Metro > Teknik

Tuesday, 07 April, 01:32

Metro - 14 okt 11 kl. 10:59

Mobilen spårar din shoppingKöpcentrum håller koll på dina vanor via mobilen..
Läs mer på Metro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mobilen, spårardin , shopping
DN - 31 aug 15 kl. 00:05

Mobilen spårar dig – överallt

Du registreras via mobilen dygnet runt, även när du sover. Uppgifterna lagras i ett halvår. DN:s reporter har fått unik tillgång till den centrala databasen för sitt eget abonnemang.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 11:40

Allt fler använder mobilen när de handlar online

Allt fler invånare i de Nordiska länderna använder mobilen för att handla online, och de som shoppar online tenderar att växla mellan olika enheter. Dessa är några av huvuddragen från Audience Projects nya studie om e-handel. E-handel i Norden har nått en hög och stadig nivå med 89 procent av shopping online.

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 14:56

E-handeln växer sig allt starkare i mobilen

Salesforce idag publicerat rapporten Shopping Index för tredje kvartalet 2017. Rapporten, som analyserat 500 miljoner konsumenters shoppingvanor i bland annat Europa och USA, visar att mobilen är den viktigaste kanalen för nordiska e-handlare. E-handel i Norden fortsätter att ha en hög genomsnittlig tillväxt om 22 procent, vilket kan jämföras med den globala tillväxten som är 15 procent.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 15:30

Mobilen viktigaste plattformen för onlineköp

E-handeln fortsätter att växa och drivs i första hand av mobilen under fjärde kvartalet 2017. Det visar Salesforce Shopping Index, som sammanställt över 500 miljoner onlineköp. Analysen sammanställer över 500 miljoner onlineköp för att utröna trender inom onlinehandeln och noterbart för den nordiska marknaden är följande: E-handeln i norden växte med 26% under årets fjärde kvartal, jämfört med 16% globalt.

Kristianstadsbladet - 06 aug 14 kl. 06:00

Boom för shopping via mobilen

Nätköpen via mobiltelefon ökar i mycket snabb takt.Hos en av de största e-handelsaktörerna står mobilköpen nu för en femtedel av affärerna.
- Vi ser att mobiltelefonen blir viktigare.

TA - 06 aug 14 kl. 06:00

Boom för shopping via mobilen

Nätköpen via mobiltelefon ökar i mycket snabb takt.Hos en av de största e-handelsaktörerna står mobilköpen nu för en femtedel av affärerna.
- Vi ser att mobiltelefonen blir viktigare.

BT - 06 aug 14 kl. 06:00

Boom för shopping via mobilen

Nätköpen via mobiltelefon ökar i mycket snabb takt. Hos en av de största e-handelsaktörerna står mobilköpen nu för en femtedel av affärerna.- Vi ser att mobiltelefonen blir viktigare.

Dagensanalys.se - 28 maj 19 kl. 22:02

IKEA satsar på shopping i mobilen med ny app

IKEA har anpassat sin app så att den ska även fungera för faktiska köp. Ett nytt sätt som ska få konsumenter att shoppa är funktionen att kunna visualisera möblerna i sitt hem. Du gör detta genom att skriva in vilka mått du har där hemma och sedan se vilka möbler som passar bäst, och köpa direkt i appen.

Dagensanalys.se - 13 nov 19 kl. 07:59

Allt fler föredrar mobilen för att shoppa online

Mer än var fjärde svensk föredrar sin smartphone framför datorn när de ska handla online – en ökning med 150 procent på två år. Köp i mobilen står nu för över en tredjedel av e-handeln i Norden. Det visar en ny undersökning från revisions- och konsultbolaget Deloitte.

Dagensanalys.se - 25 apr 18 kl. 11:01

Nu lanseras Instagram Shopping i Sverige

Tjänsten är en ytterligare ‘Blocket-dödare’ som gör det möjligt att köpa och sälja varor via Instagram. Tjänsten Shopping har redan körts i USA under en längre tid och blivit en succé. De som tagit del av den har märkt båda en trafikökning och att antalet köp blivit fler.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.