Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 08 April, 11:22

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 12:06

Vem är värsta fiende?Är det drevet eller partiet som är Håkan Juholts värsta fiende? Debatten fortsätter i väntan på att verkställande utskottets möte ska ta slut och besked om partiledarens framtid ges. Just nu lyfts riksdagens otydliga ? eller rentav obefintliga ? regler fram..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Håkan Juholts

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem är värsta, fiende
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han lyckades fly från IS: "De är muslimernas största fiende"

Terrorsekten Islamiska Staten trycks på många håll tillbaka i Mellanöstern, efter att snabbt ha vunnit mycket land de senaste åren. Sen förra sommaren kontrollerar de Iraks näst största stad Mosul, som ligger i landets norra del nära gränsen till Turkiet och Syrien. Få rapporter om vad som försiggår inne i Mosul når ut till övriga världen, och endast människor som har flytt förtrycket vågar berätta.

Sydsvenskan - 10 feb 13 kl. 06:30

Ledare vars värsta fiende är humöret

Ingen kan tvivla på hans styrka och skicklighet. Han är grekernas obestridde hjälte och ledargestalt.Men han är samtidigt sin egen värsta fiende.

Cornucopia - 25 jun 14 kl. 10:41

Miljörörelsens värsta fiende: Miljörörelsen själv

Miljörörelsens värsta fiende verkar vara miljörörelsen själv, där man under initialt goda och sunda värderingar allt mer verkar attrahera vetenskapsfientliga konspirationsnötter, milt uttryckt. Det har blivit allt viktigare att vara mot allt än att faktiskt ha belägg för något, och moderata sunda värderingar kan leda till direkt motarbetning eller uteslutning.

Låt mig först göra en spaning, dvs minst tre exempel.

Dagens PS - 14 sep 17 kl. 11:33

Birro: ”Rädslan är vår värsta fiende”

Marcus Birro om samhället han menar ”värdesätter polemik och avsky”. Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS.

YLE - 14 feb 14 kl. 12:12

”Det här önskar man inte ens sin värsta fiende”

Christina Ruth var sjuk när hon var på jobbet, men frisk när hon kom hem. Då började varningsklockorna ringa. Hon jobbade i flera månader på daghemmet innan någon tog hennes problem på allvar.

GT - 23 jul 14 kl. 20:00

Ingesson: "Vår värsta fiende är vi själva..."

Värmeslag och en djup formsvacka. Där har ni två av de största hoten mot Elfsborgs dröm om Europa League. I morgon väntar ödesmatch i Azerbajdzjan.

SvD - 17 nov 16 kl. 18:57

Att göra sig själv till ens värsta fiende

I eftermiddags sparkade Moderaterna en av sina anställda med omedelbar verkan. Det var ett rimligt beslut, och föll efter att en direktsändning på Youtube av misstag blev publik med den av Moderaterna anställde digitala kommunikatören Delmon Haffo, som också är vice gruppledare och ordförande för Moderaterna i Salems kommun. I klippet flamsar han på och säger, med adress till socialförsäkringsminister Annika Strandhäll, ”det var inte okej att skämta om mäns rösträtt.

DN - 17 aug 13 kl. 07:49

Putins värsta fiende har kraftig medvind

Ingen tror egentligen att president Vladimir Putins värsta fiende kan tillåtas bli Moskvas borgmästare. Men nu börjar bloggaren Alexej Navalnyjs opinionssiffror stiga inför valet i Rysslands huvudstad om några veckor..

Expressen - 19 aug 13 kl. 14:10

Lindsay Lohan: "Jag är min värsta fiende"

Efter 90 dagar på rehab försöker Lindsay Lohan vända sig liv till det bättre. Men: - Jag är min värsta fiende, säger skådespelerskan i en tv-intervju med Oprah Winfrey..

Sydsvenskan - 25 mar 14 kl. 05:30

Tornberg: Farten Redhawks största fiende

Viasatexperten Johan Tornberg ser fartfällan som Malmö Redhawks största fiende..

Expressen - 13 maj 14 kl. 09:47

Solen är byn Araras värsta fiende

Invånarna i den lilla byn Araras i de brasilianska bergen plågas av en ovanlig - och farlig sjukdom. Över 20 människor har drabbats av den sällsynta åkomman som i slutändan kan leda till att de måste isoleras från allt solljus. – Solen är vår värsta fiende och de som lider av sjukdomen måste vända på dygnet för att leva längre.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Kedjehus på 106 kvadratmeter sålt i Landskrona

Så mycket kostade huset på Fasanstigen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Astra Zeneca bygger brittisk testanläggning

Det kommer på några veckor att byggas upp ett nytt laboratorium i Storbritannien med kapacitet att klara av 30 000 coronatester per dag, enligt läkemedelskoncernen Astra Zenecas koncernchef Pascal Soriot. Anläggningen byggs upp i samarbete med konkurren.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Mass-sms och gratisprov på knark – 20-årig helsingborgare åtalas

Övervakningsfilm och kontantkort ledde polisen till krypterad telefontjänst..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Adam Svanell om ett sjukt arbetsliv

34 år gammal blir kulturjournalisten Adam Svanell så utbränd att han tvingas omvärdera hela sitt liv. Många delar hans öde – men okunskapen om sjukdomen är stor. I "Anonyma prestationister" synar Svanell hur arbetslivet började göra oss sjuka.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fyra åtalas i härva med batteriavfall

Fyra män åtalas nu misstänkta för grovt miljöbrott i en stor härva med batteriavfall, rapporterar Sveriges Radio P4 Örebro. Det var i december som det avslöjades att ett företag som anlitats av återvinningsföretaget Urecycle dumpat batteriavfall i natur.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

BMW börjar tillverka skyddsmasker

Den tyska biltillverkaren BMW förlänger produktionsstoppet på sina fabriker i två veckor. Samtidigt meddelar BMW att man kommer börja med egen tillverkning av skyddsmasker för att kunna skydda sin egen personal och andra från spridningen av coronaviruse.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Modebransch i kris vädjar om hjälp

Coronakrisen har försatt modebranschens aktörer i en mycket svår situation. Nu vädjar affärsnätverket Trade Partners Sweden om hjälp i ett upprop för agenter, distributörer, leverantörer och varumärken. Krisen drabbar i alla led.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Iran kräver besked från IMF om nödlån

Irans president Hassan Rohani uppmanar Internationella valutafonden (IMF) att godkänna landets begäran om ett coronakrislån. Ett avslag vore diskriminerande, enligt presidenten. – Jag ber de internationella organisationerna att uppfylla sina plikter, sä.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Norsk ekonomi tvärnitar

Aktiviteten i den norska fastlandsekonomin rasade med 14 procent i mars, visar preliminära beräkningar gjorda av den norska statistikbyrån SSB. I beräkningen ingår inte olja och shipping. Den tvära ekonomiska inbromsningen följer på det att landets rege.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fri tillgång till 400 år av nyheter

För den som har tröttnat på dagsaktuella nyheter finns nu ett annat alternativ. På grund av ett tillfälligt avtal mellan Kungliga biblioteket och upphovsrättsorganisationen Bonus Copyright Access kan vem som helst få tillgång till tjänsten Svenska dagst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.