Opinionen.se > Opinion

Saturday, 28 March, 13:18

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Juholt utsatt för S-kupp
Nu kommer uppgifter om att Juholts bidragsskandal är organiserad av socialdemokrater. I så fall råder fullt inbördeskrig i partiet. Det gör Socialdemokratins problem och regeringsoduglighet än större..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Juholts, Socialdemokratins

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholt, utsattför , S-kupp
SVT - 17 aug 11 kl. 11:02

Nasri utsatt för kupp på Facebook

Engelska medier basunerade ut att Arsenals mittfältare Nasri var på väg att lämna klubben i "ilska och bitterhet". Källan var ett meddelande på Facebook, men allting var en kupp..

Aftonbladet - 02 okt 11 kl. 10:12

?Hammarby var utsatt för kupp?

?Vi har precis kommit i väg på vår fantastiska resa?, lät det 2002 - i dag är Hammarby en klubb i kris.

Aftonbladet - 11 feb 12 kl. 00:02

Twitter-rykte i natt: Kim Jong-Un utsatt för kupp

Kinesiska twittrare spekulerar och sprider rykte att Nordkoreas Kim Jong-Un kuppats bort ? eller till och med mördatsInternationella mediasajter: Knappast sannolikt..

Sydsvenskan - 12 okt 14 kl. 17:43

Större problem än Juholt

Förre S-ledaren Håkan Juholt blev utsatt för en kupp, enligt en ny bok. Den skildrar problem som även angår efterträdaren Stefan Löfven..

Nyheter 24 - 11 mar 11 kl. 16:53

Caroline Szybers fräcka kupp mot Juholt


Nyheter24:s bloggare letar efter lik i postlådan hos sociademokraternas blivande partiledare Håkan Juholt. Med anledning av socialdemokraternas partikongress om två veckor bloggar Jytte Gyteland (s) och Caroline Szyber (kd) hos Nyheter24. Och redan i sitt andra inlägg genomför Caroline Szyber en fräck kupp mot Håkan Juholt där det kristdemokratiska stjärnskottet försöker avslöja Juholts hemligheter.

BT - 23 maj 11 kl. 08:56

Thomas Bodström i ny bok: ''Mona Sahlin föll offer för en kupp''

Det var en kupp från några av Mona Sahlins starkaste motståndare som fällde henne, skriver Thomas Bodström i sin bok Inifrån ? Makten, myglet, politiken. Han namnger där, förutom Håkan Juholt från Kalmardistriktet, Helen Fritzon och Morgan Johansson från Skåne och Peter Hultqvist från Dalarna samt delar av Stockholms stad.

SR - 13 okt 14 kl. 20:25

Jämtin nekar till anklagelser om kupp mot Juholt

I den uppmärksammade boken om Håkan Juholt, som släpptes i dag, pekas bland annat partisekreteraren Carin Jämtin ut som hjärnan bakom en intern kupp mot att på den förre S-ledaren Juholt avsatt. Nu nerkar Jämtin till anklagelserna, rapporterar Aftonbladet..

Dagens PS - 05 maj 17 kl. 08:20

Bert Karlsson utsatt för kupp av storbedragare

Expressen berättar att en dömd storskojare har skrivit sig på Bert Karlssons och hans frus adress. Mannen är just nu föremål för en utredning om nya bedrägeribrott, det rör sig enligt polisen om urkundsförfalskning vilket innebär att han förfalskat någons id-handlingar, kvitton eller intyg. Varför mannen folkbokfört sig på Bert Karlssons adress är oklart, men mannens advokat tror att det kan vara ”ett skämt”, säger han till Expressen.

Expressen - 01 jun 11 kl. 08:46

Juholt vägrar svara på belöning efter kupp

Socialdemokraterna i Skåne har pekats ut för att ha avsatt Mona Sahlin och kuppat in Håkan Juholt. Nu får de betalt för sin insats. Expressen kan i dag avslöja att Juholt gett Skåne mer pengar än de andra distrikten.

Expressen - 01 jun 11 kl. 09:23

Juholt vägrar svara på frågor efter kupp

Socialdemokraterna i Skåne har pekats ut för att ha avsatt Mona Sahlin och kuppat in Håkan Juholt. Nu får de betalt för sin insats. Expressen kan i dag avslöja att Juholt gett Skåne mer pengar än de andra distrikten.

SvD - 13 okt 14 kl. 19:35

Jämtin förnekar kuppförsök mot Juholt

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin, som pekats ut som initiativtagare till en intern kupp för att få Håkan Juholt att avgå, slår ifrån sig anklagelsen. Till Aftonbladet säger Jämtin att hon gjorde ”allt för att stötta” Juholt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.