Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 20:32

Expressen - 14 okt 11 kl. 11:23

Juholt har fortsatt stöd i västI Stockholm pågår nu mötet som kan avgöra Juholts framtid - men i västra Sverige har han fortfarande stöd. - Vi har förtroende, men inte till vilket pris som helst, säger riksdagsledamot Shadiye Heydari till GT.se..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Juholts, Sverige, Shadiye Heydari, GT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholthar fortsatt , stödi , väst
Sydsvenskan - 10 mar 11 kl. 11:58

"Juholt anses vara folklig och en duktig talare"

Foto: Scanpix, Göran Olsson
S-experten Malena Rosén Sundström chattade om Socialdemokraternas framtid.
moderator: Då börjar chatten med Malena Rosén Sundström. Välkommen att ställa dina frågor!

Sydsvenskan - 13 okt 11 kl. 06:30

Allt mörkare för grå Juholt

Håkan Juholt var klädd i svart och grått när han gick upp i riksdagens talarstol. Vad skulle han säg?
Håkan Juholt var klädd i svart och grått när han gick upp i riksdagens talarstol.

YA - 18 okt 11 kl. 06:30

Kräv tillbaka pengarna, Juholt

Håkan Juholt har gett sig ut på turné. Han ska återställa förtroendet hos partimedlemmar och väljare. Nu är han ett offer för mediedrevet, oskyldigt dömd på förhand.

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 06:30

Pressad Juholt vägrar att avgå

Sent i går kväll slogs Håkan Juholt för sin överlevnad under VU-mötet. Ett möte som enligt Juholt inte innehöll några krav på hans avgång. - Vi diskuterar hur vi Socialdemokrater ska vässa oss.

BT - 26 mar 11 kl. 09:58

Jubel och applåder när Håkan Juholt höll linjetal

Just nu håller Socialdemokraternas nye partiledare Håkan sitt linjetal inför partiet. Han inledde sitt tal med att lyfta fram kulturens betydelse, där han ställde människovärdet mot att vara kund på en marknad.
?

BT - 07 okt 11 kl. 12:26

Juholt informerades redan i somras

S-ledaren Håkan Juholt har under flera år fått full ersättning för övernattningsboende i Stockholm - trots att lägenhetens delats med hans sambo.
- Jag har inte haft koll på reglerna, säger han.
Men Juholt informerades redan i somras, enligt riksdagsförvaltningen.

BT - 13 okt 11 kl. 07:45

Juholt: "Jag tar ingen time out"

Håkan Juholt har låtit riksdagen betala en hyrbil under samma period som han fått ersättning för resor med den privata bilen, skriver Expressen. Vad tror du om Håkan Juholts framtid? Kan han sitta kvar efter de senaste händelserna?

Sydsvenskan - 21 jan 12 kl. 11:15

Jämtin tros efterträda Juholt

S-ledaren Håkan Juholt håller i dag presskonferens i Oskarshamn. Trots VU- beskedet i går att Juholt sitter kvar tror många att han i dag avgår. Enligt uppgifter till Ekot tar Carin Jämtin tillfälligt över partiet.

Sydsvenskan - 11 mar 11 kl. 06:30

Juholt en kompromiss utan helgjutet stöd

Om två veckor väljs Håkan Juholt till Socialdemokraternas ordförande. Hans ställning blir i utgångsl?
Om två veckor väljs Håkan Juholt till Socialdemokraternas ordförande.

BT - 07 okt 11 kl. 16:00

Juholt och grannarna i Västertorp

Hur kunde Håkan Juholt tro att det var i sin ordning att låta riksdagen stå för hyran för den lägenhet han delade med sin sambo/?kulbo?? Förklaringen är förmodligen den han gav själv: han tänkte inte.

