DI > Ekonomi

Sunday, 05 April, 09:26

DI - 14 okt 11 kl. 11:15

UPM-Kymmene vinstvarnarUPM-Kymmene snker sin resultatprognos fr helret 2011. Bolaget spr nu att rrelseresultatet kommer att bli ngot lgre 2011 n 2010..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UPM-Kymmene, vinstvarnar
YLE - 29 aug 14 kl. 14:47

UPM Kymmene inleder läroavtalsutbildning i Jakobstad

UPM Kymmene erbjuder ett tvåårigt utbildningsprogram där företaget tillämpar läroavtalsmodellen. När motsvarande startade i Kaukas och Kymi i våras fick Kymmene över 1000 sökande varav 39 antogs. Erfarenheterna är så pass goda att nu införs samma modell för Jakobstad, Kuusankoski och Villmanstrand.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

UPM Kymmene kapar produktionen

Omkring 860 anställda tvingas sluta när finländska UPM Kymmene kraftigt drar ner produktionen av grafiskt papper. Neddragningarna görs för att minska överkapaciteten i den europeiska pappersindustrin. UPM Kymmene drar ner produktionen med ytterligare 580 000 ton i Finland, Tyskland och Frankrike, enligt ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 09:07

UPM Kymmene kapar produktionen


Omkring 860 anställda tvingas sluta när finländska UPM Kymmene kraftigt drar ner produktionen av grafiskt papper. Neddragningarna görs för att minska överkapaciteten i den europeiska pappersindustrin.UPM Kymmene drar ner produktionen med ytterligare 580 000 ton i Finland, Tyskland och Frankrike, enligt ett pressmeddelande.

YLE - 24 sep 14 kl. 20:03

Stor katastrofövning vid UPM Kymmene i Jakobstad

Räddningsverket, fabrikens brandkår, kustbevakningen, polis och ambulanser deltog i en realistisk övning på UPM Kymmenes fabrik i Jakobstad på onsdagen. En truckgaffel hade punkterat klordioxidtanken och ett stort gasmoln drev över fabriksområdet mot bosättningen. Sju arbetare var allvarligt skadade, en var död.

Sydsvenskan - 27 okt 15 kl. 10:22

Vinstfall för UPM-Kymmene

Finska UPM-Kymmene, världsledande tillverkare av tidnings- och kontorspapper, redovisar ett kraftigt vinstfall för årets tredje kvartal för kärnverksamheten, pappersverksamheten i Europa och Nordamerika.Digital mediers utbredning på bekostnad av media tryckt på papper slår hårt mot bolaget.Vinsten för denna verksamhet rasade från 62 miljoner till 9 miljoner euro, vilket kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på 25 miljoner euro, enligt en Reuters-enkät.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 15 kl. 10:22

Vinstfall för UPM-Kymmene

Finska UPM-Kymmene, världsledande tillverkare av tidnings- och kontorspapper, redovisar ett kraftigt vinstfall för årets tredje kvartal för kärnverksamheten, pappersverksamheten i Europa och Nordamerika.Digital mediers utbredning på bekostnad av media tryckt på papper slår hårt mot bolaget.Vinsten för denna verksamhet rasade från 62 miljoner till 9 miljoner euro, vilket kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på 25 miljoner euro, enligt en Reuters-enkät.

Nyan - 13 maj 16 kl. 08:39

Godby shipping bärgade avtal med UPM-Kymmene

Den finländska skogskoncernen UPM-Kymmene och Godby shipping har tecknat långtidskontrakt, skriver Ålands sjöfart.

M/s Link Star ska köra för UPM-Kymmene under de kommande två åren. Godby shipping har undertecknat ett långtidskontrakt med skogskoncernen, med eventuell option på ännu ett år, skriver Ålands sjöfart.

Opinionen.se - 31 jan 13 kl. 09:03

Förlust för UPM-Kymmene

Den finländska papperskoncernen UPM-Kymmene redovisar en förlust före skatt på 1,7 miljarder euro för fjärde kvartalet 2012. Under samma kvartal året före gjorde bolaget en vinst före skatt på 94 miljoner euro. Omsättningen sjönk från 2,7 till 2,6 miljarder euro.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 11 kl. 09:00

UPM Kymmene överraskar

Styrelsen i papperstillverkaren UPM Kymmene föreslår en oväntat stor utdelning på 0:55 euro per aktie för 2010 i onsdagens bokslut. Analytiker hade räknat med en utdelning på 0:46 euro per aktie, enligt en Reutersenkät. Försäljningen under fjärde kvartalet blev 2,36 miljarder euro, vilket var något mer än väntat..

DI - 21 feb 11 kl. 10:54

UPM-Kymmene: Cheuvreux höjer riktkursen

Cheuvreux höjer riktkursen för UPM-Kymmene till 17 euro från tidigare 15 euro. Rekommendationen outperform kvarstår..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Få klarar krisen bättre – köp ocyklisk aktiepärla

Alla bolag kommer att skadas av viruskrisen. Men få har lika goda chanser att klara en lågkonjunktur, växa organiskt, förvärva och bli….

DI - 1 timme sedan

Riksbankschefen vill döda deflationsspöket

Coronakrisen kan väcka deflationsspöket – en farlig utveckling med fallande priser. – Ja, det kan inte uteslutas på kort sikt, säger….

DI - 1 timme sedan

De brygger öl på glaciärvatten i Arktis

För den som vill brygga öl i Arktis är åtminstone en ingrediens lokalproducerad..

DI - 1 timme sedan

Italien vill skydda utsatta viktiga bolag

Italien planerar att utvidga möjligheterna att skydda viktiga industrier från oönskade utländska investeringar..

DI - 1 timme sedan

Trump hotar med strafftullar på råolja

USA kan komma att införa strafftullar på råolja. Det uppger president Donald Trump. – Om jag måste införa strafftullar på olja, eller göra….

DI - 11 timmar sedan

Finanschefen Ulrik Svensson lämnar Lufthansa

Lufthansas svenska finanschef Ulrik Svensson, tidigare vd för investmentbolaget Melker Schörling, lämnar flygbolaget på grund av hälsoskäl..

DI - 12 timmar sedan

Här snabbutbildas SAS-anställda i vård: ”Känns skönt att bidra”

De första 30 SAS-anställda som snabbutbildats i vård är nu klara.  Efterfrågan på dem är enorm och redan på torsdagen började många av dem….

DI - 13 timmar sedan

Riksdagen får pröva utökad regeringsmakt

Flera partier har kritiserat regeringen för att kringgå riksdagen i ett lagförslag om utökade maktbefogenheter för att begränsa….

DI - 13 timmar sedan

Störningar i Telias internettrafik

Telia drabbades under lördagskvällen av störningar i internettrafiken..

DI - 14 timmar sedan

”Vi uppförde oss som dårar” – Island minns finanskraschen när coronan kommer

REYKJAVIK Efter den förra finanskraschen 2008 var Island det enda land i världen där en rad finansmän dömdes till fängelse. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.