Newsmill > Opinion

Wednesday, 01 April, 06:28

Newsmill - 14 okt 11 kl. 11:21

Drevoffren kan ta makten över berättelsenhttp://www.newsmill.se/trackback/40141Min erfarenhet av 12 år på Expressen är att drevoffer har mycket större makt och utrymme för sin version än vad man ofta tror. Juholt borde göra som Bildt, menar PM Nilsson, Newsmills chefredaktör..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Expressen, Bildt, PM Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drevoffrenkan ta , maktenöver , berättelsen
YLE - 28 okt 16 kl. 16:00

”Berättelsen är helig!”

I år var det journalisten Magnus Londen som var enväldig jury för Svenska Yles litteraturpris. För Magnus är det oerhört viktigt med en bra berättelse, och det tycker han att han fick i Ann-Luise Bertells roman Vänd om min längtan. Enligt Magnus Londens prismotivering är Vänd om min längtan ”en Amerikaroman som trollbinder från början till slut.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 06:44

Du skulle ha visat oss berättelsen

Foto: Lars Ottosson
Hej Malik, synd att du inte finns hos oss längre. Jag kände inte dig. Personligen.

Cornucopia - 20 jan 16 kl. 09:06

Missa inte Berättelsen om Sovjet på Axess

Axess Television har sänt dokumentären Berättelsen om Sovjet, som handlar om det av vänstern och Åsa Linderborgs så hyllade Sovjetunionens folkmord. Första delen finns fortfarande att se på Axess Play till och med i morgon. Den sänds även i natt 01:00.

ÖstersundsPosten - 14 apr 17 kl. 09:21

Patrik Oksanen: Det här är berättelsen om Sverige

Det här är berättelsen om Sverige. Det är berättelse som handlar om att överkomma svårigheter. Berättelsen är annorlunda än Trumps ”det som hände i fredags”, och den är annorlunda än vad olika extremister, isolationister och konspirationskrafter, med understöd av rysk informationskrigföring, pumpar i sociala medier..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Berättelsen om Saab blir offentlig

I dag väntas förvaltarberättelsen över Saab Automobiles konkurs lämnas in till Vänersborgs tingsrätt. Efter att ha fått förlängd tid flera gånger ska konkursförvaltarna nu vara klara. Berättelsen, som är förvaltarnas beskrivning av vad som ledde fram till konkursen, blir därmed offentlig.

BT - 30 nov 12 kl. 10:58

Berättelsen om Saab offentlig

På förmiddagen i dag lämnades förvaltarberättelsen över Saab Automobiles konkurs in till Vänersborgs tingsrätt, fyra tjocka kuvert, enligt tingsrätten..
Berättelsen, som är förvaltarnas beskrivning av vad som ledde fram till konkursen, är därmed offentlig. Tidigare har uppgifter från ett utkast läckt ut i medierna.

Kristianstadsbladet - 23 okt 12 kl. 09:54

Berättelsen hänger i luften

Hans Gunnarsson är skicklig på att träffande måla sina miljöer och personer. Nya ?Försmådd?

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 08:07

Sigrid Edsenius: Abbas hjärta: berättelsen om pojken som blev hedersmördad

När journalisten Sigrid Edsenius, reporter på Sveriges radio P4 Kalmar, debuterar med dokumentärboken Abbas hjärta, som grundar sig på det brutala mordet på Abbas Rezai 2005, i Högsby kommun, vill hon lyfta frågan om hedersmord från att bara handla om kvinnor. Man kan undra om en människa någonsin kan känna harmoni inombords om hans anseende hänger på någon annans beteende? 
Jag minns frågeställningen från boken: Varför mördar man sin dotter?

Skånskan - 28 mar 19 kl. 06:00

Tjusig paketering skymmer berättelsen

Litteratur/recension BOK
New Forest
Författare: Josefine Klougart
Översättare: Johanne Lykke Holm
Förlag: Albert BonniersDet första intrycket av Josefine Klougarts New Forest är att den är en omfångsrik (700 sidor), omsorgsfullt utsmyckad bok. Längs sidorna bildas en siluett av en skog, svart mot vit bakgrund, med granar som skjuter upp och lägre buskage där emellan (mycket lik det danska originalet).
Tjusigt, utarbetat, liksom … välpaketerat.

Expressen - 25 dec 14 kl. 06:22

Berättelsen som Klas Ingessons sista resa

Den älskade fotbollsikonen Klas Ingesson har berört hela landet med sin långa kamp mot blodcancer.
I slutet av oktober somnade han in i sitt hem i Ödeshög.
Här är berättelsen om Klas Ingessons sista resa - från presentationen i Elfsborg 2010 till att sönerna hyllade honom på Borås arena i hans personliga minnesturnering..

Expressen - 14 dec 17 kl. 13:02

Molly Sandéns tårar i tv efter vidriga berättelsen

Musikhjälpen ska stoppa barnsexhandeln.Under onsdagen berättade Maria Schillaci, barnpsykolog på Ecpat, om hur barn och spädbarn utsätts för sexuella övergrepp.Den hemska berättelsen blir för mycket för programledarna Molly Sandén och Kalle Wahlström Zackari, som brister ut i gråt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.