under coronakrisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.