Opinionen.se > Opinion

Monday, 06 April, 03:51

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Pensers analyschef: Här är mitt favoritcase!
Johan Dahl, som utnämnts till analyschef för Erik Penser Bank, pekar ut sitt favoritbolag i intervju med Dagens Industri..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Dahl, Erik Penser Bank, Dagens Industri

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pensers, analyschefHär är mitt , favoritcase
Realtid - 14 okt 11 kl. 14:30

Pensers nya analyschef

Johan Dahl är ny analyschef på Erik Pensers bank..

Realtid - 06 sep 11 kl. 06:01

Pensers jordbruksklipp

Råvaruboom och EU-bidrag har gjort Erik Pensers jordbruk till ett av Englands allra största..

Realtid - 01 nov 11 kl. 14:33

Pensers toppmäklare går till Remium

Erik Pensers toppmäklare Måns Tornqvist har fått ett nytt mäklarjobb..

Realtid - 31 jul 12 kl. 12:31

Brakförlust för Erik Pensers holdingbolag

Finansmannen Erik Pensers holdingbolag Yggdrasil fortsätter att redovisa röda siffror..

DI - 06 dec 17 kl. 11:11

Erik Pensers expert varnar för techbubbla

Korrelationen mellan olika sektorer på de amerikanska börserna är på den lägsta nivån sedan it-kraschen kring millennieskiftet, vilket kan signalera att en techbubbla är uppsegling. Det säger Erik Pensers mäklarchef Oskar Ekman i Börsmorgon..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 14:00

Wilhelm Pensers plats kan få bostäder

eslöv Wilhelm Pensers plats vid Stora torg kan komma att bebyggas med bostäder. Kommunen väljer att behålla möjligheten att bygga på platsen.Sonen Erik Penser invigde den lilla passagen vid Stora torgs norra sida så sent som 2006.

Dagensanalys.se - 29 aug 17 kl. 13:30

Aller media utser ny analyschef

Aller media utser Johan Lindgren till ny analyschef. Rekryteringen ligger i linje med Allers satsning på att utveckla mer databaserad kundinsikt. Johan Lindgren kommer även att ha en roll som head of analytics inom Allerkoncernens nybildade nordiska samarbete för att utveckla erbjudandet inom djupa kundinsikter på nordisk nivå.

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 13:22

Ny analyschef i M


Moderaterna har rekryterat en ny analyschef för opinions- och väljaranalyser. Per Nilsson kommer närmast från Demoskop, där han också arbetade som analyschef. Vid en pressträff hävdade han att det fortfarande blåser högervind i väljarkåren, även om den har mojnat..

UNT - 22 aug 13 kl. 13:22

Ny analyschef i M

Moderaterna har rekryterat en ny analyschef för opinions- och väljaranalyser. Per Nilsson kommer närmast från Demoskop, där han också arbetade som analyschef.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 13 kl. 13:24

Ny analyschef i M

Moderaterna har rekryterat en ny analyschef för opinions- och väljaranalyser. Per Nilsson kommer närmast från Demoskop, där han också arbetade som analyschef. Vid en pressträff hävdade han att det fortfarande blåser högervind i väljarkåren, även om den har mojnat..

NT - 22 aug 13 kl. 13:22

Ny analyschef i M

Moderaterna har rekryterat en ny analyschef för opinions- och väljaranalyser. Per Nilsson kommer närmast från Demoskop, där han också arbetade som analyschef. Vid en pressträff hävdade han att det fortfarande blåser högervind i väljarkåren, även om den har mojnat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.