DN > Kultur

Monday, 30 March, 17:11

DN - 14 okt 11 kl. 11:58

?Jag är sjukt nyfiken på människor?Nunnor, Dolly Parton-fans, rallybrudar och hatiska bröder i aktuella ?Han tror han är bäst?. På några år har Stina Gardell producerat några av landets bästa dokumentärer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Parton, Stina Gardell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag är sjukt, nyfikenpå människor
Skånskan - 27 aug 19 kl. 09:00

”Jag är nyfiken på hur boken kommer att åldras”

En utekväll på Inkonst, en öl på Family Pub och många andra kvällar runtom i Malmö tillsammans med polarna är karaktären Roxys vardag. Nästan så var det även för författaren Alice Dadgostar, som skrev romanen Roxy då hon läste skrivarlinjen på Skurups folkhögskola.Alice Dadgostar
Namn: Alice Dadgostar
Född: 1995
Aktuell med: Romanen Roxy, utgiven på Albert Bonniers förlag
Född och uppvuxen: I Göteborg
Bakgrund: Bodde i Malmö samtidigt som hon studerade skrivarlinjen vid Skurups folkhögskola.

SVT Debatt - 19 mar 14 kl. 17:07

Janne Josefsson borde ha sjukt bra betalt

JOURNALISTLÖNER Janne Josefssons lön bygger både hans och Uppdrag gransknings varumärke. Han är dessutom en av Sveriges mest kända, trovärdiga och populära journalister. Klart att han ska ha bra betalt.

Dagensanalys.se - 11 jul 19 kl. 14:39

TEST: Sjukt sköna lurar från Sudio

Nu har jag testar nya Sudio Tolv som är senaste generationen lurar från det svenska företaget. Jag gillar alla deras hörlurar och jag använder lite olika modeller från dem för olika ändamål och var nyfiken på deras utmanare till Apple Airbuds som är lika till både modell och pris. Jag har två telefoner, en privat och en för jobbet.

SR - 02 dec 17 kl. 16:11

”Jag har alltid haft sjukt mycket energi”

Hon gillar mat, mycket mat, hon rör till det i köket, har kontrollbehov i curlingen, är extremt nyfiken och skulle vara en iller med sin energi om hon var ett djur. Det är dags att lära känna Anna Hasselborg, skipper i det svenska curlinglaget..

YLE - 03 feb 17 kl. 18:15

"Vård av sjukt barn får inte vara en kostnadsfråga"

I Sverige är reglerna för att vara hemma med sjukt barn betydligt flexiblare än i Finland. Det är helt enkelt barn- och familjevänligare i Sverige än i Finland, konstaterar Pia Sundell, verksamhetsledare vid Barnavårdsföreningen. - Man har gjort ett medvetet politiskt val där man har bestämt sig för att man vill investera och satsa på barn och barnfamiljers välfärd, konstaterar Sundell.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 08:01

Donationer till sjukt barn gick till pappans skulder

Tiotusentals privatpersoner skänkte pengar till ett svårt sjukt barns cancerbehandling i utlandet. Men en stor del av de två miljoner som insamlingen gav gick till kronofogden för att betala av pappans skulder, enligt en granskning gjord av DN.För ett år sedan spreds insamlingen i sociala medier.

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 12 kl. 12:10

Nyfiken på Frälsningsarmén?

På söndag fortsätter föreläsningsserien "Nyfiken på..." som Svenska kyrkan har i samarbete med Centrumkyrkan, den här gången är man nyfiken på Frälsningsarmén. Det är Urban Berglund och Tomas Söderström som håller i föreläsningen, som börjar klockan 17 och äger rum i Centrumkyrkan i Bjuv.

YA - 21 jan 14 kl. 03:58

Nyfiken med hårdare tag

I SVT:s Nyfiken på partiledaren samtalar psykoterapeuten Poul Perris under en timme med riksdagspartiernas främsta företrädare.
För tv-tittaren blir det lite som att beskåda ett trevande terapisamtal med en politiker som är mycket väl medveten om att kamerorna står på. Resultatet blir, åtminstone när det gäller Jonas Sjöstedt (V), ofarligt.

Sydsvenskan - 26 aug 11 kl. 09:50

"Det är sjukt hur segregerade vi är"

Foto: Jens Nordström

Vissa ser deras musik som lägesrapporter från Sveriges mediala skuggsida. Andra tar hjälp av duons raptexter i skolundervisningen. I kväll spelar Mohammed Ali på Malmöfestivalen.

BT - 11 nov 13 kl. 22:40

Schelin: "Så sjukt häftigt"

2013 var året då gulddrömmar gick i kras – men också då Lotta Schelin på nytt visade att hon är bäst. Med fyra diamantbollar är 29-åringen dessutom historisk. – Känns fantastiskt.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Så ändrar livet i karantän vad vi lyssnar på

Hur hantera coronalivet – hemmasittandet och oron? Spotifys lyssnare väljer särskilt vänlig musik, spellistor, allehanda poddar och….

DN - 4 timmar sedan

Allsång på Skansen hotas – Skansen i ekonomisk kris

Friluftsmuseet Skansen befinner sig i akut ekonomisk kris och kan tvingas gå i konkurs om inte regeringen skjuter till pengar..

DN - 7 timmar sedan

Språkkrönika: Därför är material inte materiel

A eller E – det är frågan. Material är inte samma sak som materiel, förklarar Anders Svensson i språkkrönikan..

DN - 10 timmar sedan

”Vår coronakris har blivit hundarnas paradis”

Catia Hultquist: En hund är rena högvinsten i jobbkompislotteriet när man arbetar hemma.

DN - Igår: 09:14

”Parisaren” av Isabella Hammad är en klassisk läsfest

Det är omöjligt att inte dras med i Isabella Hammads tjocka roman ”Parisaren”. Den utspelar sig mellan 1914 och 1936 i Frankrike och….

DN - Igår: 07:48

Herr B i Stockholm: Borta bra, men hämmad bäst

Kåseri. Efter två månader i södra Europa är norra Europas verklige världskåsör (nåja) tillbaka i Stockholm – och minns en minnesregel som….

DN - Igår: 23:48

Radioprofilen Kerstin Behrendtz har avlidit

Familjen säger till DN att hon avled efter att ha smittats av covid-19..

DN - Igår: 16:17

”Vi måste ta oss ur den här röran tillsammans”

Amerikanska författaren Richard Ford vet ett sätt att göra landet ”great again”..

DN - I förrgår: 12:24

Hos Litteraturbanken är e-böckerna gratis

Den som har tillgång till internet är aldrig långt från en bok. Hos bland andra Litteraturbanken finns gratisböcker i vitt skilda ämnen:.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.