NSD > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:12

NSD - 14 okt 11 kl. 12:15

Barnby i Mogadishu ockuperadSOS Barnbyars sjukhus och barnby i Somalias huvudstad Mogadishu har ockuperats av soldater och en av de anstllda har ddats. Personal och patienter har satts i skerhet i Kilo, 13 kilometer frn Mogadishu, men verksamheten ligger nere, uppger organisationen..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnbyi , Mogadishu, ockuperad
Expressen - 18 aug 11 kl. 11:05

SOS Barnbyar evakuerar barnby i Mogadishu

Organisationen SOS Barnbyar har utrymt en barnby och ett sjukhus i norra delen av Somalias huvudstad Mogadishu på grund av säkerhetsläget, trots uppgifterna om att den islamistiska rebellgruppen al-Shabaab ska ha dragit sig tillbaka från staden. .

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 11 kl. 10:35

SOS Barnbyar evakuerar i Mogadishu

Organisationen SOS Barnbyar har utrymt en barnby och ett sjukhus i norra delen av Somalias huvudstad Mogadishu på grund av säkerhetsläget, trots uppgifterna om att den islamistiska rebellgruppen al-Shabaab ska ha dragit sig tillbaka från staden. Samtliga barn, mödrar och personal har förts i säkerhet till ett tillfälligt läger, uppger SOS Barnbyar..

UNT - 18 aug 11 kl. 10:33

SOS Barnbyar evakuerar i Mogadishu

Organisationen SOS Barnbyar har utrymt en barnby och ett sjukhus i Mogadishu, Somalia, på grund av säkerhetsläget, trots att den islamistiska rebellgruppen al-Shabaab ska ha dragit sig tillbaka från staden. (TT).

DN - 14 okt 11 kl. 13:29

Kriget mot al-Shabaab förs i barnby

Soldater tar barn och sjukas plats när den somaliska regeringen för krig mot al-Shabaab. Hjälporganisationen SOS Barnbyars anläggning i Mogadishu har förvandlats till en krigszon..

YA - 22 dec 15 kl. 03:00

Wallander bidrar till SOS barnby

Kriminalkommissarie Kurt Wallander bidrar med nära 53 000 kronor till SOS barnby Chimoio i Mocambique..

Världen Idag - 31 okt 19 kl. 00:00

Fel att tala om ”ockuperad mark”

Häromdagen kom nyheten att Oslos kommun med sitt nyvalda fullmäktige, bestående av vänsterpartier och de gröna, tagit beslutet att bojkotta produkter från det som kallas ockuperad mark under 2019–2023. BDS-rörelsen var snabb att trumpeta ut detta som en stor seger. Man bör notera att beslutet inte gör skillnad på produkter från israeliska eller andra företag.

BT - 27 feb 14 kl. 15:12

Ny al-Shabaabattack i Mogadishu

Islamistiska al-Shabaab fortsätter terroroffensiven i Somalias huvudstad Mogadishu. I den senaste attacken var målet landets underrättelsetjänst.Ett tiotal personer dödades i självmordsattacken mot ett tehus i centrala delen av Mogadishu på torsdagen.

Sydsvenskan - 05 okt 11 kl. 06:30

Bombdådet bryter ­försiktig optimism i Mogadishu

Terrorn är tillbaka i Somalias huvudstad Mogadishu. Igår sprängde den islamistiska al-Shabaab-rörels?
Terrorn är tillbaka i Somalias huvudstad Mogadishu.

Kristianstadsbladet - 06 aug 11 kl. 14:13

Islamistmilis ger upp Mogadishu

Det sker till regeringssidans jubel.
Det sker till regeringssidans jubel, men för de flesta som lider nöd på grund av torka innebär det varken snar eller avgörande lindring. I fyra år har al-Shabaab stridit för att få herraväldet över landet.

Kristianstadsbladet - 21 aug 13 kl. 16:20

Svensk politiker skjuten i Mogadishu


Vänsterpartiets gruppledare i Stockholm, Ann-Margarethe Livh, blev i dag skjuten i bröstet i Somalias huvudstad Mogadishu. Det uppger SVT Nyheter, som har fått uppgiften bekräftad av anhöriga.Vid attacken dödades två somalier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.