Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 07 April, 01:55

Affärsvärlden - 14 okt 11 kl. 08:30

Analytikerna tror på guldetBasmetallerna inledde fredagens tidiga handel med viss återhämtning efter breda fall på torsdagen..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerna, tror, guldet
Affärsvärlden - 11 mar 13 kl. 15:24

Analytikerna tror på oförändrad norsk ränta

Analytikerna är eniga om att Norges Bank kommer att lämna styrräntan oförändrad vid onsdagens penningpolitiska möte..

PrivataAffärer - 30 jul 13 kl. 14:32

Analytikerna tror inte längre på Saab

Analytikerna har sänkt sina förväntningar på försvarskoncernen Saab efter delårsrapporten den 19 juli, vilken både var sämre än väntat och innehöll sänkta helårsprognoser. ....

IDG - 22 jan 14 kl. 16:09

Analytikerna tror på nytt iPad-rekord

Trots bristen på nya iPad Mini räknar de amerikanska analytikerna med att Apple sålde rekordmånga pekplattor under julkvartalet..

DI - 14 feb 17 kl. 15:08

Aktierna analytikerna tror mest på

Vilken aktie ska klättra mest och vilken ska sjunka som en sten? Di har gått igenom analytikernas riktkurser för Stockholmsbörsens bolag för att reda ut vilka experterna tror mest på.

Affärsvärlden - 28 aug 17 kl. 07:41

Analytikerna tror på lyft för Oncopeptides

Såväl DNB Markets som ABG Sundal Collier tror att aktien kommer att gå upp rejält..

Expressen - 14 jul 15 kl. 17:51

Malmö-ordföranden: "Tror guldet är kört"

Med åtta poäng upp till IFK Göteborg är Malmö FF:s tabelläge inte vad klubben hoppades inför säsongen. Ordföranden Håkan Jeppsson räknar nu bort seriesegern. – Det här får man inte säga högt, men jag tror att det är kört med guld faktiskt, säger Jeppsson till Kristianstadsbladet..

Affärsvärlden - 20 maj 16 kl. 14:03

Så tror analytikerna om H&M-aktien

På torsdagen föll Hennes & Mauritz aktie till den lägsta nivån nästan tre år. Analytikerna tror dock att aktien åter ska stiga..

PrivataAffärer - 08 apr 19 kl. 16:05

Nu tror analytikerna på H&M:s prognoser

Inför rapporten för det första kvartalet pekade estimatsnittet för helåret på ett sjunkande rörelseresultat, på tvärs mot H&M:s egen bedömning att rörelsevinsten 2019 skulle bli bättre än 2018. Men efter att första kvartalets rörelseresultat slagit förväntningarna med 326 miljoner kr har helårsestimaten i snitt justerats upp med 750 miljoner, vilket är tillräckligt för att 2019 ska överträffa 2018. Enligt Infront Datas färska konsensus där 16 analytiker bidragit spås H&M nu redovisa en rörelsevinst 2019 på drygt 16 miljarder kronor, jämfört med 2018 års 15,5 miljarder.

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 12 kl. 17:18

Analytiker tror på sänkt ränta

Tolv av femton analytiker tror att Riksbanken kommer sänka räntan en gång till i år, visar en enkät som Reuters har gjort. Åtta av de tillfrågade tror att räntan kommer att sänkas från nuvarande 1,25 procent i december, medan fyra tror att sänkningen sker redan i oktober. Tre av analytikerna tror däremot att Riksbankens nästa drag kommer att vara en höjning..

Affärsvärlden - 05 jan 11 kl. 08:37

Analytikerna: Sämsta aktievalen 2011

Analytikerna tror mer på Eniro än H&M och Boliden. Men samtliga får dåliga betyg av analytikerkåren i SME Direkts färska undersökning..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

USA-terminerna pekar kraftigt uppåt

På måndagseftermiddagen pekade USA-terminerna mot en öppning skarpt uppåt, efter att New York-börserna backat på fredagen i spåren av svaga jobbsiffror..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Svenskt Näringsliv: De dystra siffrorna är bara början

Arbetsförmedlingens senaste statistik över varsel och nya arbetslösa är väldigt dystra, men tyvärr bara början. Det säger Svenskt Näringslivs vice vd Mattias Dahl i en kommentar..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Rekordhög ökning av arbetslösheten

Arbetslösheten ökar nu med den högsta hastigheten på flera årtionden. Varslen ligger kvar på en rekordhög nivå, men antalet minskade under förra veckan..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

ABG: Investmentbolaget har straffats för hårt

Kinnevik har gått sämre än börsen generellt sedan investmentbolagets rapport för det fjärde kvartalet i februari. Aktien har därmed blivit straffad för hårt. Det menar ABG Sundal Collier..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Aktierna som lyfter på börsen

Stockholmsbörsen steg i likhet med sina europeiska motsvarigheter på måndagen..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Analyshusen gillade H&M:s rapport

ABG Sundal Collier, SEB Equities och Carnegie var alla positivt överraskade av H&M:s första kvartal som resultatmässigt slog marknadens förväntningar med råge..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Swedbank: Då kommer återhämtningen på bostadsmarknaden

Bostadspriserna i Sverige väntas falla i närtid på grund av coronapandemin, som lett till börsfall och snabbt stigande arbetslöshet. Sedan väntas en återhämtning på bostadsmarknaden, med stöd av låga räntor och en återhämtning i hela ekonomin. Det skriver Maria Wallin Fredholm, ekonom vid Swedbank, i en analys..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Analytiker: Oljepriskrisen överlever pandemin

Efterfrågechocken som vållats av covid-19 kommer inte nödvändigtvis att vara över samtidigt som pandemikrisen är det, och det är därför inte osannolikt att oljepriserna letar sig under 10 dollar per fat, anser en betydande andel analytiker i en prognossammanställning. Priserna kan till och med bli negativa, enligt Citi..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Pareto: Storbanken har sjunkit för mycket - köp

Riktkursen sänks, men rekommendationen höjs till köp..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kindred rusar efter köpråd

Aktien i Kindred stiger med cirka 8 procent på måndagen efter att SEB höjt rekommendationen till köp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.