GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 04 April, 04:12

GöteborgsPosten - 14 okt 11 kl. 08:25

Tåg försenas fram till lunchtidPå grund av växelfel i Olskroken är det på fredagsförmiddagen cirka 15 minuters förseningar på tågen både mot och från Alingsås, Trollhättan och Uddevalla..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Olskroken, Alingsås, Uddevalla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tåg, försenasfram till , lunchtid
GöteborgsPosten - 17 jan 14 kl. 13:11

Tåg försenas söder om Skövde

Tågen på Västra stambanan försenas sedan lunchtid av ett spårfel mellan Falköping och Stenstorp. Felet beräknas vara lagat kl 19..

YLE - 18 sep 17 kl. 11:01

Helle försenas igen – Lovisabiblioteken har öppet som vanligt

Lovisabiblioteken skulle ha stängt i två veckor i samband med övergången till det nya bibliotekssystemet Helle. Med kort varsel visade det sig ändå att systembytet försenas för andra gången. Enligt ett pressmeddelande från Lovisa stad försenas övergången till det nya bibliotekssystemet Helle på grund av tekniska problem.

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 19 kl. 12:56

Lastbil körde ned järnvägsbom i Klippan – tågen försenas under eftermiddagen

Vid lunchtid körde en lastbil in i en järnvägsbom på Ladugårdsgatan..

YLE - 17 aug 15 kl. 19:40

Daghemsbygget i Kristinestad försenas av besvär

Arbetet med att bygga ett nytt daghem i Kristinestad väntar nu på domstolsavgörande. Marknadsdomstolen har utfärdat ett verkställighetsförbud i samband med ett rättelseyrkande mot valet av entreprenör. - Vi hoppas på ett snabbt avgörande i marknadsdomstolen, säger tekniska direktören Joakim Ingves.

YLE - 14 dec 15 kl. 14:30

Åbos nya bollhall försenas igen?

Byggstarten för den nya bollhallen i Åbo kommer troligen att försenas. Det är sannolikt efter att ett besvär inlämnats till marknadsdomstolen mot hur staden hanterat anbudstävlingen. Byggföretaget Rakennus-Salama ligger bakom besväret till marknadsdomstolen.

NSD - 25 sep 12 kl. 10:42

Pontus arena försenas

Bygget av Pontus arena försenas.Det betyder att både Northland Baskets och LF Baskets premiärer i det nya baskettemplet försenas med drygt tre veckor..

YA - 03 sep 13 kl. 06:30

Lövestads skola riskerar försenas

Foto: Sprisse Nilsson
Den nya sporthallen i Lövestad bör byggas med fullskalemått för handboll och fotboll. Det föreslår nu ledande politiker. Följden blir troligen att både skolan och idrottshallen försenas och inte står klara förrän till vårterminen 2016.

YLE - 03 okt 13 kl. 07:50

Västmetron kan försenas med ett halvt år

Västmetron kan försenas pågrund av problem med leveransen av innanredet. HST:s metrotrafikchef Tapio Hölttä säger att han tror att metron försenas med ett halvt år. Fastän själva spåret skulla bli färdigt i tid, säger Hölttä att han tvivlar starkt på att tågen hinner bli klara tills dess, berättar han i en intervju för Yle Uutiset.

YLE - 03 maj 17 kl. 09:27

Helsingfors förbereder sig för att västmetron försenas ytterligare – tidtabellen diskuteras på fredag

Helsingfors förbereder sig för att västmetron kan försenas ytterligare. Styrelsen för Helsingforsregionens trafik har fattat ett beslut om att den ersättande trafiken vid behov kan fortsätta till juni 2018. Styrelsen för Västmetrobolaget samlas till möte på fredag.

YLE - 14 aug 17 kl. 07:53

Sex klasser i Winellska skolan inhyses i mögelbyggnad - "Att barackerna försenas kändes som en mardröm"

Sex klasser vid Winellska skolan i Kyrkslätt inhyses i den byggnad där problemen med inneluften varit värst och där det finns mögel i konstruktionen. Byggnaden borde ha ersatts med baracker vid skolstarten på tisdag men de har försenats. Rektorn fick reda på förseningen i mitten av juli, men informationen gick ut till allmänheten flera veckor senare.

Dagens PS - 25 jun 19 kl. 08:22

Nya uppgifter: Förbifarten försenas ”minst två år”

Mångmiljardprojektet Förbifart Stockholm kommer att försenas minst två år, enligt uppgifter till Dagens Industri.  Dagens PS har tidigare rapporterat om granskningen av projektet som Dagens Industri har gjort. Tidigare uppdagades att byggbolaget LSAB lurat projektet på pengar och inte genomfört det jobb man skrivit avtal för – och just nu pågår arbetet med att hitta en ny entreprenör.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Janne Anderssons kritik: Säger att vi ljuger

Robin Quaison har kritiserat Uefa som inte straffade Rumänien för supportrarnas rasistiska påhopp mot honom och Alexander Isak..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Systembolaget börjar slussa in kunder

Systembolaget har börjat slussa in kunder i butikerna för att undvika trängsel och smittspridning. Över 200 personer har nyrekryterats för att sköta slussning och möta den ökade kundtillströmningen.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Åtalad för barnamord lider av psykisk störning

Den 32-åriga kvinna som åtalats för att ha mördat sin fyraåriga son i Halmstads kommun bedöms lida av en allvarlig psykisk störning, rapporterar.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

STCC-premiären skjuts upp

STCC-premiären på Ring Knutstorp skjuts upp..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Fotbollslegendarens pokaler auktioneras ut

Här är minnessakerna från Lennart Johanssons liv inom fotbollen går nu under klubban..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Ny lansering med öl för entusiaster

GP:s ölskribent hittar guldkorn på de välsorterade bolagen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Åtta nya viner från en bransch som skakar

GP:s vinskribent har testat nya viner i april..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

När pesten (nästan) kom till Göteborg

Är ryktet om sjukdomen värre än sjukdomen? Historikern Karl Vesterberg har sökt i arkiven efter 1710-talets pestpanik i Göteborg..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

"Sex" på smittfri distans

Ingen flämtande action i Stenhammarsalen när dansföreställningen för unga har digital premiär..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

SAS skär ner inrikesflyget ytterligare

Efter att tidigare ha meddelat att många av bolagets plan lämnas på marken kommer SAS på fredagen med beskedet att man från och med på måndag endast ska flyga inrikes till fyra destinationer. Det är Arlanda till Umeå, Kiruna, Luleå och Visby som fortsätter medan all annan inrikestrafik upphör. Syftet med att fortsätta de flygningarna är, enligt bolaget, att upprätthålla samhällskritisk infrastruktur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.