SVT > Videos

Thursday, 02 April, 18:15

SVT - 14 okt 11 kl. 11:46

Blandade reaktioner inför s-möteMarita Ulvskog, tidigare socialdemokratisk partisekreterare, förklarade inför dagens s-möte att hon har förtroende för Håkan Juholt. Andra tunga s-namn var mer svävande i sina svar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ulvskog, Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandade, reaktionerinför , s-möte
Corren - 01 feb 12 kl. 10:17

Veckans lammkött väcker blandade reaktioner

Facebooksidan "Katedralskolans lammkött" där veckans snyggaste tjej på skolan röstas fram väcker blandade reaktioner bland eleverna..

NSD - 26 apr 15 kl. 12:07

Blandade reaktioner

Planerna på en vindkraftspark i Hällberget väcker blandade reaktioner..

Expressen - 20 aug 15 kl. 15:06

Blandade reaktioner på nya V75-schemat

Under torsdagen släppte ATG sitt V75-program för 2016 och det visade sig att julen blir en hektisk högtid för alla travspelare. Det kommer att köras V75 den 23:e, 25:e, 26:e, 28:e och 31:e december. Något som mottas med blandade reaktioner i trav-Sverige.

SR - 25 nov 15 kl. 11:23

Blandade reaktioner från kommunpolitiker efter regeringens besked

Reaktionerna på regeringens besked igår om en ny restriktiv hållning i flyktingpolitiken har inte låtit vänta på sig. Från socialdemokratiska och miljöpartistiska kommunpolitiker kommer blandade reaktioner. Kritiker menar att förslagen är allt för långtgående, medan andra är mer förstående..

Norrtelje Tidning - 11 maj 16 kl. 04:00

Blandade reaktioner på skolnedläggningar

S-C-MP-styrets förslag på ny skolstruktur möts med blandade reaktioner av oppositionspartierna. Liberalerna och Moderaterna deltog inte i gårdagens beslut..

SR - 04 jul 16 kl. 05:54

Blandade reaktioner på besked om "Serial"

Beskedet förra veckan om att rättsprocessen mot en av huvudpersonerna i succépodden Serial - Adnan Syed - återupptas får blandade reaktioner. Fallet fångade miljontals människors uppmärksamhet och innebar ett genombrott för podcasten som format..

DN - 16 nov 16 kl. 19:09

Blandade reaktioner efter Bob Dylans Nobel-besked

Beskedet att Bob Dylan inte kommer till Stockholm för att närvara vid prisceremonin och motta Nobelpriset i litteratur blev snabbt en nyhet och möttes med blandade reaktioner både i svenska och utländska medier..

Expressen - 22 apr 18 kl. 18:04

Blandade reaktioner efter Beckhams film

David Beckham lät sin sexåriga dotter köra bil.Fotbollsstjärnan uppges inte ha brutit mot lagen – men filmen på händelsen har fått blandade reaktioner.– Den kan användas som bevis, säger Julie Dagnall, talesperson för Child Seat Safety Limited..

Blekinge Läns tidning - 30 jan 19 kl. 16:20

Blandade reaktioner efter varselbeskedet

Beskedet om att Arbetsförmedlingen varslar personal möts med blandade reaktioner. Den nya ordföranden för utvecklingsnämnden i region Blekinge menar att en del av reformerna är positiva..

YA - 11 apr 19 kl. 09:12

Blandade reaktioner på Aviciis släpp

Aviciis postuma singel "SOS" har nått världens öron. I går kväll släpptes den, med blandade reaktioner som följd..

Sydsvenskan - 11 apr 19 kl. 09:12

Blandade reaktioner på Aviciis släpp

Aviciis postuma singel "SOS" har nått världens öron. I går kväll släpptes den, med blandade reaktioner som följd. "SOS", Tim "Avicii" Berglings singel som släpps nästan precis ett år efter sin upphovsmans död, lades ut på nätet klockan 21 på onsdagskväl.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.