NT > Nyheter

Saturday, 04 April, 06:09

NT - 14 okt 11 kl. 11:16

Wall Street-läger ska upplösasDe Wall Street-kritiska demonstranterna i New York ska i dag köras bort. Zuccotti Park, den plats i finanskvarterens hjärta som demonstranterna gjort till sitt centrum, ska städas..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Street, Wall Street, New York, Park

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street-lägerska , upplösas
Dagens PS - 12 jun 19 kl. 15:39

SAS-resenärer kan bli utan ersättning

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Ministern rasar mot SAS nonchalans
Efter den långa pilotstrejken som drabbade 370.000 resenärer så vägrar SAS att följa Allmänna reklamationsnämndens beslut och betala ut den schablonersättning som passagerarna har rätt till enligt EU-förordningen om ett flyg är kraftigt försenat eller inställt.

BT - 30 okt 12 kl. 16:23

Bloomberg: "Minst tio döda"

New Yorks borgmästare bekräftar att minst tio personer i staden har dött till följd av stormen Sandy. Han befarar att dödstalet kommer att stiga. Stora områden i östra USA ligger under vatten.

BT - 30 okt 12 kl. 17:13

Minst 26 döda i USA efter Sandy

Dödssiffran efter stormen Sandy stiger. Enligt CNN är den nu uppe på 26 döda i USA, plus en i Kanada. Åtta miljoner hushåll är fortfarande utan ström i USA.

TA - 30 okt 12 kl. 07:06

Bloomberg: "Minst tio döda"

New Yorks borgmästare Michael Bloomberg bekräftar att minst tio personer i staden har dött till följd av stormen Sandy. Han befarar att dödstalet kommer att stiga. Stora områden i östra USA ligger under vatten.

Supermiljöbloggen - 05 feb 14 kl. 10:00

Mattias Svensson, Neo: Blått är det nya gröna

Det kommer som en bekännelse i en parentes: ”(Men jag måste medge att jag också stöder bensinskatt på europeisk nivå. Höj den till 2 dollar per gallon tycker jag.)” Matthew E Kahns bok Climatopolis är intressant på sina egna meriter.

YLE - 12 feb 15 kl. 12:18

Rädda rika Svenskfinland

Centraliseringspolitiken i Finland är en fara för alla perifera delar av Svenskfinland. Det skriver journalisten Kenneth Myntti i en pamflett för den finlandssvenska tankesmedjan Magma. Svenska folkpartiet är genom sin ständiga regeringsmedverkan medskyldigt till att Svenskfinland förtvinar ekonomiskt – och därmed hotas partiet självt.

YLE - 12 feb 15 kl. 12:18

Myntti: Svenskfinland är hotat - vi har inte ens en strategi

Centraliseringspolitiken i Finland är en fara för alla perifera delar av Svenskfinland. Det skriver journalisten Kenneth Myntti i en pamflett för den finlandssvenska tankesmedjan Magma. Svenska folkpartiet är genom sin ständiga regeringsmedverkan medskyldigt till att Svenskfinland förtvinar ekonomiskt – och därmed hotas partiet självt.

Dagens PS - 06 aug 19 kl. 15:33

Nyréns bortgång, Greta och ”svemestern”

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Tunge börsprofilen har avlidit 
Industrivärdens tidigare vd Anders Nyrén som gått bort. En längre tids sjukdom ändade hans liv, skriver Dagens Industri på måndagskvällen sedan uppgiften bekräftats av Nyréns anhöriga.

HBL - 05 mar 14 kl. 23:00

Pengarnas kontinent

När det händer den europeiska människan någonting otrevligt är den första reflexen inte längre primitivt att slå. Utan det är att dra bort sina pengar. Vi slutar handla där.

Expressen - 15 jan 18 kl. 06:00

Så blir Peter Madsens liv i fängelset om han döms

Utredningen är i princip i klar och åtalet mot den mordmisstänkte uppfinnaren Peter Madsen kommer allt närmare.Om han fälls för mordet på svenska journalisten Kim Wall riskerar han att låsas in på obestämd tid tillsammans med flera av Danmarks farligaste förbrytare.– Påföljden beror på resultatet av sinnesundersökningen, säger Trine Maria Ilsøe, rättskorrespondent vid Danmarks Radio Nyheder..

Trelleborgs Allehanda - 19 nov 12 kl. 14:26

"Facket tvingas till eftergifter"

Foto: Tom Wall
SAS-anställde trelleborgaren Niclas Palm är inte orolig för sitt jobb. Men han är rädd att det kommer att bli allt vanligare att facket tvingas till eftergifter, med försämrade villkor som följd.
Från bostaden i Trelleborg följer Niclas Palm, steward hos SAS och med arbetsplats på Kastrup, måndagens nyhetssändningar noga.

Fler nyheter från NT

NT - 8 timmar sedan

Körde på djur – men larmade inte

Mannen körde på ett djur, men kände sig trött och orkade därför varken kliva ur bilen för att se hur det gått eller ringa till polisen..

NT - 9 timmar sedan

Meriterad spelare stöttar som tränare

Daniel Forslund ska hjälpa Squashklubben Norrköping..

NT - 9 timmar sedan

Lana Brunell skriver deckare med Bodström

Hon avslöjade nyheten 1 april, men det var inget skämt: Lana Brunell från Linköping skriver en deckare tillsammans med advokaten och tidigare ministern Thomas Bodström..

NT - 9 timmar sedan

Agnes och Nova kommer att sakna årets höjdpunkt

Att det inte blir något Stadium Sports Camp är dystert för många..

NT - 10 timmar sedan

Sylviatränaren efterlyser klarare direktiv

Träningsturneringen med Sylvia, Åtvidaberg, Linköping och Motala fick liv igen – trots ÖFF:s rekommendationer att inte tillåta spel..

NT - 10 timmar sedan

Stormen orsakade stora skador på elnätet

Torsdagens storm ställde till det för många och Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik drabbades värst i länet..

NT - 11 timmar sedan

Majoriteten av personalen får gå från Brunnen

Söderköpings Brunn varslar majoriteten av sin personal..

NT - 12 timmar sedan

"Chansen kommer aldrig tillbaka igen"

Vita Hästen-kaptenen Jesper Samuelsson sörjer säsongsslutet, men försöker att se framåt..

NT - 12 timmar sedan

Nu ställs firandet på Valborg in

Det blir inget traditionellt valborgsmässofirande i Valdemarsvik i år..

NT - 12 timmar sedan

Rådet: Var försiktig om du ska elda

Räddningstjänsten ryckte ut på två gräsbränder under torsdagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.