BT - 31 okt 11 kl. 10:50

Juholt personifierar krisen i S

Valet av Håkan Juholt som partiledare och hans person är det yttersta symtomet på att det socialdemokratiska partiet inte är vad det en gång varit, skriver Fredrik Hammarbäck. Pest eller kolera. Det var alternativen som Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott ställdes inför då det hade att avgöra huruvida partiordförande Håkan Juholt skulle ges fortsatt förtroende.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Man med svärd gripen i Kristianstad

Flera personer larmade under måndagskvällen polisen om att en man gick runt med ett svärd i Kristianstad.Polisen har omhändertagit mannen.– Han är misstänkt för brott mot knivlagen och fylleri, säger Evelina Olsson på polisens ledningscentral..

Expressen - 15 minuter sedan

Larmet: ”En tidsfråga innan skyddsstopp”

Sjukvården i Västra Götalandsregionen rustar inför den storm som Stockholm ser i sjukvårdsbehov.Om den kommer om en vecka eller tre dagar vet ingen – men oron kring bristen på skyddsutrustning är påtaglig, menar Vårdförbundets Anne Karin Höglund.– Det leder till oro, forskningen visar att även yngre sjukvårdspersonal kan bli sjuka och få skador för livet..

Expressen - 30 minuter sedan

Mona Sahlin självkritisk om SD: ”Det var fegt gjort”

Socialdemokraterna hade fel strategi och lyckades aldrig förstå varför väljarna gick till Sverigedemokraterna.Det säger förra partiledaren Mona Sahlin i nya boken ”In klampar Jimmie” av journalisten Pontus Mattsson.– Vi sade SD och så spottade vi.

Expressen - 30 minuter sedan

Jättebeslag av kokain i Uddevalla hamn

Tullkriminalen har gjort ett nytt stort kokainbeslag i Uddevalla. I mitten av mars gjordes ett stort beslag ombord på ett colombianskt fartyg. Nu bekräftar tullen och åklagaren att det var omkring 70 kilo kokain som hittades, rapporterar P4 Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Åldrig bilist utan körkort misstänks för rattfylleri

Bilisten körde mycket vårdslöst och andra larmade polisen. Det blev stopp cirka kl 18.30 på riksväg 40 vid Hjältevad utanför Eksjö.

Expressen - 1 timme sedan

Sjuksköterskan Maria om rädslan att smitta sina barn

Cheferna på Marias avdelning har sagt att personalen inte får prata om coronaviruset öppet.Men nu känner sjuksköterskan sig tvungen att prata om hur bristen på skydd gör henne och kollegorna rädda.Hon är oroligt att sprida smittan till sina barn och till resten av samhället.

Expressen - 1 timme sedan

Stort räddningspådrag vid lägenhetsbrand

Det brinner i ett lägenhetshus i Kortedala.Räddningstjänsten är på plats med fem enheter för att bekämpa branden.– Det brinner i två lägenheter, säger Jonas Gill, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Expressen - 1 timme sedan

Varför gick det så snett i Spanien?

Spanien fick tid på sig, såg vad som hänt i Kina, i Iran, i Italien.Landet korades i en mätning i fjol till världens hälsosammaste.Så vad gick så fel?

Expressen - 1 timme sedan

Experter: Corona-siffrorna kan vara missvisande – flera felkällor i statistiken

Varje dag dör allt fler människor till följd av coronaviruset och dödligheten varierar från land till land.Intresset för sjukdomens statistik och siffror är enormt – en amerikansk covid-19-karta har mer än en miljard klick och interaktioner varje dag.Men siffrorna kan vara missvisande eftersom länder rapporterar på olika sätt och har olika inställning till provtagning, säger experter..

Expressen - 2 timmar sedan

Trump och Putin överens – ska samarbeta om corona

Oljepriset rasade efter ett priskrig utbrutit mellan Saudiarabien och Ryssland. Nu är Donald Trump och Vladimir Putin överens om att hålla överläggningar kring situationen – och bekämpa coronaviruset tillsammans, enligt AFP. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.