Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 15:10

Affärsvärlden - 14 okt 11 kl. 11:27

Därför rasar StoraStora Enso rasar på börsen. Här är bakgrunden till fallet..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stora, Enso

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför rasarStora
GöteborgsPosten - 23 timmar sedan

Oljepriset rasar – saudier gasar på

Coronakrisen gör att efterfrågan på olja rasar. Då ökar Saudiarabien sin oljeproduktion till rekordhög nivå, med början i maj, i sitt priskrig med Ryssland..

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 14:47

Sveriges Annonsörer rasar och branschpressen har noll koll

Återigen står vi där – att någon rasar och den som ska rapportera om det har noll koll. Det blir inga långsiktiga effekter om alla går omkring i sitt egna mörker. Vi måste göra något åt den här ohållbara situationen.

Nyheter 24 - 12 jan 11 kl. 11:00

EU-politiker rasar mot USA:s razzia på Twitter


En amerikansk domstol har begärt ut information om twitterkonton som tillhör ett antal centrala personer inom Wikileaks - samt sajtens förmodade källor. Nu rasar Europaparlamentet mot den integritetskränkande strategin. INTERNET.

BT - 16 dec 14 kl. 10:40

Moskvabörsen rasar

Moskvabörsens RTS-index, som speglar börsens värde i dollar, rasar med 10 procent. Även svenska aktier med rysk koppling följer med nedåt. Rubeln faller samtidigt, trots en chockhöjd rysk styrränta i natt, mot historiska bottennivåer.

Alingsås tidning - 25 apr 16 kl. 13:43

En klättrar, två rasar i ny skolrankning

Herrljunga klättrar medan både Alingsås och Vårgårda rasar i den senaste jämförelsen av elevernas kunskaper i årskurs nio i landets 290 kommuner. Det är Sveriges kommuner och landsting, SKL, som i dag presenterar sin öppna jämförelse för läsårets 2014/15. De sammanvägda resultaten, som ligger till grund för årets rankning, gäller alltså de elever som gick ut årskurs 9 i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 02 maj 11 kl. 12:30

Vintern rasar ut och fåglarna rasar in

Idag rasar vintern ut, och det har den gjort med besked. Den senaste veckan har ju varit osedvanligt varm. Och med värmen har många nya fågelarter anlänt.

E24 - 19 maj 11 kl. 09:21

Facken rasar över KI-rapport

Facken rasar efter KI:s nya rapport. Den slår fast att lönerna får öka med högst 3,1 procent om arbetslösheten ska kunna sänkas till 5 procent. Nu rasar facken..

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 17:00

CUF & LUF rasar (ja, rasar) mot Billström


RASANDE. På SvD-Brännpunkt rasar de två borgerliga ungdomsförbunden CUF och LUF mot Billströms ovärdiga och inhumana flyktingspolitik:Det är vår fasta åsikt att Tobias Billström under sina fem inte bevisat sig stå för en human flyktingpolitik; han har helt enkelt inte fört en politik värdig en liberal regering.Det är lagens fasta uppfattning att regeringen fattar kollektiva beslut - Billströms politik är därmed även Centerns och Folkpartiets förda politik, vilket borde väcka en del internt gnissel.

Alliansfritt Sverige - 08 nov 11 kl. 11:00

Hamilton rasar mot att LO har pengar


INTRESSEN. Folkpartiets ekonomisk-politiske talesperson Carl B Hamilton, som fortfarande rasar 20 år efter att de redan då urvattnade löntagarfonderna avskaffades, har hittat något ännu hemskare. Nu upprörs han av fackföreningsrörelsens ekonomiska resurser.

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 00:17

Vi rasar i miljöarbetet

Sverige rasar när det gäller miljöarbetet i jämförelse med andra länder. Sverige rasar när det gäller miljöarbetet i jämförelse med andra länder. Forskare från Yale och Columbia Universit släppte nyligen en rapport Environmental Policy Ranking.

Västerbottens Folkblad - 23 mar 12 kl. 00:17

Rasar mot test för sexåringar

Den internationellt kända pedagogikprofessorn Ingrid Pramling Samuelsson rasar mot det förslag som en expertgrupp nyligen la fram om att alla förskolebarn ska genomgå ett läsprov. Den internationellt kända pedagogikprofessorn Ingrid Pramling Samuelsson rasar mot det förslag som en expertgrupp nyligen ? Continue reading ?.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Expertens varning: Arbetslösheten kan bli ännu värre

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till 9 procent i år. Men experter varnar för att arbetslösheten kan bli ännu större, och hur snabbt den hittar tillbaka efter raset blir helt avgörande..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Cykliskt i topp på börsen

Med måndagens uppgång i ryggen fortsatte Stockholmsbörsen att handlas i positivt territorium vid lunchtid på tisdagen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Värsta arbetslösheten på över 20 år

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till nio procent i år i en ny ekonomisk bedömning i coronakrisens spår. Det skulle innebära den högsta arbetslöshetssiffran på över 20 år..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

ECB inleder jakt på höga bankbonusar

Europeiska centralbanken ECB:s bankövervakningsfunktion tar ytterligare ett steg efter att ha propagerat mot utdelning av 2019 års vinst. Nu varnas banker också för att betala ut för höga bonusar till ledningen i ljuset av den pandemikris som pågår, enligt uttalanden som ordförande Andrea Enria gjort för Financial Times..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Etrion rusar efter köprekommendation

Solenenergibolaget Etrion steg brant under god omsättning i tisdagens inledande handel och handlades på plus för 2020..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Sveriges BNP väntas minska med 4 procent

Regeringen räknar med att Sveriges BNP minskar med 4,0 procent 2020 för att sedan öka med 3,5 procent 2021.Det sade finansminister Magdalena Andersson vid en pressträff på tisdagen, då hon presenterade nya ekonomiska prognoser..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Är det värt att platta till puckeln?

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Förmiddagens nya köpråd

Flera aktier får nya köprekommendationer under tisdagen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

"Ett förlorat år för bankerna"

2020 är redan ett förlorat år för de större nordiska bankerna, skriver Ålandsbanken i en morgonkommentar på tisdagen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen hakar på den något ljusare internationella trenden och stiger ordentligt i den inledande handeln. Uppgången är bred med samtliga tungviktare på plus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.