Opinionen.se > Opinion

Thursday, 09 April, 18:22

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Najadvarvet tas över av Nordwest
Två månader efter konkursen är det nu klart att motorbåtstillverkaren Nordwest tar över nedlagda Najadvarvet på Orust. Det bekräftar Lars Zetterberg på Ackordscentralen för P 4 Väst. 40-åriga Najadvarvet, som tillverkade lyxbåtar, försattes i konkurs i början av augusti efter en akut likviditetskris. Närmare 100 anställda berördes..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Nordwest, Najadvarvet, Orust, Lars Zetterberg, Ackordscentralen, Väst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Najadvarvet, tasöver av , Nordwest
Helsingborgs Dagblad - 14 okt 11 kl. 12:06

Najadvarvet tas över av Nordwest

Två månader efter konkursen är det nu klart att motorbåtstillverkaren Nordwest tar över nedlagda Najadvarvet på Orust. Det bekräftar Lars Zetterberg på Ackordscentralen för P 4 Väst. 40-åriga Najadvarvet, som tillverkade lyxbåtar, försattes i konkurs i början av augusti efter en akut likviditetskris.

DI - 14 okt 11 kl. 13:17

Najadvarvet får ny ägare

Två månader efter konkursen är det nu klart att motorbåtstillverkaren Nordwest tar över nedlagda Najadvarvet på Orust..

GöteborgsPosten - 09 aug 11 kl. 15:41

Najadvarvet på Orust i konkurs

Najadvarvet på Orust har lämnat in sin konkursansökan till Uddevalla tingsrätt. Så sent som i juli varslades 24 anställda i Henån..

DI - 09 aug 11 kl. 16:53

Najadvarvet i konkurs

En av Sveriges stora segelbåtstillverkare, Najadvarvet på Orust, går i konkurs. Efter 40 år av båtbyggande har en konkursansökan lämnats till Uddevalla tingsrätt, skriver gp.se..

Nya Wermlands Tidningen - 09 aug 11 kl. 21:37

Najadvarvet försatt i konkurs

Najadvarvet försattes på egen begäran i konkurs på tisdagen. Konkursen innebär att även de drygt 20 anställda vid skrovfabriken i Åmål riskerar att bli utan jobb..

Nya Wermlands Tidningen - 28 aug 11 kl. 15:55

Omstart för Najadvarvet?

Den 9 augusti försattes Najadvarvet i Henån i konkurs. Orsaken var en akut likviditetskris. Najad var största kund hos sitt dotterbolag HMS i Åmål som tillverkar skrov till båtar.

Alingsås tidning - 02 okt 17 kl. 05:30

20 träd tas ner – utgör säkerhetsrisk

Flera av träden runt Landskyrkan är i mycket dåligt skick – totalt kommer 20 träd att tas ner under den närmsta tiden.
– Som det är idag utgör de en säkerhetsrisk, säger Alexander Ryman, kyrkogårdsföreståndare, som berättar att nya träd kommer att planteras under hösten.
Redan 2012 upprättades det i Alingsås pastorat en trädvårdsplan över samtliga kyrkogårdar, och även för områdena utanför Christinae kyrka och Landskyrkan.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 07:07

Måste man mäta allt som kan mätas?

Det finns i?dag inga entydiga bevis för att människor som har möjlighet att konsultera läkare via internet konsumerar mind­re sjukvård. Snarare­ tvärtom.

Dagensanalys.se - 12 maj 17 kl. 10:31

Förhindra att ditt jobb tas över av robotar

Många jobb hotas nu av automation och att robotar får göra allt fler arbetsuppgifter. En stor studie vid University of Houston har undersökt vilka jobb som löper minst risk att tas över av robotar, och vad som krävs för att få de jobben. Bedömare gör gällande att närmare 150 miljoner jobb bara i USA kommer att tas över av robotar inom de närmaste åren.

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 10:22

Södertäljemål måste tas om

Det gigantiska Södertäljemålet måste tas om i tingsrätten. Den för mord livstidsdömde huvudmannen har krävt att målet skulle tas om eftersom han menar att en av nämndemännen varit jävig.
Nu har Svea hovrätt meddelat att även den anser att nämndemannen var jävig.

YLE - 01 feb 13 kl. 08:18

Insättningsautomat tas i bruk

Det kan bli möjligt att sätta in pengar via bankautomat i år då företaget Automatia planerar att ta i bruk en automat av ny typ. Den nya automatmodellen tillåter både deposition till och uttag från kontot. Automaten tas i bruk eftersom bankernas behov av att behandla kontanter minskar, samtidigt som användningen av betalkort ökar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.